Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι ρεεεεε και θα φαω και θα πιω!!!!Εμ τι σοι τεστ ντραιβ θα κανω αλλιως!!Αν ειναι να μη μπορω να ανοιξω το στομα μου δε το ξαναφοραω!χαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ρε συ λενάκι μην το βάλεις τότε για πρώτη φορά και δεν μπορείς να κουνηθείς!!! Λοιπόν βάζε το μέσα στο σπίτι όλη μέρα.. μέχρι την Παρασκευή θα έχει ανοίξει λίγο και θα είσαι ανετότατη!! (επίσης κλείστο λίγο - το στόμα ντε- μέχρι τότε!!)

Λορέττα έβαλα το βιβλίο στο καλάθι για παραγγελία! Θα σου πω εντυπώσεις μόλις το παραλάβουμε!!

PCqNp2.png

Πολυ καλη η ιδεα σου Χριστινα μου!Αυτο θα κανω!Μη σου πω θα κοιμηθω με αυτο το προηγουμενο βραδυ.... για να ανοιξει καλυτερα ντε...:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καταλαβα....το βλεπω το κουμπακι να εκτοξευεται....τα τεστ ντραιβ μας μαραναν!εγω παλι εχω κρατησει 5 φραγκα στην ακρη και οσωνουπω θα τα ξεκοκκαλησωωω

Αντε καλοφαγωτα!!!

Εγω το τζινακι και ενα ζευγαρι παπουτσια που θελω και τελος για τωρα τα ψωνια :roll:

rssOp2.pngDiP1p2.png

χριστινα ουτε ο δικος μου πολυ θελει να..μελεταει προτιμαει να τα τρωει..

παντως δεν ξερω τι με πιανει στις εκπτωσεις...ξεσαλωνω;)

θελω να παρω ασπρο παλτο

φορεμα για τον αρραβωνα

(τζιν πηρα στις καλοκαιρινες)

καμια φουστιτσα καμια μπλουζιτσα...

καλα με λεει ο αντρας μου..καλα που εχουν κι εσενα και κρατας ακομη την αγορα!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Γεια σας κοιμηθηκα λιγουλάκι...

Καλά και μένα μη φανταστείτε οτι μελετάει τα βιβλία και γράφει περίληψη...Τα τρώει, τα ανοιγει, κοιτάει τις εικόνες...δείχνει διάφορα μέσα... αλλά μπορεί να απασχοληθεί αρκετή ώρα. Οσο γιαυτό που είπα στην Χριστίνα το έχει σκίσει απο το πολύ ξεφύλλισμα..

ΟΣο για τις εκπτώσεις εγώ εχω τα κιλά και δε θέλω να ψωνίσω κάτι...κλαααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ...

Βέβαια κάτι πάλι θα πάρω...δε μπορεί...

σας αφήνω, ήρθε ο αργύρης

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

http://www.prosklitiria-mostracarta.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=120

μπειτε εδω απ ευθειας για το προσκλητηριο της ειρηνης.ειναι το κιτρινο με τη χελωνιτσα...

.

με καλυψες σοφακι.ευχαριστω

4ywWp2.png

ρε συ λωρα με τα φορεματακια εχω ενα θεμα.ποτε δεν με συμπαθησαν.δεν ξερω.σιγουρα ενα φουστανει δειχνει αλλιως.αν βαλεις σε εναν βραχο φορεμα θα δειχνει καλυτερο απο οτι να του βαλεις ενα παλντελονι.το κακο ειναι οτι δεν του παω καθολου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα είναι καμιά εδώ?

Δε θυμάμαι και τίποτα να σχολιάσω, μόνο τα βιβλιοφάγα παιδάκια και τις αγορές! Α, ναι το προσκλητήριο πολύ μου άρεσε Ειρήνη! Ακριβό? Δες καλή μου και κανένα φορεματάκι μπορεί κάποιο να σου κάνει κλικ καλά λέει η Λορέτα! Ελένη εσύ τουλάχιστον πήρες καινούριο τζιν και δε σου μπαίνει, εμένα που δε μου μπαίνει εκείνο που φόρεσα στις 40 μέρες αφού γέννησα τι να πω??? ΜΠουααααα! Ράψτο πρέπει να πω και τίποτα άλλο βέβαια! Αξιώθηκα να πάω γυμναστήριο σήμερα μετά από εβδομάδες! Πόνεσε το κορμί μου λες και έπαθα αγκύλωση αλλά από την άλλη κόντεψα να αποκοιμηθώ αφού για λίγο δεν άκουγα την τσιρίδα της μικρής μου που έδωσε ρέστα σήμερα, εμετό έκανε από το κλάμα! Πολύυυυυ γκρίνια! Αχνοφαίνεται και ο 3ος τραπεζίτης άντε να σκάσει μπας και δω άσπρη μέρα, μεγάλο ζόρι τραβάει το παιδί με τα δόντια και δε μπορώ να τη βοηθήσω! :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερααααααααααααα!!!!!!

Ρε παιδιαααα παλι μονη μου θα μιλαω σημερα;;;ουφφφφφ

εφαγα χτες γυρο.....για να με χωρεσει το τζιν χαχαχαχαχ ο αντρας μου φταιει αυτος με παρασερνει μπουααααα :)

Τι κανετε;Εμεις καλα δοξα το θεο!!!

Αντε δε λεω αλλα....περιμενω να ρθειτε...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...