Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά στην Ειρήνη και τη Μαρίνα για τα καμάρια τους, τον γαντζούλη και τη Μαριαλένα!!! Να τα δείτε όπως επιθυμείτε κοριτσάκια μου!!! Νυστάζω τρελάααααα!!!

Καληνυχτούλιους (όπως Λορέτιους, Μανιτάριους ένα πράμα!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ένα χρόνο πριν και 3 ώρες περικαλώ, εξωθούσα για τελευταία φορά για να έρθει η κορούλα μου στον κόσμο! Είναι συγκινητικότατο! Ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας, να είναι όλα τα παιδάκια μας καλά! Ξεχωριστές ευχές στο γαντζούλη, που είμαστε συνγενεθλιάζοντες! Πάντα να είναι χαμογελαστός και περήφανος για τους γονείς του (μιας και δε μου αρέσει η ευχή να τον δείτε όπως επιθυμείτε την έχω αλλάξει! :) )

Κάναμε παρτάκι δίχως παιδάκια, αλλά περάσαμε όμορφα! Πάμε για άλλα τώρα! Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!!

Ειρηνη και Μαρινα να τα χαιρεστε τα μωρακια σας, να τα χιλιασουν και να εχουν παντα υγεια και αγαπη!!!

Γλυκουλα ευχομαι να γινετε γρηγορα καλα.

Εμεις μια χαρουλα,χθες βολταραμε και πηγαμε the mail και τωρα παιζουμε και γελαμε.

Καλα να περασετε και σημερα κοριτσακια μου.

αγγελικουλα σε ευχαριστω καλη μου!!και εσεις να χαιρεστε την μικρουλα σας!!παντα ευτυχιες στο σπιτι σας!!

Πολυχρονα τα μωρακια μας!!!!!!!

Ρηνουλι το παλικαρακισ ου το ομορφο!!!Μαρινακι τη κοπελαρα σου!!!!Γινατε ενος ετους!!!!Ειστε μεγαλα παιδια πια και γι αυτο πρεπει σιγα σιγα να αρχισετε να ...τρωτε μονα σας,να κανετε πιπι και κακα στη τουαλετα,να βγαινετε εξω για ψωνια,να βοηθατε τις μανουλες σας!!!! :) :) :)

Να τα χιαρεστε κοριτσακια μου τα παιδακια σας!

Παντα γερα και ευτυχισμενα!!!!!Κι εσεις διπλα τους να τα καμαρωνετε!!!!!

λελενιτσα μου σε ευχαριστω πολυ!!ναι ειναι μεγαλα πια τα βλασταρακια μας και μας βοηθανε....... μας βρισκουνε δουλειες να κανουμε οταν μας βλεπουν και καθομαστε.

πολυχρονια τα καμαρια σας και απομενα να τα χαιρεστε να ειναι παντα με υγεια και ευτυχια

εγω απο χτες εχω τρελαθει στις βολτες χτες το πρωι ολοι μερα σουρτουκευα με το μπομπιρακο μου ειχαμε παει στη γιαγια(τη μαμα μου δλδ) πηγαμε για ψωνια και βολτες το βραδυ ο μικρος στη πεθερα μου και πηγαμε σ ενα ρεμπεταδικο με μεγαλη παρεα και μετα μπουζουκια το μεσημερι εξω για φαγακι και σε λιγο για ενα χαλαρο ποτακι με τον αντρουλη μου τα δυο μας ο μικρος απο χτες στη γιαγια θα τον παρω αυριο ξεκουραστηκα παρα πολυ και περασα τελειααααααααααααα ΟΣΟ για τις πιλατες εχω ξεκινησει και εγω εδω και μια βδομαδα και οντως βλεπω η κοιλιτσα εχει αρχισει και σφιγγει παμε μια χαρα εχασα και 2 κιλα κια εχω παει εσιος τα 56 αλλα 3 μεινανε αυταααααα

σας φιλω παω να κανω μπανακι για να ετοιμαστω κιολας

χαρουλα σε ευχαριστουμε πολυ να χαιρεσαι και εσυ τον γιοκαδακο σου.χρονια του πολλα!ειστε 13 μηνων πια.πολυ μπροστα!

