Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γλυκουλα!!!Καλησπερα!!!Καθε μεα στις κουνιες τη βγαζετε ετσι;;; τελεια :)

ναι αν δεν τον παω γκρινιαζει και κλαιει και ασχετα αν εχει παει αλλη βολτα...θελει οπωσδηποτε κουνιες...

οσο για το καροτσι το εχω και εγω δεν θελει να κατσει με τιποτα και το τσουλαει μαζι μου αδειο...πολυ γελιο εχει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχει μαθει το παιδι!!!!!Θελει τη κουνια του ;)

Ουφ επιτελους τον ταισα και τον εβαλα για υπνοοοοοο :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εμένα ξύπνησε!.

Ελενάκι κοιμήθηκε κατά τις 8 χθες...εντάξει ψιλονωρίς!!!! Δεν αντέχει πιο αργά, το πολυ 8μιση!!!!

Τζες για το βιβλίο πιστεύω οτι θα σου αρέσει και το δευτερο παρ'ολο που διάβασες το τρίτο. Να το πάρεις καποια στιγμή να το διαβάσεις!!!

Εγώ σκέφτομαι για την άνοιξη - καλοκαίρι να πάρω καροτσάκι "μπαστουνι" που κλεινει και το κουβαλάς στον ώμο... Εχει καμία?

Τι άλλα νέα;;;;

Ρε παιδιά εγώ κουράζομαι στις κουνιες γιατί δεν περπατάει και τον έχω όλο αγκαλιά...εσείς τι κάνετε τόσες ώρες;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ουφ πριν λιγο φαγαμε,φασολαδιτσα και τωρα εβαλα το σιδερο να ζεσταινετε και ενα πληντυριο να πλενει...εχω ναρκωθει(λογο φαγητου)αλλα δεν με παιρνει να τα αφησω τα ρουχα γιατι δεν θα χωρανε πια στην ντουλαπα....οποτε παιρνω το κουφαρι μου και παω στην σιδερωστρα...εγω θα ξεστολισω αυριο

:-D

Διαφημίσεις

Εμένα ξύπνησε!.

Ελενάκι κοιμήθηκε κατά τις 8 χθες...εντάξει ψιλονωρίς!!!! Δεν αντέχει πιο αργά, το πολυ 8μιση!!!!

Τζες για το βιβλίο πιστεύω οτι θα σου αρέσει και το δευτερο παρ'ολο που διάβασες το τρίτο. Να το πάρεις καποια στιγμή να το διαβάσεις!!!

Εγώ σκέφτομαι για την άνοιξη - καλοκαίρι να πάρω καροτσάκι "μπαστουνι" που κλεινει και το κουβαλάς στον ώμο... Εχει καμία?

Τι άλλα νέα;;;;

Ρε παιδιά εγώ κουράζομαι στις κουνιες γιατί δεν περπατάει και τον έχω όλο αγκαλιά...εσείς τι κάνετε τόσες ώρες;

εγω εχω καροτσι μπαστουνι απο τα τζαμπο δικη τους μαρκα ειναι πολυ καλο και αρκετα βολικο μιας και ειναι 4-5κιλα...επισης υπαρχει τις κικο ''μπαστουνι που εχει γυρω στα 50-60Ε αλλα ξαπλωνει λιγακι η πλατη..

στις κουνιες εγω τρεχει η μαρια γυρω γυρω κανει απο ολα και να δεν εχει πολλα παιδακια τον αφηνω και κανει κουνια!!!αλλα εμενα περπαταει τωρα οποτε τρεχει αυτος και τρεχω και εγω απο πισω:lol::rolleyes:

:-D

Eμεις κουνιες εδω κοντα δεν εχουμε οποτε δε μπαινω σε διλλημα :)

Οσο για καροτσακι μπαστουνι κι εγω σκεφτομαι να παρω γιατι αυτο που εχω τα χει ψιλοπαιξει....:)

Εμενα κοιμαται ακομα και παω να τη πεσω κι εγω οσο προλαβαινωωωω φιλακιααααα:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αχχ εμένα μόνο μισή ώρα κοιμήθηκε σήμερα... μάλλον έκανα θόρυβο και την ξύπνσα και μετά δεν ξανακοιμόταν με τίποτα...:roll:

Λορέττα εγώ μετά από μια συζήτηση που είχαμε εδώ για τα καρότσια μπαστούνια πήγα και έκανα έρευνα αγοράς... αλλά τελικά δεν μου άρεσε τίποτα...ακόμα και τα μακλάρεν που έχουν 250€ μου φάνηκε τόσο λίγο μπροστά στο δικό μου... Μάλλον έχω καλομάθει με το Pegperego που είναι τόσο βολικό που δεν μου αρέσει τίποτα άλλο!

