Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

4 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κακώς. Ο πρώτος γιατρός που είχα δεν μου έκανε αιματολογικές και μου έδινε οργκαλουτραν σε φυσικό κύκλο χωρίς εξετάσεις με αποτέλεσμα μηδέν. Ο δεύτερος που έκανα άπειρους φυσικούς κύκλους δεν έκανε τίποτα χωρίς αιματολογικές και οργαλουτραν πολύ σπάνια (και ούτε ολόκληρη). Το αποτέλεσμα πάνω από 90% ώριμα και πετυχημένοι κύκλοι!!!

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Νομιζω οι αιματολογικες ειναι μαστ. να δεις τωρα θα σου παει καλυτερα ! ειμαι σιγουρη !

Μακάρι ! 🤞🏻 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ουάουυυ! Να περάσετε τέλεια! Καλά θα κάνεις και μακάρι να μπορούσατε να μείνετε και παραπάνω περάσατε μεγάλο άγχος με τη μικρή και πρέπει να χαλαρώσετε! Εμένα μόλις κατέστρεψε μια κανούρια συσκευασία μωρομάντηλα! Λέω κι εγώ πώς είναι ήσυχη έστω και για λίγο! Πάω να μαζέψω γιατί σήμερα το παραέριξα στο σορολόπ που έλεγε και η γιαγιούλα μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕια σας και απο μένα!

Δε ξεκίνησε καλά η μέρα. Μάλλωσα πολυ με τη μαμά μου. Αποφάσισα επισης να βρώ γυναίκα για τον Αργύρη για πολύ λίγες ώρες την εβδομάδα. Δηλαδη θέλω δυο τρια πρωινά και κανένα απόγευμα. Θα αρχίσω να πηγαίνω και στο φαρμακείο για δουλειά. Η μαμά μου οχι οτι δε θέλει αλλά δυστυχώς ΔΕ μπορει και γω εκνευρίζομαι και γινόμαστε...

Τι κάνετε κορίτσια.΄Εγώ ανέβηκα στη ζυγαριά και τρόμαξα, Μετα θυμηθηκα οτι έχω περίοδο και αφαίρεσα 5 κιλά...τόσα δεν προσθέτει :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ....................ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!

ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΤΕ !!!!!!!!!!!

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααα

Τι κάνετε?

Εμείς ΤΕΛΕΙΑ...

Ειρήνη πολύ όμορφη πρόσκληση,έχω δει από κοντά και την έχω κρατήσει δε την πέταξα...

Ελένη και εμείς γύρο φάγαμε εχτές!!!ΤΥΧΑΙΟ?

Μαρινάκι δοντάκι καινούργιο στην επιφάνεια?Καλορίζικο...

Τζες τέλεια η μονοήμερη...Άντε να γυρίσετε 3!!!

Λορετάκι μου ηρεμία μην αρπάζεσαι καλή μου,κάνε αυτό που σκέφτεσαι χωρίς φωνές.... Εξάλλου για λίγες ώρες μιλάς...

όσο για τα χτεσινά βάλτε μας και εμάς στους βιβλιοφάγους..Απλά εμείς διαβάζουμε (μαμά) κανονικά παραμύθια και αλλάζω φωνές και ρίχνουμε το ΓΕΛΙΟ...

Αλήθεια η πολύτεκνή μας που είναι?

δε την έχω πετύχει ούτε δίπλα.....

Ελένη έχετε μιλήσει?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σμαρώ καλημέρα,τι ωραία που σε ξαναβλέπω στην συντροφιά μας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ναι και είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα ηρθα κι εγω πως ειστε?καλα περασατε?

χριστινακι καλα ειναι ο σπορος?

εμεις γυρισαμε ομως βρηκα ενα χαμο δεν ξερω απο που ναπιασω και που να τελειωσω.στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ οποτε θα μπαινω μονο οταν ειμαι στο ξενοδοχειο.θελω και να διαβασω και ολα τα νεα σας (απο 18 -12:D

σας χαιρετω για τωρα γιατι ο μεγαλος θελει να παμε σπιτι να ταισουμε την λιζα.ο ναι πηραμε και σκυλακι αυτο μου ελειπε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΤΡΑΒΑ ΚΟΙΤΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ...........

ΣΜΑΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ,ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μανιταριουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς!!!!!!!!!!!!!!!Μου ελειψες...:) :) :)

Καλοφωτιστη η κορουλα σου!!!!

Καλημερα Στεγια και Σμαρω!!!

Στεγιουλα λιγο πολυ λιγο της μιλησα...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γειααααααααααα σας!!!τι κανετε?εμεις πριν λιγο επισυτεψαμε απο τις κουνιες τον ταισα και επιτελους κοιμαται και αρχισε να βρεχει...δεν ξερω αν σας το εχω ξαναπει αλλ μ αρεσει η βροχη τρελλααααααααα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ελένη είναι καλά?Γιατί δεν μπαίνει?

Λόγω του σχολείου?

Άντε ντε δεν ξεκινήσανε?

Μας έχει λείψει....

Γλυκούλα και μένα μου αρέσει η βροχή..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλα ειναι....δε προλαβα να τη ρωτησω γιατι δε μπαινει...πολυ λιγο μιλησαμε....

Εμενα δε μου αρεσει η βροχη...

Μου αρεσει ομως το χιονι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...