Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου χαίρετε!!!!!!!!!!!!

Είπατε τόσα πολλά!!

1)MARQYIE όντως οι αδυναμίες δε κρύβονται...;););););)

Να τα εκατοστήσει ο Γιώργος!!!

2)Είμαι και εγώ στο κλάμπ που δε θέλω να το αφήσω στις γιαγιάδες...

3)Μέλι θα συμφωνήσω πως αν και παιδίατροι λένε μετά το χρόνο από σαιτ που έχω διαβάσει λένε μετά τα 2!!ΑΑΑ το ίδιο λέει και ένας θείος μου που παράγει μέλι(καλέ όχι αυτός οι μέλισσές του...) :P:p:p:p:p

4)βλέπω όλα τα ζουζούνια είναι σούπερ χορευτές εεε?

5)όπως όλα είναι πολύ κουτσομπόλικα....δε το κλείνουν....

6)Για απογευματινό εμείς τρώμε και μακαρονάκι κόκκινο καθώς δεν έχουμε φάει κρέμες και γιαούρτια...

7)όσπρια τρώμε τρελάαααααα

:cool:αλλά το αγαπημένο μας παραμένει το ΒΙΖΟΛΑΚ!!!;););););)

9)Ελενάκι σα σωστή πεθερά το βράδυ να ελέγξεις το δωμάτιο της νύφης διεξοδικά...Να δεις αν είναι νοικοκυρά,που θα δώσεις το παιδί στημ όποια τεμπέλα που δε κάνει παρέα με τον Προκόπη?

10)Τζες ζηλέυωωωωωωωω θέλω και εγώ βόλτα με γυναικοπαρέα ..

11)Πήγαμε κούνιες μετά από καιρόοοοοο και τρελάθηκε!!!!

12)Περνάμε ΤΕΛΕΙΑ με τον Γιάννο χορεύουμε,τραγουδάμε,παίζουμε,γελάμε,περπατάμε και σας διαβάζουμε αλλά δε προλαβαίναμε να γράψουμε!!!

13)Σήμερα έχει γενέθλια η κουμπάρα μας.....

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΗΓΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΥΤΕ ΖΥΓΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,,,

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΩ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΣΚΑ AIROLIN ......

ωχ μωρέ το μικράκι μας....

είχε βήχα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αχ μέσα σε όλα και αυτό....

άντε περαστικούλια στο Νικόλα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΠΑΩ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΑΡΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΗΡ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ@!!!!!!

ΑΠΡΟΠΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2182

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ηρθααααα,πηγα ψωνισα και για την αγαπημενη μας,και βαζω το μωρο για υπνο σε 2 λεπτακιαααα!!!Ωραια ητανε!Ξεσκασα λιγο γιατι εχω μπουχτισει κοματι.....Θα βγαλω φωτος σημερα και αυριο πρωι πρωι θα σας τις πασαρω να μου πειτε πως σας φαινεται το ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης!!!!! :) :) :)

Σε παιδοτοπο θα παμε Στεγια οποτε δε θα μπορω να ελεγξω τιποτα παραπανω τζιφος!

Σμαρω εχετε ακροαστικα;το εμβολιο το εκανε;

Λορετιους ασε κατω το μυστρι και πιασε το κουταλι!χαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας!

τι μου κάνετε;

Ελενάκι μου περάσατε καλά στο πάρτυ; ααααααα σήμερα όλο μου σουρτουκεύεις, καλά κάνεις όμως!

Λενάκι ψαρόσουπα ε;;; μπράβο. Εχω μία αίσθηση οτι είσαι καλή μαγείρισσα, δε ξέρω, έτσι μου βγαίνει!

Αχ και μεις πρέπει να κανουμε το μαντου και θα το καθυστερήσω μια βδομάδα λόγω γενεθλίων!!!! Στελλιτσα περπατήσατε;;;;

εμένα κοιμάται στο καρότσι. Τον πήγα μια βολτίτσα και κοιμήθηκε!!! Αυτό το παιδί νυστάζει αλλά είναι μαλλωμένο με το κρεβάτι του μου φαίνεται. :?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γεία σου Λορετάκι όχι δε περπατήσαμε αλλά αν τον κρατάς τρέχει!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

μπαινω για πολυ πολυ λιγο μιας και εχω ετοιμο το σιδερο...ειμαστε καλα απλα δεν προλαβαινω τιποτα πια...ο μικρος ακομα συνεχιζει τον τρελο υπνο 444105.gif444105.gif444105.gificon_cry.gif συν το οτι εχει γινει ο πιο ζημιαρης του κοσμου τα εχει σπασει ολα εδω μεσα....δεν με αφηνει να κανω καμια δουλεια θελει συνεχεια να παιζουμε η να τον εχω αγκαλια και τρεχω πανικοβλητη οταν κοιμαται....η μαρια επισης το παει σερι απο το πρωι νεχρι το βραδυ οποτε εγω καθομαι κατακωπη στης 11το βραδυ πια...

:-D

Γεία σου Λορετάκι όχι δε περπατήσαμε αλλά αν τον κρατάς τρέχει!!!!

και μεις!!! Είναι έτοιμος εντωμεταξύ αλλά νομίζω οτι λίγο φοβάται...:mrgreen:

Αννια και μένα μια απο τα ίδια. Ολη μέρα θέλει αγκαλιά και παιχνίδι...Τι να κάνουν και αυτά μωρέ...

Ρε παιδιά αυτό που με προβληματίζει ειναι οτι τον τελευταίο καιρό ο Αργυρης μας ψιλοχτυπάει και μετά γελάει. Νομίζει οτι είναι παιχνίδι; Πως να το αντιμετωπίσω; Τρώμε ξύλο λεμεεεεεεεεεεεεε:evil:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...