Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου, ολες καλα βλεπω ε?

Λοιπον Ελενακι η περιγραφη της συζητησης με την πωλητρια ολα τα λεφτα, εριξα πολυ γελιο!

Ειρηνουλα ωραιο το προσκλητηριο και διαφορετικο, οταν εψαχνα για εμενα ειχα ψαξει αυτο το σαιτ και να σου πω την αληθεια ειχα ξετρελαθει με το 1ο με το αυτοκινητακι αλλα βλεπεις κοριτσακι και αυτοκινητακι θα ηταν λιγο κουλο και ετσι πηρα παραμυθακι με πριγκιπισα και βατραχο.

Μανιταρακι καλοφωτιστο το λουλουδακι σου!

Εμεις ολα καλα, η βροχη με ριχνει λιγο αλλα θα το παλεψω.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικουλααααααααααα!!!!Ποσο καιρο εχω να σε πετυχω;;;Για πες;;τακτοποιηθηκατε;;Η μικρη σου;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ναι κοριτσακι τακτοποιηθηκαμε γενικα αλλα εχουμε κατι ψιλα ακομα.Η μικρη μεγαλωνει και περπαταει εξερευνει τα παντα και απαιτει σιγα σιγα και αυτη διαφορα.

Εσενα τα αστερακια σου τι κανουν?

Να σε ρωτησω ο μικρος τρωει το φαγητο του αλεσμενο? εμενα εαν εχει ιχνος που να μην ειναι αλεμενο στο φαγητο της δεν τρωει καθολου.ψωμακι απο την αλλη και μπισκοτα τα τρωει κανονικα

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Μπραβο στη κοπελα σου!!!

Και τα δικα μου καλα ειναι,ειχα παει τωρα να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο και εξω εχει πλυμμηραααααααααα!!!! :)

Ο δικος μου τρωει και μη αλεσμενα αλλα ετσι οπως περιγραφεις ηταν ο μεγαλος μου!Αν υπηρχε κατι μεχρι τον εναμησι χρονο που ηταν μη αλεσμενο δε το εβαλζε στο στομα του!Και ψωμακι και μπισκοτι κανονικα παρολα αυτα!Μην ανησυχεις! Απλα δεν ειναι ακομα ετοιμη! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου με χασατε ε?

Θα πω οτι θυμάμαι!

Στεγια μου να χαιρεσαι τον Ιωάννη και να εχει πάντα υγεία και τύχη !

Αννια μου να χαιρεσαι την γιορτή σου και τον Νεοφώτιστο Αντώνη!

Αν ξέχασα κάποιον ας με συγχωρέσετε!

Αngel σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια

Ειρηνη μου κανε μου αιτηση φιλιας να δω το ωραίο βιντεάκι σας και εσυ Ιοσμα να δω τις ωραίες φωτό σας!

Στις 20 Ιανουαρίου εχουμε το δικαστήριο στο Αρειο Πάγο που αφορα την δουλεία που είμαστε ασφαληστικά μέτρα και είμαι λίγο κάπως!

Χαλια με την δουλεία του ο αντρας τους βάζουν να δουλεύουν και τα Σάββατο δεν τον ξέρει που δεν τον ξέρει η μικρή τωρα θα τον ξεχάσει τελείως!

Αυτα αν μπορέσω και μπω σε λίγο και είναι κάποια μέσα πολύ θα χαρώ!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Ιοασμα κάνε με φιλαράκι σου να δω κι εγώ φώτο!!! Κοριτσάκι μου θα μείνεις μόνη σου με τα δύο μικρά κι ο άντρας σου θα έρθει Αθήνα με μετάθεση? Καλή δύναμη να έχεις σε θαυμάζω! Έχεις κανέναν άλλο εκεί να σε βοηθάει? Θα μείνει καιρό Αθήνα ο καλός σου?

