Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινάκι ήταν 9300, μια χαρά πιστεύω. Απλά έμεινε στάσιμος σχεδόν 3 μήνες και έπεσε 3 καμπύλες. Ισως γιατι δε βάζει το κωλαράκι του κάτω βέβαια. Ολη μέρα όρθιος. Το πρώι τρώει φρουτοκρεμα αλλά οχι με τρελή όρεξη και συνήθως του δίνω και λίγο παιδικό γιαουρτι μαζί. Τρώει μισή μπανάνα, ένα αχλάδι και μισό μήλο και αυτά με το ζόρι. Φαγητό όσο σας είπα 100 με 150 γρ συνήθως και απογευματινό ή ένα γιαουρτάκι ή κρεμα που του αρέσει. Γάλα θηλάζει πρωί - βράδυ και ένα γευμα συμπλήρωμα κατά τις 5 το πρώι. Θα ήθελα να τρώει πιο πολλά φρουτα και πιο πολύ φαγητό... ενδιάμεσα του δινω κανένα κριτσίνι ολικής άλεσης αλλά πιο πολύ ξύνει τα ούλα του...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λενάκι μια χαρά ο Ευθύμης!!! Γιατί να σε δείρω, κανένα μπατσάκι μόνο :))))) Δεν παραπονιέμαι γιατί άρχισε σιγά σιγά να τρώει΄...πριν κανενα μήνα έτρωγε 10 κουταλιές μόνο φαγητό και κάναμε πάρτυ. Αλλά από κιλά καλά παέι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μελι μετα το χρονο κανει απ οσο γνωριζω. Εγω βαζω ενα κουταλακι του γλυκου στο γιαουρτι και ολα καλα.

ναι θηλαζω ακομα, ουσιαστικα δινω φρουτο και μεσημεριανο φαι (2 φορες συνηθως μεσημερι κ απογευμα) και ολη την υπολοιπη διαρκεια μερας και νυχτας θηλαζω κατα βουληση.

εμεις ειμαστε λιγο πισω στα φαγητα ακομα, εφαγε οταν εγινε 10 μηνων πρωτη φορα! δεν ετρωγε τιποτα πιο πριν.

οποτε ακομα δεν εχω βαλει αβγο, ψαρι, οσπρια....ειμαστε πισω σε σχεση με συνομηλικους. Απο βαρος παντως ειμαστε σουπερ οποτε σιγα σιγα θα βαλω και τις λοιπες τροφες. Να βρω κανενα αβγο απο χωριο και θα την ξεκινησω.

εγω δεν μετραω τα γραμμαρια του φαγητου.Βαζω σε ενα μπολακι μια λογικη ποσοτητα, να εχει λιγο απ ολα τα καλα του φαγητου (κρεας, λιγα απ ολα τα λαχανικα, ρυζακι...αναλογα)..μετα το αλεθω και οσο βγει.

πχ αυριο θα κανω σκετα λαχανικα χωρις κρεας-κοτοπουλο και θα βγει πιο "νερουλο" και αρα λιγο παραπανω..

Επισης κοριτσια εδω και καιρο βαζω και αλατοπιπερο, αλατι φυσικο -το χοντρο- και λιγο πιπερι στον τριφτη, και το φαι της γινεται πολυ νοστιμο..

Διαφημίσεις

Λορέτα αν όντως βγάζει δόντια μόλις ξεμυτίσουν τα πρώτα πιστεύω θα του ανοίξει η όρεξη! Κανονικότατοι είστε πάντως στα κιλά! Ούτε κι εμείς αυγό δοκιμάσαμε ακόμα, μετά το χρόνο συστήνει η παιδίατρος για όλα τα παιδάκια και ειδικά για εμάς που ακόμα πίνουμε μισό υποαλλεργικό μισό κανονικό γάλα, είπε πρώτα να πίνει μόνο κανονικό και μετά να προχωρήσουμε με αυγό

και μετά ψάρι! Μεγάλο πράγμα πάντως να τρώνε κανονικά

αλλιώς φαντάζομαι όλες μας κουράζει πολύ η ιστορία του ταίσματος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Σήμερα κλείσαμε τον πρώτο μας χρόνο, σβήσαμε ένα κεράκι και ήταν πολύ ωραία!