οσο για τις βολτες σας ευχομαι να περνατε τελεια!!

καλησπερα μανουλιτσες!!!

Ειρηνη μου και μαρινακι να χαιρεστε τα παιδακια σας, να ειναι πολυχρονα γερα κι ευτυχισμενα σε ολη τους τη ζωη!!!

αχ τα πρωτα τους κερακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειμαι απο μια μερια να δω τα δακρυα να τρεχουν απτη συγκινηση!!!σας ευχομαι τα καλυτερα για τα ζουζουνια...να περασετε τελεια και να φατε λιγη τουρτιτσα και για μας γιατι το εχω ξεφτυλισει χιχιχι!!!

πολλα φιλακια σε ολες απο μενα και τον θησαυρουλη μου!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

αννετακι μου ευχαριστω πολυ!!οντως τα ματια μου γεμισαν αρκετες φορες δακρυακια ευτυχως τα μαζευα .θα δειτε και τις φωτογραφιες αλλωστε.σαν κλαμενο ....... ειμαι.χαχα.τα πρωτα κερακια του μπεμπη αχχχχχχχ!!!

να χαιρεσαι και εσυ καλη μου τον μπεμπακο σου και να τον προσεχεις σαν θησαυρο.φιλια πολλα!!

Να ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά στην Ειρήνη και τη Μαρίνα για τα καμάρια τους, τον γαντζούλη και τη Μαριαλένα!!! Να τα δείτε όπως επιθυμείτε κοριτσάκια μου!!! Νυστάζω τρελάααααα!!!

Καληνυχτούλιους (όπως Λορέτιους, Μανιτάριους ένα πράμα!!!)

ευχαριστουμε βασουλα μου!ευχομαι και εσεις με το καλο να χρονισετε.φιλια πολλα στον δημητρακη σας.καλο ξημερωμα

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ένα χρόνο πριν και 3 ώρες περικαλώ, εξωθούσα για τελευταία φορά για να έρθει η κορούλα μου στον κόσμο! Είναι συγκινητικότατο! Ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας, να είναι όλα τα παιδάκια μας καλά! Ξεχωριστές ευχές στο γαντζούλη, που είμαστε συνγενεθλιάζοντες! Πάντα να είναι χαμογελαστός και περήφανος για τους γονείς του (μιας και δε μου αρέσει η ευχή να τον δείτε όπως επιθυμείτε την έχω αλλάξει! :) )

Κάναμε παρτάκι δίχως παιδάκια, αλλά περάσαμε όμορφα! Πάμε για άλλα τώρα! Φιλάκια σε όλες!

ευχαριστουμε μαρινακι μου.ευχομαι τα καλυτερα για τα παιδια σου.μονο ευτυχιες στις ζωες τους και με καλες τυχες!!φιλια και να χαιρεσαι και την μανουλιτσα σου!!μακαρι να ειναι περηφανος ο μπεμπης μας.μακαρι να τα καταφερουμε να ειναι ευτυχισμενος που εχει τον δημητρη και εμενα για γονεις του.πολυ ομορφη η ευχη σου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα!!!!!Ρηνουλι πως περασατε χτες;

Μαρινακι μου και εις αλλα με υγεια ;)

Πρινσιους ( :) )εσεις που χαθηκατε παλι;;;;;;

Λορετακι τι ειναι αυτο το νεο νομοσχεδιο;;;δεν εχω ιδεα.......:(

Περιμενω να ρθει η αδερφουλα μου σε λιγο,ειναι Βεροια για τη δουλεια του γαμπρου μου και μου ειπε θα πεταχτει να μας δει :)

Παει κι αυτο το ΣουΚουυυυυυυυυυυυυυυυ.............

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Ρηνιω μου χρονια σου πολλααααααα!Να σε χαιρονται ο γιοκας κι ο αντρουλης σου κοπελα μου!!!!Εσβησες κι εσυ χτες κερακια;;;ε;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Α!Και σε ποια γιατρο πατε Σμαρω;;;:)

KAΛΗΜΕΡΑ

ΠΟΛΛΑ ΦΛΕΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΠΕ

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!!

ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΟΥΤΖΗ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ Ν.ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...