Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γιατί Μαρίνα μου ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι είναι υποχρέωση της γιαγιάς να κρατήσει τα εγγόνια; Εγώ σε καμία περίπτωση δεν το βλέπω έτσι... αλλά βέβαια..στο φόβερο κράτος πρόνοιας που ζούμε και επιβιώνουμε πως να το δούνε διαφορετικά όταν η εργαζόμενη μητέρα δεν έχει βοήθεια από πουθενά....

Κορίτσια σήμερα η μικρή μου είχε ρέντα...δεν έβαλε γλώσσα μέσα... τι ντατνατα, τι μπαμπαμπα ...χαμός!! (μαμά δεν λέει ούτε κατά διάνοια! :wink:

Eπίσης της έδωσα πρώτη φορά φακές...από τις δικές μας ..της είχα βάλει μέσα και κομματάκια ελίτσα και πιπεριά φλωρίνης και τις καταβρόχθισε!

Το απόγευμα λέω να της δώσω λίγο ψωμάκι με μέλι για πρώτη φορά!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι ρώτα την παιδίατρο πριν δώσεις μέλι, κανονικά μέχρι τα 2 έχω διαβάσει ότι δεν κάνει μέλι στα παιδάκια γιατί έχει μέσα μία ουσία που μπορεί να τους προκαλέσει θέμα! Σόρυ δε θυμάμαι λεπτομέρειες! Μπράβο σας για τις φακές και για τη ρέντα φυσικά!

Εμείς μπαμπά, γιαγιά, άντε και στο τσακίρ κέφι λέμε και μαμά! Κι όταν παίζουμε με το Γιώργο με τα αυτοκινητάκια έρχεται και αυτή και κάνει βουμμμ βουμμ! Το καλύτερό της όμως είναι η μουσική, πολύ χορό και κούνημα αλλά κυρίως μουρμουρίζει και πάει με το ρυθμό! Τρελαίνεται για τραγούδια! Μπουζουξού θα γίνει είπαμε! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μαζι με τον δικο μου θα γυρνανε μαλλον....ο οποιος μην ακουσει τσιφτετελι ή μπιτακι αρχιζει κατ ευθειαν το χοροπηδητο και τα παλαμακια!!!

Εμενα ο δικος μου λεει μαμα νταντα τατα κακα και διαφορα αλλα δικα του αλλα η αγαπημενη του λεξη ειναι το...μαμ!!!την οποια δε σταματαει να τη λεει ολη την ωρααααα μαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμμαμαμαμαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

τσαααααααα ηρθα και εγω τι κανετε τσουπριτσες???

εμεις λεμε πολυ μαμα πολυ νταντα και νορμαλ μπαμπα ατα τατατα κοιτα και κατι δικα του οσο για το χορο μολις ακουσουμε μουσικη χοροπηδαμε και παλαμακια ασταματητα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!

Εμένα λέει μαμά και κάτι άλλα δικά του. Οταν του ακούει μουσική κάνει παλαμάκια και "χτυπάει" τα δάχτυλά του, δηλαδη προσπαθεί και είναι παααααααρα πολύ αστείο. Του αρέσουν τα λαικά τραγούδια αλλά γενικά είναι ψιλοντροπαλος. Επίσης αν με δει κοντά στον μπαμπά του και ειδικά να ξαπλώνω πάνω στα πόδια του έρχεται και μου τραβάει τα μαλλιά και μας χτυπάει. Αν μας δει να φιλιόμαστε με φιλάει στο στόμα...!!!! Πολύ ζήλια μιλάμε!

