Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα σας κοριτσαρες.σμαρουλα μην σε ξαναχασουμε.

λενακι μου μην ανησυχεις θα σου μπει γρηγορα το παντελονακι ουφ γκουχ.χαχα.κοριτσια βρηκα στα μερη σας προσκλητηρια.τελεια.λενιω μπες να δεις στο mostra carta στα προσκλητηρια βαφτισης εχει ενα κιτρινο τετραδιακι με ενα χελωνακι.και αν μπειτε στα γλυκακια λεω να μου τυπωσουσουν το ιδιο περιτυλιγμα για σοκολατα.καντε ενα κοπο να μπειτε να μου πειτε γνωμες φιλεναδιτσες μου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα κοριτσακια μου....ευτυχως ο γιατρος ειναι πολυ καλος.......καλημερα δεν ειπα ε???ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπον)..τα νεα μας τωρα θα παω για εξετασεις στις 31/1 και στις 1/2μπαινω για το χειρουργειο μου ειπε οτι ειναι ρουτινας και να μην ανησυχω και θα μου κανει και μια μικρη πλαστικουλα(κατι σαν κοιλιοπλαστικη)εκει που ειναι η χαλαρωση 908536.gif908536.gif908536.gif ...απο βαρος μου ειπε οτι δε υπαρχει προβλημα να τον σηκωνω για 40κιλα και πανω μου ειπε οτι ειναι προβλημα δηλ..καναπεδες κρεββατια κλπ...οποτε μια χαρα...

:-D

Παλι εγω εδωωωωω :)

Μπραβο Αννια μου!Μ΄ενα σμπαρο δυο τρυγωνια ;)

Ρηνουλιιιι!!!Τρελλαθηκα με το προσκλητηριο!!!!Φο-βε-ρο!!!!!!Και πολυ καλη ιδεα να εχουν τα γλυκακια το ιδιο περυτιλιγμα!!!

χμ...παλι μονη μου τα λεω μονη μου τ΄ακουω;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας!!!! Εμείς γυρίσαμε από βολτίτσα πριν από λίγο και τώρα κοιμάται το καμάρι μου! Εντωμεταξύ πήγαμε στο βιβλιοπωλείο στα παιδικά και την αφήσα στο πάτωμα και άρχισε να ουρλιάζει από τη χαρά της και κατέβασε ότι βιβλίο υπήρχε στο οπτικό της πεδίο!!! Και επειδή ντράπηκα μετά να φεύγαμε χωρίς να πάρουμε κάτι, ψωνίσαμε και ένα μικρούλι παιχνιδάκι-βιβλιαράκι... αυτάαα!

Άννια μου μπράβο... μια απόφαση είναι.. θα την κάνεις και θα μου πεις και εντυπώσεις γιατί του χρόνου ακολουθώ και εγώ!!! Αλλά προσπάθησε όμως να μην τον σηκώνεις τον μικρό όσο μπορείς... εμένα και οι δύο γιατροί που είχα πάει μου είπαν πάνω από 10-15κιλά να μην σηκώνω για 1΄-2 μήνες! Όσο για το χειρουργείο μια μερούλα δεν θα κάτσεις μόνο μέσα;;

Ειρηνάκο που μπορώ να δω τα προσκλητήρια που λες;

PCqNp2.png

Γειά σας κοριτσάρες μου...

Τι κάνετε?

Ειρήνη δώσε λινκ να δούμε και εμείς...

Σας φιλώ...

Άννια μου με το καλό και γρήγορα περαστικά!!

Χριστινάκι πως είσαι?Η Αριάδνη?

Το φασολάκι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Έλα στέγια μου!! Καλά είμαστε και ελπίζω και το φασολάκι! :wink: Θα το δούμε μεθαύριο!!

Εσείς; Για πες για Ναύπλιο! Ή μάλλον για βάλε καμιά φώτο!! Θέλω και εγώ σαν τρελή να πάμε καμιά εκδρομη..μου έχει λείψει παρα πολύ!!

PCqNp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου,

ήμουν στη μαμά μου από το πρωί...

Εβαψα το μαλλί σκουρο σοκολατί. Είναι ωραίο! Αν βγω καμιά καλή φώτο θα σας τη βάλω (με το συμπάθειο:P)...

Καλέεεεεεεε γράψατε πολλά και τι να πρωτοθυμηθώ.

Τις χαζομάρες της Ειρήνης που λέει οτι είναι μπάζο;;;; Να βάλεις φόρεμα ακούς;;;;;;; Εντάξει δε χρειάζεται να είναι αέρινο αλλά αλλο το φόρεμα και άλλο το παντελόνι:? Ψάχνω τώρα να σου δείξω ένα που μ'αρεσε (δηλαδη σε στυλ)...

