Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχ εμένα θέλει τώρα πιο πολύ από τότε! Γενικά μέχρι το 6μηνο ήταν πολύ ήσυχο μωρό και πρέπει να παραδεχτώ ότι δε με κούρασε καθόλου!

Τα έβγαλε όμως όλα μετά! Τώρα γκρινιάζει πολύυυυ! Θέλει να είναι στα χέρια μου συνέχεια ή στα πόδια μου κι ας την πατάω! Αν πάω στο άλλο δωμάτιο έστω να φτιάξω το κρεβάτι ρίχνει τρελό κλάμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

΄Μακάρι τότε να βρείτε μια γυναίκα καλή μωρέ να τα κρατάει! Μεγάλο άγχος τραβάμε οι μανούλες! Και τεράστιο σπίτι και δύο παιδιά και μόνη σου και θηλασμό? Άξια έχω να αναφωνήσω! !

σωπα μωρε!!

ειμαι η γυναικα της διπλανης πορτας χαχαχαχαχα:):)

Αχ εμένα θέλει τώρα πιο πολύ από τότε! Γενικά μέχρι το 6μηνο ήταν πολύ ήσυχο μωρό και πρέπει να παραδεχτώ ότι δε με κούρασε καθόλου!

Τα έβγαλε όμως όλα μετά! Τώρα γκρινιάζει πολύυυυ! Θέλει να είναι στα χέρια μου συνέχεια ή στα πόδια μου κι ας την πατάω! Αν πάω στο άλλο δωμάτιο έστω να φτιάξω το κρεβάτι ρίχνει τρελό κλάμα!

εμενα με ακολουθει οπου και αν παω αλλα χωρις κλαμα!

εννοειται και στην τουαλετα ...

αγωνα δινω οταν κατουριεται ο αλεξ να πηγαινουμε στην τουαλετα και να κλεινουμε την πορτα πριν προλαβει να ερθει κ εκεινη μεσα, διοτι στεκεται και κρατιεται απο τη λεκανη κι εκεινη οσο ο αλ κανει τσισα η σιχαμενη.και μετα οταν την σαπουνιζω φωναζει κιολας!

Διαφημίσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΣ MARQYIE....

1st_Birthday_Plates_21504.jpg&t=1

989l.jpg

171139-birthday.jpg2166431p2qtymcapf.gif

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙ ΓΟΒΕΙΣ ΣΟΥ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα!!!!

Πολυχρονο ο Γιωργακης!!!!

Βρε στεγια...που τα θυμασαι ολα;;;εγω ουτε τη κοπελα δε θυμαμαι καλα καλα..

Τι κανετε;;Ειδα σοβαρες συζητησεις στα χτεσινοβραδυνα!!!Καταρχας να πω Ευα μου οτι η δικη μου κοπελα της διπλανης πορτας ουτε τα κανει αυτα,ουτε τα κανε ποτε και ουτε θα ηταν ποτε διατεθιμενη να τα κανει!Μπραβο σου λοιπον και χιλιες φορες αξια!!!

Λοιπον το θεμα με τα παιδια ειναι μειζων!Εγω ειμαι απο τις τυχερες που εχω δυο γιαγιαδες εξισου προθυμες να μου κρατησουν τα παιδια...και απ΄οτι καταλαβα πρεπει να μακαριζω τη τυχη μου...:)Επισης δε δουλευω κι ολας αλλα ενταξει αυτο ειναι ενα αλλο θεμα χαχαχαχαχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αν δεν ειχα αυτες τις εναλλακτικες θεωρω οτι ή θα τα εστελνα και τα δυο παιδικο με βαρια καρδια..ή αν εβρισκα κοπελα που να τη ξερω και να μπορω να της εχω εμπιστοσυνη θα τα κρατουσα σπιτι...βεβαια θα κοιτουσα και το οικονομικο...τι να πω...μακαρι ολες οι μανουλες μεχρι να πανε τα παιδια γυμνασιο να μπορουσαν να καθονται σπιτι και να παιρνουν ενα γερο επιδομα....αυτο θα ηταν το καλυτερο....αλλα...ειναι ουτοπικο!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα...

τι μου κάνετε; εγώ λυπάμαι που δε μπορώ να πάω γυμναστήριο σήμερα. κλααααψψψψ...

μάλλον θα πάω το απόγευμα!

Ο Αργύρης δε μ'αφήνει να γράψω και γω λοιπόν όταν παίζει πάω και τον πειράζω για να μαθει, μπουααααααααααααα!!!!

Το θέμα με τις γιαγιάδες είναι όντως θέμα. Δεν είναι μόνο να είναι πρόθυμες, είναι να είναι ικανές, να μη δουλεύουν να μην έχουν άλλες υποχρεώσεις και να ακούνε αυτά που τους λες. Η λύση του να πάρεις κοπέλα για λίγες ώρες είναι ιδανική για μένα τουλάχιστον. Αρκεί να είμαι τυχερή και να βρώ...αλήθεια που να ψάξω, ξερετε κανένα γραφείο;

θα έρθει ο μπαμπάς μου πιο μετα...

