Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, ξέρω! κι εγώ είχα απιβδίσει και είχα ρωτήσει μια μέρα και μου το' παν τα κορίτσια! Τί κάνετε; Εγώ μαγειρεύω ταυτόχρονα αρακά για μας και μοσχάρι για το μικρό, αχ είμαι multitasking τί να κάνουμε???:tongue: Μόλις έκοψα το κρεμμύδι και έριξα κάτι κλάματα, θα με βλέπει η γειτόνισσα από απέναντι και να νομίζει πως είμαι σεκλετιασμένη!!! Αλήθεια Τζεσικούλα η μικρή με το στοματάκι της είναι εντάξει, τώρα, επενήλθε πλήρως?

καλως το κοριτσακι.πολυ τρεχαλα ε?

τι κανει ο γιοκας σου?για ποιο καθισματακι μιλαμε ακριβως?

Καλώς την τσουπρίτσα!

Είναι το καθισματάκι της fisher price που μπαίνει φορετό σε οποιαδήποτε καρέκλα! Πάω να τσιγαρίσω τον αρακά, να ψαφρίσω το κρέας και έρχουμιιιιιιιιιιιι!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??μπαινω στα γρηγορα γιατι ειναι η ωρα της φρουτοκρεμας...χτες ευτυχως εκανε πολυ καλο καιρο και δεν ξεπαγιασαμε ...ο μικρος ηταν λιγο γκρινιαρης στην αρχη με τοσο πολυ κοσμο που ειδε μαζεμενο και ηθελε τα μονο εμενα....το φορεμα εκανε θραυση αλλα το φορεσα με γουνακι γιατι σαν να ειδα το ματι του παπα να πεφτει στα τσιτσιαμ...(ηταν και νεος ο παπας ντε!) 908536.gif ....ο μικρος οταν τον εβαλε στην κολυμπηθρα πλανταξε αλλα εκανε και ψιλοψυχρα μεσασ την εκκλησια και ταυτοχρονα νυσταζε...εριξα και ενα ψιλοματς με την πεθερα που δεν με αφηνε να τον ντυσω ξεντυσω δεν ειναι ετσι λεει το εθιμο αλλος πρεπει να το κανει...αμ πως την εβαλα μια χαρα στη θεση της....επισης το γλυκο εκανε και αυτο θραυση το ειχα στολισει και ωραια θα σας βαλω φωτο να το δειτε...ο τολης ηταν πολυ συγκινημενος που ακουσε το ονομα του πατερα του στον γιο του και βουρκωσε...αυτα..μετα ηρθαμε σπιτι οι δικοι μου οι κουμπαροι και η πεθερα φαγαμε καθησαμε ηπιαμε καφεδακι ανοιξαμε τα δωρα και γεμισα ενα καρο ρουχα...αυτα

:-D

Ναι, ξέρω! κι εγώ είχα απιβδίσει και είχα ρωτήσει μια μέρα και μου το' παν τα κορίτσια! Τί κάνετε; Εγώ μαγειρεύω ταυτόχρονα αρακά για μας και μοσχάρι για το μικρό, αχ είμαι multitasking τί να κάνουμε???:tongue: Μόλις έκοψα το κρεμμύδι και έριξα κάτι κλάματα, θα με βλέπει η γειτόνισσα από απέναντι και να νομίζει πως είμαι σεκλετιασμένη!!! Αλήθεια Τζεσικούλα η μικρή με το στοματάκι της είναι εντάξει, τώρα, επενήλθε πλήρως?

τωρα δοξα τον θεο ειναι μια χαρα!!!επαιξε ρολο βεβια η κορτιζονη που πηρε.αννια μου να ειναι παντα καλα ο νεοφωτιστος και να τον χαιρεστε!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ήρθα, αλλά ίσα ίσα για να φύγω, γιατί η κουζίνα μου είναι μπλιαξ, το απόγευμα έχουμε εμβόλιο και προβλέπω να λέει το ρολόι 12 το βράδυ και να ανρωτιέμαι τί έκανα πάλι. Ααααα, μήπως κάποιος πειράζει τα ρολόγια μου και μου κλέβει ώρες????:tongue::tongue::tongue:. Θα τον τσακίσω!!!:rolleyes:

Μπράβο βρε Τζεσικούλα, όλα καλά!

Άννια καλορίζικος ο νεοφώτιστος! Μωρέ πώς τον είπατε, δε θυμάμαι. Ώστε κόλασες μέχρι και τον παπά ε,???;););) . Γεια σου βρε Άννια!!!