Προσκλητήριο ποιο σου άρεσε...Εχει παααααααρα πολλά το σαιτ...

Τι άλλο να θυμηθωωω....χμμμμμμ το παντελόνι της Ελενίτσας;;;; Αχ ελενάκι μου ελπίζω να το ΄βάλεις το τζινάκι. Εγώ όποτε το κάνω αυτό πάντα στην ντουλάπα μου μένουν γιατι ποτέ δε χάνω. Εσύ είσαι ήδη μινιον...(καλό ε; που το θυμήθηκα)

Και το βασικότερο....Αννια θα την κάνεις την πλαστικούλα σου ε;;;;;;;;;;;; θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....Αλλά οχι στην κοιλιά! Στα μπουτάκια, στο στήθος και μία στο μουτράκι...:mrgreen:

Χριστινάκι εγώ του έχω πάρει παααααρα πολλά βιβλίαράκια. Να δεις πως τα ξεφυλλίζουν...Καλά έκανες.

ΟΙ υπόλοιπες είστε καλά;;;;

Εγώ υποτίθεται σήμερα θα πήγαινα στο φαρμακείο το απόγευμα για δουλειά. Αλλά νιώθω μια κουραση, δε ξέρω αν θα πάω...

Ο μικρος πήγε στην πεθερά...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Και εγώ της έχω πάρει κάποια βιβλία γιατί της αρέσουν πάρα πολύ!!

Το αγαπημένο της που μπορεί να καθήσουμε πολύ ώρα και να λέμε ιστορίες είναι αυτό: http://www.ebooks.gr/book/16789 (θέλω να πάρω και τα άλλα αυτής της σειράς αλλά ποτέ δεν τα βρίσκω).

Επίσης της αρέσει και αυτό αρκετά http://www.perizitito.gr/product.php?productid=23893&page=3

Γενικά δεν βρίσκω βιβλία να με ξετρελαίνουν γμτ γι'αυτές τις ηλικίες ώστε να ανανεώσω τη συλλογή.. αν έχετε να προτείνετε κάτι θέλω να το ακούσω!!!!!

Αυτό με το μιρκότερο τζην ξέχασα να το σχολιάσω... και εγώ όποτε το κάνω μένουν τα ρούχα στη ντουλάπα για πάντα!!!!!! (δεν χάνω ποτέ κιλά!!)

PCqNp2.png

και γώ κάτι τέτοια του παίρνω...

Μικρά με κινούμενα μέρη και κάποια που έχουν υφάσματα μέσα. Του αρέσει τρελά και αυτό http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=163656&op=list

είναι για πιο μεγάλα παιδιά αλλά έχει ηχους και τιμόνι και του αρέσει

jXj1p2.png?DWVm7y7O

http://www.prosklitiria-mostracarta.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=120

μπειτε εδω απ ευθειας για το προσκλητηριο της ειρηνης.ειναι το κιτρινο με τη χελωνιτσα...

καλησπερα κυριες μου...

με γεια το μαλλι κουκλα...το οτι παλι ησουν στη γειτονια μου το προσπερνω...

ελενη περιμενε καλε να αρχισουν οι εκπτωσεις...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

σοφακι μου πηγα στη γιαγια μου, κομμωτηριο κ πισω! Την επομενη φορα θα ερθω κατευθειαν για καφε. Τι κανουν τα μπουμπουκια σου? Τι τελεια φωτο ηταν εκεινη που κοιμοντουσαν! Ετσι κοιμουνται? Αγκαλιτσα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αυτη η επομενη φορα ελπιζω να μην ειναι το 2012!!!χαχαχα πλακα κανω...σαν τον αντρα μου που ξεκινησε να βαφει την οικοδομη μας το 2009 και εχουμε 2011 κι ακομη να την τελειωσει!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ναι σιγα μην κοιμουνται ετσι...ετυχε μια φορα...αλλα τον προσεχει ο μεγαλος τον μικρο ...σε εκεινη τη φωτο κανε like αφου κανεις φιλη σου την marmade αντε ρε κοριτσια βοηθατεεεε;)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Με εκπτωσεις 50% το πηρα καλε!!!Το παιρνα αλλιως;;;;; :)

Λεω να το βαλω τη Παρασκευη που εχω να παω σε παιδικο παρτυ σε παιδοτοπο!Αν αντεξει εκει το κουμπι τοτε θα ειμαι οκ :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Στεγιααα!!Πες καλε για το Ναυπλιο!!

Χριστινακι εμενα τα βιβλια που του αρεσουν περισσοτερο...ειναι τα χαρτινα...γιατι τρωγονται πιο ευκολα...οπως και να το κανεις...κι εμας το χαρτι...και δηλ το σκληρο ειναι η αγαπημενη μας σπεσιαλιτε....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...