σας φιλώ προς το παρόν

jXj1p2.png?DWVm7y7O

KAΛΗΜΕΡΑ...ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΨΙΛΟΚΑΙΕΙ

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΑ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ,Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,Η ΜΑΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,,,,ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΑΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ-ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΠΧ ΠΑΣΧΑ -ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΑΠΟΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ¨ ΑΓΝΩΣΤΟ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΑΛΙΜΠΑΝ) ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ,ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕ,,,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ,,,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΗΓΑΜΕ ΙΚΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ,ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια κορίτσια!!

Πω πω μεγάλο θέμα ανοίξατε εχθές.. εγώ ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα καθώς δεν έχω δουλειά που πρέπει να επιστρέψω αλλά καταλαβαίνω το άγχος των μαμάδων στο τι θα κάνουν τα μικρούλια τους... Πάντως και εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να περιμένουμε από τις γιαγιάδες να μας κρατάνε τα παιδιά... αυτές μεγάλωσαν τα δικά τους παιδιά, δε νομίζω ότι ειναι υποχρεωμένες να μεγαλώνουν και τα εγγόνια!! Τώρα αν το θέλουν πολύ είναι άλλο θέμα, αλλά δεν πρέπει να το απαιτούμε! Εμένα η μαμά μου σε καμία περίπτωση δεν θα κρατούσε τη μικρή full time...δεν έχει τεθεί θέμα αλλά είμαι σίγουρη καθώς δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο... και ok το καταλαβαίνω....

Λορεττάκι και εγώ από τη μια θέλω να βρω μια γυναίκα για 1-2 φορές την εβδομάδα, ειδικά προς το καλοκαίρι που θα έρθει και το νέο μέλος καθώς δεν έχω βοήθεια από παππουδογιαγιάδες πλην ελαχίστων ημερών....από την άλλη δεν μπορώ να έχω και μια γυναίκα μέσα στα πόδια μου.. μου αρέσει η μοναξιά μου.... Εδώ η κυρία που έρχεται μια στις 15 να καθαρίσει και βγαίνω από το πρόγραμμά μου όταν είανι εδώ....

Πω πω..τι πολυλογία με έπιασε πρωί πρωί! :lol::lol:

Ιοασμα με δύο πιτσιρικάκια θα είναι αρκετά μεγάλο ζόρι στην αρχή... αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα μπεις σε πρόγραμμα που θα σας βολεύει όλους! Στην Αθήνα δεν παίζει να μετακομίσετε οικογενειακώς εε;

PCqNp2.png

ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

1.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ (ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΗ

2.ΕΚΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ

3.ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ (ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΕΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ

Ηρθα ειναι καμια εδω;;;;; :)

Λορετακι θα ρθει ο μπαμπουλης σου;;;Καλα να περασετε :)

Χριστινακι συμφωνω απολυτα και οχι φυσικα αν δεν θελουν δε μπορεις να απαιτησεις να σου προσεχουν το μωρο σε καμια περιπτωση....ευτυχως εμενα θελουν...βεβαια ψιλοπροβληματακια παντα υπαροχυν του στυλ α σημερα εγω δε μπορω πες στη πεθερα σου λεω τη πεθερα μου και ολως τυχαιως δε μπορει ουτε κι εκεινη αλλα τι να κανει θα ρθει και διαφορα τετοια....η αληθεια ειναι πως οταν ειχα τον μεγαλο παιδικο και ημουν εγκυος...ηταν η καλυτερη περιοδος για μενα αφου δεν εξαρτιομουν απο κανενα και μου αρεσε πολυ αυτο..:)

Ιοασμα...πολυ δυσκολα μου φαινονται ολα αυτα....δυναμη υπομονη και επιμονη σου ευχομαι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τελικά κορίτσια μάλλον στο καφέ αυτό μαζευτήκαμε αρκετές που συμφωνούμε ότι δεν είναι στην τελική υποχρεωμένες οι γιαγιάδες να μεγαλώνουν τα εγγόνια, γενικώς αυτή η άποψη ξενίζει πολλούς! Τέσπα!

Ίοσμα καλή δύναμη να έχεις και εύχομαι όλα να έρθουν οσο γίνεται πιο βολικά για όλους σας! Δύσκολη κατάσταση όμως και μπράβο που τα έχεις βάλει όλα σε σειρά! Θα πάει δηλαδή και ο δικός σου από νωρίς σταθμό ε? Πότε ξεκινάτε?

Ζωηρούλης ο μικρούλης σου από τώρα! Ευτυχώς δε χτύπησε, το έχω κι εγώ άγχος αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...