Όλη την εβδομάδα εκπαιδεύαμε τον Γιώργη πώς να σβήσει το κερί, αλλά τελικά εμείς το σβήσαμε!

Ο μπόμπιράς μας ήταν πολύ χαρούμενος, έπαιξε με τα δώρα που του έφεραν οι νονοί του και έσκισε και το καλσόν της νονάς του. Στο τέλος είχε γούστο γιατί είχε κουραστεί και από μόνος του άρχισε να κατευθύνεται προς το δωμάτιο του.

Κορίτσια να ξέρετε ότι μολονότι δεν έχω χρόνο να σας διαβάζω συχνά (και δεν γράφω σχεδόν ποτέ στο forum!), γιατί κάνω ένα σκληρό επάγγελμα και γύρισα στη δουλειά από τον Απρίλιο του 2010, έχετε γίνει μέρος της ζωή μου και χαίρομαι πάντα με τις χαρές σας!

Να είστε όλες καλά και να έχουν υγεία τα παιδάκια μας.

Πολλά φιλιά στην Στελλίτσα που την γνωρίζω και προσωπικά (οι αδυναμίες δεν κρύβονται!)

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χθες πήγα για ξάπλες τελικά.

Eve και μεις αργά ξεκινήσαμε να τρώμε. Δε του αρέσει και πολυ το μαμ εν αντιθέση με τους γονείς του που τρώνε όοοοοολλλλη την ωρα:mrgreen:. Αλλά τον θηλασμό τον σταμάτησε μόνος του, σιγά σιγά. Ενώ εγώ ήθελα και τον έβαζα στο στήθος μεσα στη μέρα, αντιδρουσε...

Μαρινάκι και γω τα περιμένω τα δόντια για να αρχίσει να μασάει και να τρώει πιο πόλλά πράγματα. Βεβαια η αλήθεια είναι οτι θα μου λειψει το φαφουτάκι στοματάκι:(.

marquie να χαίρεσαι το αγόρι σου. Και να γράφεις καμιά φορά, εμείς εδώ είμαστε! Οσο πιο πολλές τόσο καλύτερα!

Ειρηνάκι ψιλοχάθηκες ή μου φαίνεται;

Η Κέλι που είναι; Αντε άρχισαν τα σχολεία κελι μου...μπες να σου μιλήσουμε λίγο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι....πρωινη σε βλεπω....:)Εγω μολις εκανα μπανιο,ντυθηκα,παω να φτιαξω μαλλι και θα παω στη ξαδερφη για καφε ειχαν τα παιδακια της γενεθλια και δε πηγα....θα παω μονη θα κρατησουν το μωρο οι γονεις μου,να κανω και κατι ψωνια που θελω και το απογευμα εχουμε παρτυ!Γιορταζει ο ερωτας του γιου μου...(Μη χεσωωωω!!! ) :) :) :)

Φιλακιααααααααααααααα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

α μια χαρά σε βλέπω ελενάκι...και γω περιμένω τη μαμά μου για να πάω γυμναστήριο. Δε σ'αρεσει ο έρωτας του Χρήστου; Τον αγαπάει ή τον παιδεύει; έχει προίκα; είναι όμορφη; Τον μικρούλη μας θα τον πάρεις στο πάρτυ;;;; έχω πολλές απορίες όπως βλέπεις!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα!!!!ελενακι ποιος ειναι ο ερωτας του γιου σου,ε???λορετακι εισαι εδω????ξεχασα να πω στην marqie να χαιρεται τον γιο της και στην ioasma οτι οι φωτο ειναι τελειες και αυτη και τα ζουζουνια της ειναι κουκλια:P:p:pουφ τα ειπα μαζεμενα,παω να φτιαξω γρηγορα να βαλω καφε:cool:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Σοφια τη λενε ,ειναι το πιο ομορφο κοριτσακι της ταξης αλλα το παιδευει το αγορι μου!Μια τον αγαπαει μια δε τον αγαπαει...αστα εχουμε δραματα μετα το σχολειο..:)

Κι φυσικα ΔΕΝ θα τον παρω τον Ανασταση...να ξεσκασω λιγο η γυναικα...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...