Μανιταράκι μου καλή προσαρμογή και πάλι στο όμορφο νησί! Να σου ζήσει και η νεοφώτιστη! Και σκυλάκι διαβάζω ε? Χαρά στο κουράγιο σου!

Λορέτα μου σε νιώθω στο θέμα με τη μαμά σου! Μια από τα ίδια κι εγώ, 21-2 πάω δουλειά και ιδέα δεν έχω τι θα γίνει με το Μαριαλενάκι μία έτσι μία αλλιώς, δε μου ξεκαθαρίζει κιόλας να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω με το σταθμό!

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας και απο μένα!

είμαι λίγο κλαψ σήμερα και δεν έχω πολύ διάθεση:?

Σας διαβάζω όμως....

Μαρινάκι δε ξέρω πώς είναι η μαμά σου αλλά εμένα δεν ΜΠΟΡΕΙ να κρατήσει παιδί. Δεν το'χει ρε παιδί μου... Οπότε καλύτερα μια κοπέλα δυο-τρεις φορές την εβδομάδα και η γιαγιά όποτε μπορεί ας έρχεται. Τώρα για περισσότερες ώρες, δε ξέρω... Εγώ λέω να ψάξεις για σταθμό έτσι και αλλιώς...τι να πω. Οι γυναίκες για 8ωρο βγαίνουν ένας μισθός σχεδόν.

|Σμαρώ δύσκολα τα πράγματα ε; Εχεις κανέναν άλλο να σε βοηθάει???

Μανιταράκι μου τι κάνεις, σε χάσαμε...!! Ρε συ, το σκυλί τι το ήθελες τώρα;;;; :tongue: Χατήρι δε τους χαλάς μου φαίνεται ε;;;; Σαντορίνη θα μείνεις για το υπόλοιπο του χειμώνα; Εχει κόσμο το ξενοδοχείο;

Μαράκι καλή επιτυχία με το δικαστήριο, να μας πεις νέα.

Πήγαμε και μεις ΙΚΕΑ και πήρα ενα συρτάρι για τα παιχνίδια του μικρού...Θα βγάλω και τα κάγκελα μεσα στο σουκου. Ε δε καθεται καθόλου, τσαμπα υπάρχουν εδώ...

φιλιά στις υπολοιπες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ποιά κάγκελα ρε Λορέτα? Τα κάγκελα της κούνιας?

Κατά τα άλλα τι να πω, είναι μεγάλη ευθύνη και δέσμευση και για τη γιαγιά να κρατάει το παιδί καθημερινά, 8ωρο που με ενδιαφέρει εμένα. Βασικά μπορεί η δικιά μου αλλά γκρινιάζει πολύ και αυτό δεν το αντέχω, δουλεύει κιόλας οπότε πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω! Για σταθμό δεν ψάχνω γιατί αν πάει θα πάει στον ίδιο με το Γιώργο! Μεγάλο άγχος πάντως! Άντε ανέβα και εσύ λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ μαρινάκι μου...αύριο θα είμαι καλύτερα πιστεύω...

Εχουμε κάγκελα αντί για παρκο...σχηματίζουν ένα μεγάλο πολύγωνο για να κάθεται υποτίθεται μέσα και να παίζει. Χωράμε και οι τρείς να φανταστείς!!!! Αλλά δεν κάθεται και πιάνει μεγάλο χώρο...

Πάντως όντως είναι μεγάλη δέσμευση για τις γιαγιάδες και ευθύνη και κούραση. Και όταν γκρινιάζουν είναι το χειρότερο. Εγώ δε θα την άφηνα στη γιαγιά. Τι σκέφτεσαι; οτι είναι μικρή για σταθμό;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ μόνο εσύ σκέφτεσαι σαν εμένα! Όλοι με έχουν πρηξει! Θεωρώ ότι μετά τα δύο είναι η ιδανική ηλικία να πάνε σταθμό, αλλά τι να γίνει πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

ασε Μαρινακι κι εγω 1-3 γυρναω με πληρες ωραριο (πηρα το μειωμενο μαζεμενο) και ειμαι να σκασω.... Βρε παιδια, αλλαξε η ζωη μου τοσους μηνες εδω... Στον Αλεξ ειχα κατσει 5 μηνες και δεν ειχα τοσο θεμα με την επιστροφη...τωρα ομως...με το που μπηκε η νεα χρονια ολο εφιαλτες βλεπω...