Εντωμεταξύ στα άλλα για να ανεβάσεις/κατεβάσεις την πλάτη έχει ολόκληρη διαδικασία με ζώνες κλπ... δεν ξέρω τελικά λέω να μην πάρω κανένα αλλά θα δείξει!!

PCqNp2.png

Εγώ λέω να πάρω ένα φτηνό για εδώ κοντά. Δηλαδη μέχρι τις κούνιες ή το φαρμακείο, ή την πεθερά μου. Δηλαδη θα περπατάει αλλά αν κουραστεί να τον βάλω εκεί. Για μεγαλύτερες αποστάσεις δε νομίζω οτι βολεύει...

Χριστινάκι το πλυντήριο καλό;;;;;; Δεν αντέχω άλλο με τα ρούχα που ΔΕ στεγνώνουν και τα βάζω πάνω στα καλοριφέρ που ΔΕΝ ανάβουν... γκρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Αχχ ναι είμαι παααάρα πολύ ευχαριστημένη με το πλυντήριο!!! Καταρχάς πέρα από το θέμα του στεγνωτηρίου που πραγματικά με έχει βολέψει πααρα πολύ, μου αρέσει τρελά το γεγονός ότι χωράει 9 κιλά ρούχα!!!! Αυτό σημαίνει ότι αντί να βάζω κάθε μέρα πλυντήρια και πάλι να είναι γεμάτος ο κάδος (όπως έκανα μέχρι πρότινος), τώρα βάζω 2-3 την εβδομάδα και είναι όλα πλυμμένα πάντα! Άσε που τα περισσότερα πλέον (εκτος απο σεντόνια, πουκάμισα κλπ) δεν τα σιδερώνω καν...!!:-D:grin:

Ααα έχει ένα αρνητικό! Ότι μετά το στεγνωτήριο τα ρούχα δεν μυρίζουν πια μαλακτικό...δεν μυρίζουν΄τίποτα!!! Λέω να παραγγείλω από το ebay κάτι μαλακτικά που μπαίνουν στο στεγνωτήριο και δεν τα πουλάνε Ελλάδα δυστυχώς...

PCqNp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου, μετακομισαμε και επιτελους εχουμε και νετ!

Κατ΄αρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΙΑ ΜΑΣ!!

Να ευχηθω και χιλιοχρονα σε ολα τα μωρακια μας που ειχαν γενεθλια!

Διαβασα αρκετα απο οσα ειχατε γραψει αλλα θα σχολιασω τα ολιγα που θυμαμαι μην με παρεξηγησετε ε???

Λοιπον για την συναντηση ζηλεψα πολυ αλλα δεν γινοταν να ερθω :(:(:(:( αλλα απο της φωτο βλεπω οτι περασατε τελεια και χαιρομαι πολυ, τα μωρακια σας ειναι ολα μια γλυκα!

Ειδα τις φωτογραφιες της Μαριας και της κορουλας της και εχω να πω πως ειναι κουκλες και οι δυο!

Αννια να χαιροσαστε και το νεοφωτιστο σας!!

