Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε οχι και μπαζο εσυ βρε ειρηνη μου!!!!τι λες τωρα????καρακουκλαρα εισαι και μου φαινεται οτι ψαχνεις για κοπλιμεντα..

καλα λενακι μαρεσεις που εισαι καλη κοπελα.δεν εχω αναγκη για κοπλιμεντα.καποτε ημουνα πουλι και με ζηλευανε πολυ τωρα εγινα σαν πουλαδα.τεσπα αυτα

4ywWp2.png

Ειρήνη μας δουλεύεις????Πες της τα ρε Γλυκούλα!!!

Μια χαρά το σκηνικό με τις νονές σας, η λύση είναι ιδανική! Θυμάμαι που το συζητούσαμε! Μπήκαν όλα σε σειρά! Να σου πω δε γράφεις ένα απλούστατο κειμενάκι να βρείτε έναν εκτυπωτή να το τυπώσετε και τέλος? Η κουμπάρα μου το είχε κάνει έτσι και μια χαρά! Αλλιώς θα σου έλεγα στο Χαμόγελο του παιδιού αλλά από ότι ξέρω εκεί αργούν αρκετά.

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν θελει ο δημητρης.θα βγουν κοτσανες λεει.βασικα ειδα και κατι προσκλητηρια τετραδια και μου αρεσαν παρα πολυ.εκτυπωτη εχουμε πολυ καλο.ιδεες δεν εχω.τι σκατουλες να κανω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.......πουλακια μου!! :) :) :)

Ρηνιω το σωστο ειναι:Καποτε ημουνα πουλι και με ζηλευανε πουλλοι! :) :) :) :)

Τι κανουτε;;;;;;Εγω καλα,πηγα γιο σχολειο στοπ.Περιμενω ανθρωπο να μπει στο καφε μπας και πιω κανα καφε..στοπ.Μην αργουτε στοπ. :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αχ...μονη μου θα τη βγαλω παλι η κακουργααααα....

Χτες ψωνισα ενα τζιν....πολυ ωραιο.....ολιγοντι στενο το πηρα για να χασω κανα κιλακι ακομα....οταν λεμε ολιγοντι εννοουμε οτι το κουμπι ειναι ετοιμο να πεταχτει απεναντι και να βγαλει κανενος το ματι.....

Πωλητρια:Μηπως να σας φερω μεγαλυτερο νουμερο;;;

Εγω:Μα (ουφ γκουχ)οχι...(ουφ γκουχ)γιατι το λετε (ουφ γκουχ)αυτο;;

Πωλητρια:Ε..να σας βλεπω λιγο που ζοριζεστε.....

Εγω:Μα (ουφ)οχι...(γκουχ) δε μεζοριζει το παντελονι(ουφ γκουχ)απλα εχετε πολυ ζεστη και με επιαση μια..(ουφ γκουχ δις) δυσπνοια.....:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα!!!!

επιτελους σας ξαναδιαβαζω οσο φυσικα μπορω!

διαβαζω για βαφτισια και ευχαριστα

μπραβο κοριτσακια

εμεις βαφτιστηκαμε στις 06/06/2010 και το αντρακι μου κοιμοταν εκτος της ωρας που μπηκε στην κολυμπηθρα και γελουσε......

με την ιωαννιτσα μου οι σχεσεις τους ειναι τελειες εκτος απο καποιες φορες που της τραβαει τα μαλλια και αυτη για να μην τον μαλωσει κλαιει

περιμενω νεα σας

Διαφημίσεις

Μπορεις να ανοιξεις αλμπουμ στο προφιλ σου εδω στο παρεντς να μας κανεις φιλες για να μπορουμε ομως να το δουμε ;)

Σου στελνω αιτημα φιλιας :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ,,,,ΛΕΕΙ UPLOAD FAILED

σμαρω μαλλον πρεπει να αλλαξεις το μεγεθος της φωτο,πατα resize foto στο google πανε σε ενα που θα σου βγαλει να κανεις resize

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.shrinkpictures.com%2F&rct=j&q=resize%20photo&ei=_yEsTdHhDI-J5AbnoaHXCw&usg=AFQjCNGCx-Iwl_AOgbf9Dfpgfrr1ayj6cg&cad=rja

για πατα εδω

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...