Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κελάκο καλά κάνετε να βγαίνετε να ξεσκάς και εσύ λίγο!!!

QUOTE]

Καλημερα Χριστινακι.Ναι μωρε βαριεμαι πολυ μεσα κι εγω κι εκεινα.Εχω φαει τοση κλεισουρα ολα αυτα τα χρονια που τωρα δεν ξερω με εχει πιασει μια λυσσα να κανω πολλα πραγματα.Ισως ειναι και πιο εντονο επειδη σκεφτομαι να μην κανω αλλο αν και το θελω πολυ.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Όντως από περιγραφές σκίζεις!!! Μέχρι εδώ μου ήρθε η ευωδιά...:tongue::tongue::tongue:

Κέλυ μου μικροί είστε ακόμα και μπορεί αργότερα να το σκεφτείτε και για 5ο...πάντως χαρά στο κουράγιο σας βρε.. αλήθεια τι αυτοκίνητο έχετε; Εμείς προχθές πηγαμε μια απλή βόλτα με το μωρό.. ένα το έχουμε και το καρότσι γέμισε όλο το πορτ παγκάζ... δηλαδή αναρωτιέμαι πως θα χωρέσουν οι βαλίτσες σε ένα ταξίδι.. που να έχεις και 4!!!

PCqNp2.png

Μια γρήγορη καλημέρα κορίτσια μου, από εδώ καλά -να λέμε!!! πολύ κούραση και χρόνος ελάχιστος... :rolleyes:

έκανε την επέμβαση ο μπαμπάς μας χθες, και πήγαν όλα καλά,

καλά έκανα τη διαδρομή σπίτι νοσοκομείο πάνω από 4 φορές και 4 για πίσω... αλλά τους πρόλαβα και τον μπαμπά μας και την μπεμπούλα που θηλάζει!!! Αντε να βγει σήμερα με το καλό να φύγει αυτό ο άγχος, βέβαια δεν πρέπει να κουβαλάει τίποτα για κανα μηνα, να θυμηθώ και γω τι εστί οικογενειακά βάρη---:tongue:

Μετά είχα και χάλια υπνο λογω της μικρής, κομόταν αλλά ανησυχα, και γω μισοκοιμόμουν όταν δεν θηλαζα αλλά το χω συνηθίσει αυτό πια!

Χαίρομαι που είστε καλά κοπελιές, θα σας διαβάζω αλλά πρέπει να γράψω και κάποιες σελίδες πριν το μεσημέρι, φιλάκια!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Όντως από περιγραφές σκίζεις!!! Μέχρι εδώ μου ήρθε η ευωδιά...:tongue::tongue::tongue:

Κέλυ μου μικροί είστε ακόμα και μπορεί αργότερα να το σκεφτείτε και για 5ο...πάντως χαρά στο κουράγιο σας βρε.. αλήθεια τι αυτοκίνητο έχετε; Εμείς προχθές πηγαμε μια απλή βόλτα με το μωρό.. ένα το έχουμε και το καρότσι γέμισε όλο το πορτ παγκάζ... δηλαδή αναρωτιέμαι πως θα χωρέσουν οι βαλίτσες σε ένα ταξίδι.. που να έχεις και 4!!!

Λιγο δυσκολο γιατι ο αντρουλης μου δε θελει αλλο εχει κουραστει κι εκεινος,οποτε δε μπορω να του το αναφερω καθολου γιατι μιλαμε για 5ο.Θελει να περασουμε στην επομενη φαση και να κανουμε καποια πραγματα που μας εχουν λειψει τοοοοοσοοοοο πολυ.Και εγω βεβαια το θελω παρα πολυ αυτο αλλα δεν μπορω να αποδεσμευτω απο αυτη την μαγικη εμπειρια και τωρα που μεγαλωνουν και τα πρωτα παιδια θα μπορουσαν και να βοηθανε οποτε δε θα ειναι το ιδιο........Μεχρι τοτε βλεπουμε......:tongue:.......Λιγο πριν γεννησω πηραμε το οπελ ζαφιρα το 7θεσιο,ειναι πολυ ανετο το σαλονι του και ωραιο αυτοκινητο αλλα δεν εχει μεγαλο πορτμπαγκαζ οποτε εβαλε μπαγκαζιερα απο πανω την οποια φυσικα εγω δεν μπορω να χρησιμοποιησω:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

κορίτσια ευχαριστώ για τιςε ευχές , ναι να ναι γρήγορα περαστικά γιατί κάνει πολλά το καλό μου και με ξεκουράζει αρκετά, άσε που και αυτός νιώθει ωράία προσφέροντας, δεν είναι άνθρωπος που κάθεται ήσυχος...

όχι που θα γραφα σελιδούλες... η καραμέλα ξύπνησε και πεινάειειει!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Ελενηηηηη τι εγινες;;;Εγω εχω κολλησει με ενα θεμα στο αλλο παρεντσ που λεει μια κοπελα τον πονο της,μετα την γεννα δεν θελει σεξ ο αντρας της,ολα εμεις τα τραβαμε ρε γαμ##$,αυτοι οι αντρες βρισκουν τη χειροτερη φαη μας να τα κανουν ολα....:confused:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Τάο περαστικούλια στον αντρούλη σου αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχει εε; Δεν σημαίνει ότι μετά την ανάρρωση θα πρέπει να κάνει τα ίδια με πριν!

Κέλυ για στείλε το λινκ με το άλλο θέμα από το parents να το διαβάσω! (τι σου λέω τώρα εεε;;))

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Τάο περαστικούλια στον αντρούλη σου αλλά από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχει εε; Δεν σημαίνει ότι μετά την ανάρρωση θα πρέπει να κάνει τα ίδια με πριν!

Κέλυ για στείλε το λινκ με το άλλο θέμα από το parents να το διαβάσω! (τι σου λέω τώρα εεε;;))

χα,χα με μαθατε ε;;;:lol::lol:Ειναι στην ενοτητα σχεσεις στο ποσες φορες την εβδομαδα....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Σας καλημερίζω γρήγορα γρήγορα μια και ο μπουμπούκος κοιμάται κι εδώ και μία ώρα όλο και μου τεντώνεται, αναστενάζει και ανοίγει τα ματάκια του, και αμέσως μετρά τα κλείνει. Έχει πολύ πλάκα, αλλά να ξέρω κι εγώ η δόλια, να κάνω καμιά δουλειά ή όχι?

Κορίτσια για τη δυσκοιλιότητα που λέτε, μήπως χρησιμοποιείτε αντιαλλεργικό γάλα? Γιατί αυτός ο τύπος του γάλακτος, προκαλεί δυσκοιλιότητα, όπως μου είπε ο παιδίατρος.

Ταό, περαστικά στον αντούλη σου!

Κέλυ καλορίζικο και καλοτάξιδο το όχημα!!!!

Όσο για τα μπαγκάζια, ο αντρούλης μου έχει ήδη πάρει μία τεράστια μπαγκαζιέρα για το καλοκαίρι και είμαστε μόλις 3! (είναι να μην μπλέξεις με γκατζετάκια:tongue::tongue::tongue:)

Καλημέρα Χαρά!

Κελάκο βλέπω ο νους όλο στο πονηρό ε? "Πόσες φορές την εβδομάδα?" Χμμ, δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοιο θέμα!!! Ας μπω κι εγώ "πληροφοριακά" να διαβάσω (λέμε τώρα!!!!!!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...