μπραβο γιαννουλα!!καλοφωτιστο το μικρο σας!!

ρε κοριτσια ποσο περιπου κανουν τα προσκλητηρια να τα ετοιμασουν?και ποσο περιπου κοστιζουν.εχετε να προτεινεται τιποτα?

4ywWp2.png

Γεια σας!!!!!!!!!

ήρθα απο γυμναστήριο και ο μικρός ΔΕ κοιμάται με τιποτα. Από τις 7μιση στο πόδι εντωμεταξύ....

Αννια μου να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!!! ολα καλά λοιπόν ε; βάλε φώτο όταν μπορέσεις...Γράψατε πολλά, θα τα θυμηθώ σιγά σιγά. Τώρα κάνω φαί στον μικρό.

Χριστινάκι με τον ύπνο τι γινεται;

Ειρηνάκι δε πάμε για δεύτερο ακόμη. Προσέχουμε ... αχ ο άντρας μου λέει δε θέλει άλλο παιδί (βάζει και ένα "προς το παρόν")...

Ελενάααααααααααααααακι μου....

Τζες η μικρη περπατάει κανονικά ε? Εμείς ακόμη...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Αννια μου τα καταφερες και εφερες εις περας αλλη μια βαφτιση!!!:)

Καλοφωτιστος ο Αντωνακης σου!

Πρινσι...εμενα μεχρι να κοιμηθει το μωρο οι ωρες μου φαινονται ατελειωτες....μετα ξαφνικα περνανε σα νερακι :)

Λορετιους εμφανιστηκες επιτελους;;;;;;:)

Παλι δε κοιμαται ο Αργυρακος;;;Απαπα....τσακωμενο ειναι αυτο το παιδι με τον υπνο!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ευχαριστω κοριτσακια μου,ναι ολα καλα ευτυχως ειχε και καλο καιρο....ειρηνη εγω και στα 2μου παιδια εκανα προσκλητηριο με φωτο και εδωσα 1Ε το κομματι....αλλα το προσξκλητηριο παει ανα οικογενεια δεν παει κατα ατομο...σε εεμενα τουλαχιστον κανει να τα ετοιμασει 3-5μερες

Παιδιά έκανε μία ώρα να κοιμηθεί ο μικρός. Ηταν στο κρεβάτι του και φώναζε...δεν έκλαιγε...Δηλαδη απο τις 7μιση τον έβαλα στις 12 και κοιμηθηκε 1!!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι για τα προσκλητήρια υπολόγιζε 10 μέρες για να είσαι μέσα. Οσο για τις τιμές έχει από τα πολύ απλά που είναι φτηνά μέχρι και πανάκριβα. Εμείς κάναμε ένα ομορφούλικο και έκανε 1,5 ευρώ το ένα νομίζω...άραγε θυμάμαι καλά;;;;;

Και μένα η κουζίνα είναι χάλια. Και έχω και να απλώσω...μπλιαααααααααξξξξξξξξξξξξξ

Θέλω στεγνωτήριο λέμεεεεεεεε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εγω εχω να πλυνω 2ταψια(ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα)_να σιδερωσω 4πληντυρια να βαλω αλλα 3-4να πλενονται να καθαρισω ντουλαπια γιατι μου τα κανανε σκατα χτες..να μαζεψω τα δωρα που τα εβαλα κατω απο το δεντρο χαχαχαχα

εγω εχω να πλυνω 2ταψια(ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα)_να σιδερωσω 4πληντυρια να βαλω αλλα 3-4να πλενονται να καθαρισω ντουλαπια γιατι μου τα κανανε σκατα χτες..να μαζεψω τα δωρα που τα εβαλα κατω απο το δεντρο χαχαχαχα

Αννια μου δε τολμώ να συγκριθώ μαζί σου:lol:

Εγώ έχω να απλώσω 10 ρουχα και το σκέφτομαι. Τα ντουλάπια τι σου τα κάνανε παιδί μου; Πάντως να πω κάτι; Θα είσαι και συ περιεργη με την καθαριότητα, είμαι σιγουρη. χθες μου ελεγε η κουμπάρα μου (που είναι απίστευτα καθαρή σε σημείο υστερίας) οτι δεν κανει τοστ στην τοστιέρα για να μη γεμίζει ψιχουλα και κασέρια....ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ...

ενώ εγώ κανω το τοστάκι μου, κλεινω την τοστιεριτσα και οταν μαζευτουν πολλά τα καθαρίζω..μπουαααααααααα:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...