Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

δλδ ελενακι απο τωρα γινεσαι πεθερα(χιχιχιχι)λορετακι παιζει μονη της αλλα θελει συνεχως επιτηρηση.αυριο τελικα φευγω αλλα θα πμε γυναικοπαρεα με την μανα μου και την αδερφη μου.θα παμε στο κεντρο ιωαννινων να ψωνισουμε τιποτις μετα ικεα και μετα επιστροφη.γιάυτο σημερα πρεπει να αφησω το σπιτι στην εντελεια(για να το βρω σταυλο αυριο) και μαγειρεμενο φαι,πλυμενα μπιμπερο.ετοιμη τσαντα κτλ...

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα δε μ'αρεσει αυτή η Σοφία που μας κάνει τη δύσκολη!!! Κάποιος πρέπει να της πει οτι ενδέχεται στα 40 να έχει κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο και χαλάρωση και να μη κάνει μαγκιές :)

Αχ και μένα θα μου τον παιδεύουν τον Αργυράκο. Ολο πίσω από τα κοριτσάκια μπουσουλάει...

Τζές καλό είναι που παίζει μόνη της. Εμένα με θέλει δίπλα του.

Η μαμά μου τι ώρα σκοπεύει να έρθει; ποτε θα προλάβω να κάνω κορμί Θε μου?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!! Όλα καλά όλα ανθηρά βλέπω!!

Ελενάκο χααχ πολύ γέλιο έχουν μωρέ τα μικρουλάκια με τις 'αγάπες' τους!! Βγάλε καμιά φώτο να μας ανεβάσεις να δούμε τον έρωτα του μικρού!!

Λορέττα για το απογευματινό που ρώταγες εγώ δίνω είτε κρέμα, είτε ψωμάκι με τυράκι σε κομματάκια, μπανάνα, μπανάνα με αυγό (ο γες... μόνο έτσι τρώει το αυγό το μωρό μου όσο και αν ακούγεται αηδία!!:D)...πάντως τρελαίνεται για τοστάκι και ειδικά ψημένο όταν της δίνω μπουκίτσες από το δικό μου! Αυτά...και θα αρχίσω σε λίγο και το μέλι γιατί ναι μεν η γιατρός μου είπε ότι μπορώ να της δίνω αλλά με προβλημάτισε εχθές η Μαρίνα... πάντως και στο ίντερνετ που κοιτάζω λέει ότι μετά το χρόνο επιτρέπεται οπότε εσύ μην δώσεις ακόμα στον Αργυράκο!

Τζες τέλεια θα είναι η βολτούλα σας αύριο!!!

PCqNp2.png

καλή φάση!!!!;)

να σας πω την αληθεια του εχω απολυτη εμπιστοσυνη να μου κρατησει το παιδι και στην τελικη μου αξιζει μιση μερα ανεμελειας αλλα πιστευω οτι το βραδυ που θα γυρισω απο το ανγχος του θα μου το βγαλει ξινο:twisted:

OjQkp2.png?B89kEt5q

KAΛΗΜΕΡΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΨΑΡΙ ΑΥΓΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ.....

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ....

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ

Διαφημίσεις

KAΛΗΜΕΡΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΨΑΡΙ ΑΥΓΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ.....

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ....

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ

καλημερα!!!και εμεις τρωμε τα παντα εκτος απο ψαρι και ασπραδι αυγου.και συνεχως μασουλαμε ψωμι και εχουμε κανει το σπιτι κοτετσι:pioasma αν θυμαμαι καλα εσυ ησουν η 1η που ειχε γεννησει στο καφε μας???στην 36η εβδομαδα??

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας και απο μένα!

Πηγα εκανα κορμί και κάνω φακές τώρα. Θα δώσω και στον μικρό πρώτη φορά...λέτε να τις φάει;;; Αχ΄αυτό το γυμναστήριο. Κάθε φορά που πάω λέω ΔΕ ΘΑ ΤΡΏΩ και μετά έρχομαι σπιτι και σαβουριάζω.

Χριστινάκι μια χαρά τρώει και η δική σου και της Σμαρώς φυσικά το αγοράκι ακόμη καλυτερα. Εμάς θα μας βγάλει την ψυχή με το φαί, το νιώθω. Ετσι ήμουν και γω μικρή. Μετά βέβαια τα έφαγα οοοοοοοολλλλλλλαααααααα μαζί.

Είπα να κάνω και κανένα κεικ να του δώσω που είναι και μαλακό...ΤΑ δοντάκια μας γρατζουνάνε πιο πολύ σημερα...Πότε έχουν ανησυχία και πυρετό; πριν "σκάσουν" ή από εδώ και μετά;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...