Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εδω ειμαι!!!Παω κι εγω να το διαβασω να ενημερωθω!! Αμ πως!!!Οσο για το γαλα οχι δε δινω αντιαλλεργικο πρινσι μου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Χαρά!

Κελάκο βλέπω ο νους όλο στο πονηρό ε? "Πόσες φορές την εβδομάδα?" Χμμ, δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοιο θέμα!!! Ας μπω κι εγώ "πληροφοριακά" να διαβάσω (λέμε τώρα!!!!!!!!!)

Χα,χα,χα,χα.Ειδες τι πονηρο μυαλο εχω....Το'πα εγω θα ανοιξω πρωτη το θεμα ΜΑΝΟΥΛΕς 2011 :lol::lol::lol::lol:Αντε να βαλω κανα σπιραλ γιατι δε με βλεπω καλα.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κέλυ καλορίζικο και καλοτάξιδο το όχημα!!!!

Όσο για τα μπαγκάζια, ο αντρούλης μου έχει ήδη πάρει μία τεράστια μπαγκαζιέρα για το καλοκαίρι και είμαστε μόλις 3! (είναι να μην μπλέξεις με γκατζετάκια:tongue::tongue::tongue:)

Ευχαριστω πολυ πρινσιπουλα μου.Πως τα πας με το νινακι;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Που εισαι εσυ;;Πας να ενημερωθεις κι εσυ ε;;;:tongue:

nai...αλλα δε το βρισκω.....:confused: ειχα παει να παρω το γιοκα μου απο το σχολειο!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Xara σε έχω φίλη -:tongue: έτσι λένε οι κόρες μου όταν δεν μαλώνουνε μεταξύ τους....-

γυρισε ο μπαμπάς μας και είμαι χαρούμενη... όσο για τις σελίδες... δεν βγαίνουν με τίποτα- είναι του 1970 απο γραφομηχανή και δικαστηρίου, αχαχ-- ημπέμπα σημερα θελει ολο ζιζι και σεις μου χετε μυαλό για σεχχχχ:rolleyes:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

nai...αλλα δε το βρισκω.....:confused: ειχα παει να παρω το γιοκα μου απο το σχολειο!

Α,αα.Θα πας στο θεμα οικογενεια,μετα σχεσεις και μετα λεει¨δημοσκοπηση ποσες φορες τρωτε κοκο;;;;;:lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέραααααααααααααααααααα...

Και εμείς εδώ....

Όλα καλά πάμε τα βράδια...Την ημέρα να μπορούσα να κάνω καμιά δουλειά...

Βέβαια θα μου πείτε θέλεις να κοιμάσαι μέχρι τις 11....

Τι να κάνω?Θα φτιάξω και εγώ το πρόγραμμά μου κάποια στιγμή.....

Τώρα στα δικά σας...

Ένα θεματάκι που λέγατε από εχτές για τα κακάκια εμείς κάνουμε τακτικά 4-5 φορές την μέρα αλλά τα πρωινά μας παιδεύουν...Ενώ σαν υφή είναι ίδια..

Βέβαια ήδη από το μαιευτήριο με είχαν προειδοποιήσει πως ίσως να μη κάνει πολλές φορές κακάκια οπότε δεν ανησυχώ....Τα πρωινά όμως σφιγγόμαστε,μαζευόμαστε.τεντωνόμαστε,φωνάζουμε,κάνουμε βόλτες,αγκαλιές....Και αν τίποτα στο ζιζάκι και εκεί ηρεμεί απόλυτα και πουφ....

Ε σήμερα τα πρωινά στις 110 μας παίδευσαν πολύ .Έκανε πολύ λίγα και από τότε έχει κάνει 3 φορές...

Μόλις τον άλλαξα...

Στέγια μου όταν λες..

Θέλατε δηλαδή να παντρευτείτε στις Σπέτσες και οι γονείς ήθελαν κάπου κοντά για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος κλπ κλπ κλπ???

Ακριβώς τελικά παντρευτήκαμε στο χωριό μου (παραδοσιακά).

Δε θα μπορούσαν να έρθουν οι καλεσμένοι(από τους γονείς)1100 άτομα στο γάμο,550 άτομα στη δεξίωση...

Βέβαια παράπονο δεν έχω το γλεντήσαμε δεόντως...1 εβδομάδα χορούς και τραπεζώματα.....Το σπίτι ήταν ανοιχτό και κάθε βράδυ μαζεύονταν περι τα 100-150 άτομα...

Τώρα που αποφασίζουμε εμείς λοιπόν θα την κάνουμε την βάφτιση στις Σπέτσες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Βρηκα ενα που λεει ποσσες φορες την εβδομαδα /το μηνα...αυτο λες;για ποια κοπελα;

Ναι αυτο...Για το κασπερακι,ειναι παλια ιστορια αλλα δεν ειχα διαβασει τιποτα και ξεκινησα απο την πρωτη σελιδα και βλεπω οτι καιει πολλους τελικα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ναι αυτο...Για το κασπερακι,ειναι παλια ιστορια αλλα δεν ειχα διαβασει τιποτα και ξεκινησα απο την πρωτη σελιδα και βλεπω οτι καιει πολλους τελικα.

Εμ πεςστο ντε!κι εγω ψαχνω να βρω κατι σημερινο!!:lol::lol::lol::lol::lol:Και ναι ολες εχουμε φεις!αντε λοιπον!!!βιασου!!!:lol:Καλημερα στεγια!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα Στεγια ολα καλα;;;

όλα καλά.....

εδώ με το Πρίγκιπα.....

Εμ πεςστο ντε!κι εγω ψαχνω να βρω κατι σημερινο!!:lol::lol::lol::lol::lol:Και ναι ολες εχουμε φεις!αντε λοιπον!!!βιασου!!!:lol:Καλημερα στεγια!:P

όλες έχουμε οπότε σε περιμένουμε....

Α!!λέω να φτιάξουμε και ένα μανούλες Ιανουαρίου...

Ελενάκη μου καλημέραααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ακριβώς τελικά παντρευτήκαμε στο χωριό μου (παραδοσιακά).

Δε θα μπορούσαν να έρθουν οι καλεσμένοι(από τους γονείς)1100 άτομα στο γάμο,550 άτομα στη δεξίωση...

Βέβαια παράπονο δεν έχω το γλεντήσαμε δεόντως...1 εβδομάδα χορούς και τραπεζώματα.....Το σπίτι ήταν ανοιχτό και κάθε βράδυ μαζεύονταν περι τα 100-150 άτομα...

Τώρα που αποφασίζουμε εμείς λοιπόν θα την κάνουμε την βάφτιση στις Σπέτσες....

Τι λες βρε θηρίο;; Είχατε τόσους καλεσμένους;;; Μωρέ μπράαβοοο!!! Ούτε ο πρωθυπουργός :tongue::tongue::tongue:

Πάντως πολύ καλά θα κάνετε την βάφτιση στις σπέτσες!! Θα είναι τέλεια!! Και πολύ ωραίο νησί και στην τελική όποιος δεν μπορεί δεν έρχεται! Για ποιο μήνα λέτε;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...