εντωμεταξυ επειδη ημου σπιτι εχω και τον αλεξ εκτος σταθμου....οποτε αναζητω λυση για 2 παιδια, εχω τον μπαμπα μου αλλα δεν μπορει μονος, εψαχνα γυναικα και μη σας πω τι μου ηρθαν (δραμα) μονο για λεφτα ρωτουσαν ολες...κατεληξα σε μια καλη και με καλες συστασεις και την πηρα δοοκιμαστικα και σε 20 μερες τα φτυσε και παραιτηθηκε.

ειλικρινα ειμαι να σκασω.

Εύη μου με δύο παιδιά μικρά πολύ δύσκολα να βρεις γυναίκα! Το ιδανικό θα ήταν ο Αλέξανδρος να πάει σταθμό αφού θα βαριέται σπίτι συνέχεια φαντάζομαι και να βρεθεί γυναίκα μόνο για τη μικρή, ωστόσο αυτό θα τίναζε τον οικονομικό προυπολογισμό σας στον αέρα φαντάζομαι, οπότε είναι τελείως ασύμφορο! Στην ίδια κατάσταση είμαστε και εγώ με πλήρες καραπλήρες ωράριο επιστρέφω! Κλάαααψ, ευτυχώς έχω πολύ άδεια μαζεμένη και έτσι έχω μια καβάντζα αλλά δε θέλω να τη χαλάσω εξ' αρχής γιατί αν πάει τελικά και η μικρή σταθμό σίγουρα θα χρειαστώ πολλές μέρες αφού αρρωσταίνουν συνέχεια στο σταθμό. Αλήθεια εσύ πώς την πάλευες και με τα δύο σπίτι? Εγώ από Σεπτέμβρη που πήγε πια κανονικά σταθμό ηρέμησα, τα είχα παίξει ολίγον πριν!

mGKop3.png60Jvp3.png

κοιτα, μεχρι που η φωτο ηταν 8-9 μηνων ειπα ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. απο την ωρα που μπουσουλησε και μετα, τα πραγματα εγιναν πολυ πιο στρωτα. Εδω και κανενα μηνα μπορω να πω οτι ειμαι πιο ανετα παντως...Ολη μερα με τα παιδια και μεγαλο σπιτι σε επιπεδα...δεν σας λεω τιποτα. Και μερα παρα μερα 2 φαγητα (ενα για εμας και ενα για τη φωτο) καλα που δεν μπηκα στο Δαφνι... Τωρα ομως μπορω και αναπνεω, δε λεω...

Μετα το χρονο τα πραγματα αλλαζουν δραματικα νομιζω -προς το καλυτερο εννοω..!!

δυστυχως δεν ειναι καλη στιγμη να παει ο αλεξ σταθμο για πολλους λογους, απο σεπτεμβρη, προνηπιο κανονικα.

΄Μακάρι τότε να βρείτε μια γυναίκα καλή μωρέ να τα κρατάει! Μεγάλο άγχος τραβάμε οι μανούλες! Και τεράστιο σπίτι και δύο παιδιά και μόνη σου και θηλασμό? Άξια έχω να αναφωνήσω! Πάντως κι εγώ νομίζω μετά το χρόνο φτιάχνουν τα πράγματα, αλλά εμείς ακόμα δεν περπατάμε οπότε ακόμα περιμένωωωω!Σήμερα στάθηκε επιτέλους για λίγο χωρίς να κρατιέται από πουθενά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...