Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!!!εγω δεν σουρτουκευω καθοτι ο μικρος ειναι με 39 πυρετο και τα εχω δει ολα δεν ηρεμει πουθενα μονο στην αγκαλια μου και δυσκολα πεφτει και ο πυρετος κολλησα σημερα και εγω και ημαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..

ελπιζω εσεις να ειστε καλα.....φιλιααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!ειρηνη και μαρινα να χαιρεστε τα κουκλια σας,να τα χιλιασουν και να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα:P:p:pπως περασε ενας χρονος ε ????σημερα εχει υπεροχη μερα και θα κατεβω με την μικρη μια βολτα μιας και ο μπαμπας μας δουλευει.εγω εχτες πηγα το πρωι γιαννενα και ηρθα το απογευμα.ηταν πολυ ωραια αλλα κουραστικα.οι εκπτωσεις ηταν φοβερες αλλα δεν μπορουσες να περπατησεις απο την πολυκοσμια.α και η ουρα στα ταμεια ατελειωτη.φυσικα πηρα μονο κατι μπλουζες και πυτζαμες γιατι με τζιν φαινομουν χαλια και ετσι προτιμησα να ψωνισω της Αρτεμις.αυτα σας αφηνω για να ετοιμαστω,σας ευχομαι να περασετε φανταστικα,φιλακια:D

OjQkp2.png?B89kEt5q

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ειρηνάκι μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Να είναι πάντα ευτυχισμένο και τυχερό και συ μια περήφανη μαμά!

Μαρινάκι μου τις καλύτερες ευχές μου και στην κουκλα σου! Να χαμογελάει σε όλη της τη ζωή.

Να περάσετε όμορφα και να μας βάλετε φώτο από οτι κάνετε σήμερα!

Να φτιάξουμε ένα αλμπουμ ή ένα κολάζ με τα πρώτα γενέθλια των ζουζουνιών μας. Αναλαμβάνω εγώ!!!!!

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα!!

Ειρηνη και Μαρινα να τα χαιρεστε τα μωρακια σας, να τα χιλιασουν και να εχουν παντα υγεια και αγαπη!!!

Γλυκουλα ευχομαι να γινετε γρηγορα καλα.

Εμεις μια χαρουλα,χθες βολταραμε και πηγαμε the mail και τωρα παιζουμε και γελαμε.

Καλα να περασετε και σημερα κοριτσακια μου.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Πολυχρονα τα μωρακια μας!!!!!!!

Ρηνουλι το παλικαρακισ ου το ομορφο!!!Μαρινακι τη κοπελαρα σου!!!!Γινατε ενος ετους!!!!Ειστε μεγαλα παιδια πια και γι αυτο πρεπει σιγα σιγα να αρχισετε να ...τρωτε μονα σας,να κανετε πιπι και κακα στη τουαλετα,να βγαινετε εξω για ψωνια,να βοηθατε τις μανουλες σας!!!! :) :) :)

Να τα χιαρεστε κοριτσακια μου τα παιδακια σας!

Παντα γερα και ευτυχισμενα!!!!!Κι εσεις διπλα τους να τα καμαρωνετε!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΛΕΝΑ!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!

2010023.jpg&t=1

4144306766_7fa3b1af9d.jpg

L467187497-200.JPG

ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΓΑΝΤΖΟ ΣΑΣ!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!!

1st_birthday_boy_party_ideas.gif&t=1

gfhkfgbb90911097.jpg&t=1

035749.gifbirthday%20cards.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πολυχρονια τα καμαρια σας και απομενα να τα χαιρεστε να ειναι παντα με υγεια και ευτυχια

εγω απο χτες εχω τρελαθει στις βολτες χτες το πρωι ολοι μερα σουρτουκευα με το μπομπιρακο μου ειχαμε παει στη γιαγια(τη μαμα μου δλδ) πηγαμε για ψωνια και βολτες το βραδυ ο μικρος στη πεθερα μου και πηγαμε σ ενα ρεμπεταδικο με μεγαλη παρεα και μετα μπουζουκια το μεσημερι εξω για φαγακι και σε λιγο για ενα χαλαρο ποτακι με τον αντρουλη μου τα δυο μας ο μικρος απο χτες στη γιαγια θα τον παρω αυριο ξεκουραστηκα παρα πολυ και περασα τελειααααααααααααα ΟΣΟ για τις πιλατες εχω ξεκινησει και εγω εδω και μια βδομαδα και οντως βλεπω η κοιλιτσα εχει αρχισει και σφιγγει παμε μια χαρα εχασα και 2 κιλα κια εχω παει εσιος τα 56 αλλα 3 μεινανε αυταααααα

σας φιλω παω να κανω μπανακι για να ετοιμαστω κιολας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σας...

αχ ωραία περάσαμε...

το μωρό μου έχει λίγη γκρίνια, μάλλον απο τα δόντια ε;;; Όμως σήμερα μετά απο πολυυυυυυυυυυ καιρό κοιμήθηκε ΚΑΙ απόγευμα!!!

Λενάκι πως είστε στην υγεία σας; Ο μικρουλης σου;

Χαρά μπράβο περνατε καλά ε;;;;; Η μαμά σου μπράβο που τον κρατάει τοσο πολυ! Ομως ειναι και καλό και ήσυχο παιδάκι εεεεεεε;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλιτσες!!!

Ειρηνη μου και μαρινακι να χαιρεστε τα παιδακια σας, να ειναι πολυχρονα γερα κι ευτυχισμενα σε ολη τους τη ζωη!!!

αχ τα πρωτα τους κερακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειμαι απο μια μερια να δω τα δακρυα να τρεχουν απτη συγκινηση!!!σας ευχομαι τα καλυτερα για τα ζουζουνια...να περασετε τελεια και να φατε λιγη τουρτιτσα και για μας γιατι το εχω ξεφτυλισει χιχιχι!!!

πολλα φιλακια σε ολες απο μενα και τον θησαυρουλη μου!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αννετακι να σου ζησει ο κουκλος σου κι απο δω!

Γεννησε Λορετακι μου πριν καμια δεκαρια μερες αν δεν κανω λαθος...

Τι κανετε;;;

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα!Το αγορι μου το μεγαλο με την ομαδα του συνοδεψαν τους μεγαλους ποδοσφαιριστες στον αγωνα!Δυστηχως δε πηγα αλλα τον καμαρωσα απο τις φωτος...εβαλα στο φεις..:)

Ηρθε και ο νονος του επαιξε,χαρηκε και φυσικα κοιμηθηκε νωρις νωρις!

Εσεις τι κανετε Λορετιους;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λενακι ρε που την αρπαξε ο καημενος;περσατικα σας......γρηγορα!

Οι εορταζοντες δε μπηκαν καθολου ε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αννέτ μου να σου ζήσει το μωράκι σου....

Ελενάκι καλά είμαστε. Πήγαμε οι τρείς μας για μαμ...κάναμε βολτίτσα και μετά σπίτι!

Εχουμε προβλημάτισμό για το νέο νομοσχέδιο για τα φαρμακεία!! Δυσκολα τα πράγματα για τον κλάδο.

Πάω φέις να δω τις φώτο σου!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...