Επίσης του πιάνω τα κάτω ούλα και με ψιλογρατζουνάνε το χέρι. Μαλλον δοντια ε; Τα πάνω φαίνονται αμα του σηκώσεις τα χειλάκια. Λέτε να βγουνε όλα μαζί;

Τους δίνεται ακόμη κρεμα το απόγευμα;;;; Τι άλλο μπορουνε να φανε, καμιά ιδέα; να μη θέλει πολυ μασημα γιατι ακόμη είμαστε φαφουτάκια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας πολυλογουδες μου...τι κανετε?εγω νιωθω πολυ κουρασμενη ενω δεν εκανα και ιδιαοτερα πολλα σημερα εκτος απο 2 ωρες κουνια και σημερα ανακαλυψαμε και την τραμπαλα και του αρεσε παααρα πολυ κοψομεσιαστηκα η γυναικα....

ειναι καμμια εδω η μονη τα λεω μονη τ ακουω???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Loretta εγω για απογευμα δινω ειτε οσο μεσημεριανο εχει μεινει ειτε ενα γιαουρτι με λιγο μελι.

γιαουρτι δινω ειτε βιολογικο Ολυμπος ειτε Τοταλ φαγε. Κρεμες δεν εδωσα ποτε. Αυτο που της αρεσει πολυ επισης ειναι ζαμπον σκετο, της δινω κομματακια οποτε φτιαχνω τοστ για εμας και ουρλιαζει να παρει το επομενο.

αφου ειδες τα απρακια, βγηκαν τα δοντακια!

εμεις σταθερα στα 8.

γεια σας πολυλογουδες μου...τι κανετε?εγω νιωθω πολυ κουρασμενη ενω δεν εκανα και ιδιαοτερα πολλα σημερα εκτος απο 2 ωρες κουνια και σημερα ανακαλυψαμε και την τραμπαλα και του αρεσε παααρα πολυ κοψομεσιαστηκα η γυναικα....

ειναι καμμια εδω η μονη τα λεω μονη τ ακουω???

Κουνια κι εμενα τρε-λε-νε-ται!!

Διαφημίσεις

Εve ευχαριστώ πολύ. Ο μικρός είναι λίγο περίεργος με το φαί. Τραχανά τρώει σχεδόν κάθε μέρα μεσημεριανό...Το μόνο που του αρέσει και το κάνω με κοτόπουλο ή μοσχάρι και λαχανικά. Μέλι κάνει να τρώνε; ΘΗλάζεις ακόμη; Πώς τα πάτε; Εμείς αποθηλάζουμε σιγα σιγά.

Περίπου πόσα μλ μεσημεριανό τρώνε σ'αυτή την ηλικία; γιατί εμείς πάνω από 150μλ δύσκολα. Μπορεί και λιγότερο.

Και γω πτώμα, πάω για ξάπλες...

Λενάκι τραμπάλα πώς κάνει; Κρατιέται και τον ανεβοκατεβάζεις;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέταααα έ-έ-'ερχονται!!! Για τα δοντάκια λέω!

Κι εμείς απογευματινό καθόλου κρέμα, την πρώτη φορά την έκανε όλη εμετό, τη 2η γέμισε σπυθούρια, κανά 2 φορές ακόμα που προσπάθησα δεν την ήθελε καθόλου! Εγώ είτε λίγο από το μεσημεριανό, είτε, γιαούρτι κατσικίσιο με μια μπανάνα μέσα ή λίγο τραχανά όπως λέει και η Εύη. Με την κούνια κι εμείς έχουμε τρελό θέμα, κάθεται με τις ώρες, ακόμα και από τα χέρια όταν την κρατάω και είναι όρθια κάνει μόνη της κούνια πίσω μπρος! Ο Γιώργος πάλι ποτέ δεν ήθελε κούνια πάνω από 2 λεπτά! Ο νους του στο σκαρφάλωμα και στη ζαβολιά ηταν! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

ναι λορετακι μου κρατιεται αυτος και εγω τον ανεβοκατεβαζω αλλιως το κανει με αλλο παιδακι και εγω τον κοιταω μην πεσει...αλλα ξεκαρδιζεται στα γελια και του αρεσει φοβερα....

παω και εγω για υπνο...καληνυχτα σας!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...