Λοιπον τα δικα μας νεα ειναι οτι η μικρη με τρεχει ολη μερα και τωρα προσπαθει να καθιερωσει τον υπνο στο κρεβατι μας και ετσι ολη νυχτα κοβω βολτες!Μολις την βαζω στο κρεββατι της κλαιει μιλαμε κανω τελειους υπνους :lol::lol:,τρωει οτι και να βρισκει στο δρομο της και οταν ειμαστε στις κουνιες γελαει ασταματητα και στην κουνια και στην τσουλιθρα να μην ξεχασω οτι μολις νευριαζει χτυπαει το χερι στο τραπεζι να μας μαλωσει μιλαμε πολυ γελιο!:):):):)

Αυτα προς το παρον, φιλακια σε ολες και μου λειψατε ρε αληθεια σχεδον καθε μερα σκεφτομουν τι να κανετε.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Αχχ ναι είμαι παααάρα πολύ ευχαριστημένη με το πλυντήριο!!! Καταρχάς πέρα από το θέμα του στεγνωτηρίου που πραγματικά με έχει βολέψει πααρα πολύ, μου αρέσει τρελά το γεγονός ότι χωράει 9 κιλά ρούχα!!!! Αυτό σημαίνει ότι αντί να βάζω κάθε μέρα πλυντήρια και πάλι να είναι γεμάτος ο κάδος (όπως έκανα μέχρι πρότινος), τώρα βάζω 2-3 την εβδομάδα και είναι όλα πλυμμένα πάντα! Άσε που τα περισσότερα πλέον (εκτος απο σεντόνια, πουκάμισα κλπ) δεν τα σιδερώνω καν...!!:-D:grin:

Ααα έχει ένα αρνητικό! Ότι μετά το στεγνωτήριο τα ρούχα δεν μυρίζουν πια μαλακτικό...δεν μυρίζουν΄τίποτα!!! Λέω να παραγγείλω από το ebay κάτι μαλακτικά που μπαίνουν στο στεγνωτήριο και δεν τα πουλάνε Ελλάδα δυστυχώς...

ααα θέλω και γωωωω....Βέβαια μάλλον δε χωράει στο μπάνιο μου αλλά καπου θα το βολέψω... Ισως στο σαλόνι..χιχι...

να το παραγγείλεις το μαλακτικό...

Σε είχα ρωτήσει για το πλυντήριο ε;;; κάτσε να πάω στα μηνύματά μου να το βρώ...αν δε το βρω θα σε ξαναρωτήσω (μαρκα, κλπ)

Αντζελ τέλεια η μικρή σου...περπατάει;;;; Δύσκολη η μετακόμιση με το μωρό;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα κι από μένα! Για να δούμε τι θυμάμαι!

Angel άντε τώρα που έχετε ίντερνετ να τα λέμε συχνότερα!

Άννια μου να σου ζήσει και πάλι ο νεοφώτιστος και χαλάρωσε κι εσύ λίγο με τις δουλειές βρε παιδί μου, υπερκόπωση θα πάθεις!

Χριστινάκι oh yes εκεί ήμαστε 31-12! Πες ότι ήσουν κι εσύ και δε βρεθήκαμε....:( Για το καρότσι τα είχαμε πει και τότε, συμφωνώ για σένα ειδικά που δεν πήρες άλλο, να δεις θα σου φανεί πολύ χρήσιμο και όταν με το καλό έρθει το 2ο μπεμπέ που θα μπορεί να παταει πίσω το κοριτσάκι σου! Το Σκ πήγαμε 2 φορές μακρινή βόλτα με το αμάξι αρχικά και μετά κουνιες θάλασσα κλπ, επειδή κουβαλούσαμε και τη "μηχανή" του μικρού, πήραμε το chicco καρότσι την 1η μέρα που πιάνει λιγότερο χώρο! Το χιλιομετάνιωσα γιατί έπρεπε να περάσουμε την παραλιακή, ο άντρας μου κουβαλούσε το όχημα του μικρού, εγώ είχα καρότσι και το Γιώργο από το χέρι, έτρεμε το φυλοκάρδι μου μη μου φύγει από το χέρι! Τη 2η μέρα με το perego μια χαρά περάσαμε το δρόμο ενώ πατούσε πάνω στο καρότσι κι εκείνος! Εγώ σας είπα ότι 2ο καρότσι βολεύει μόνο όταν μεγαλώσουν όντως πολύ και αν τίθεται θέμα χωρητικότητας στο αυτοκίνητο! Κι αυτό που το κουβαλάς στον ώμο, όσο ελαφρύ κι αν είναι 4 κιλά αν είναι πχ πάλι δε νομίζω να κουβαλιέται εύκολα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...