Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο το αγοράκι σου λενάκι... πολυ κοινωνικό. Και συ έκατσες 3ώρες μονη;;; μωρέ μπράβοοοο... Οσο για τις φίλες θα έπρεπε κανονικά καμιά φορά να έρχονται και άς μην έχουν παιδιά, έστω για λίγο, για παρέα!!! (τα έχω με τις δικές μου φίλες και ξεσπάω γενικά)

πάω για νανι...

ααααχχχχχχχρρρρρρρρδψψψψψψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

και εγω το πολυ 12 ειμαι στο κρεββατι αφου ο μικρος ξυπναει νωρις και ξεσηκωνει τον κοσμο...

οσο για τις φιλες αστο γιατι ειναι πονεμενη ιστορια η καθε μια κοιταει την ζωη της πλεον...

καληνυχτα λορεττακι και καλη ξεκουραση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αν και καθυστερημενα στους εορταζοντες. Στο Γιαννο της Στελλας, στην Ιωαννα μας...να ζησουν!

εμεις ειχαμε τη βαπτιση-γενεθλια προχθες, τι να σας πω...περασαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!

Ηταν ολα τοσο τελεια, με εξαιρεση το διαπασον την ωρα της κολυμπηθρας και μετα που την πηρε ο παπας μπροστα στο ιερο..ΟΚ...μας ακουσαν μεχρι τα συνορα...κατα τα αλλα ολα καλα!

Γυρισαμε βραδακι των φωτων και εχθες ειχαμε και τη γιορτη του αντρα μου -γιαννης και αυτος- οποτε απο σημερα προσπαθω να ανασυγκροτηθω κατα καποιο τροπο....ειμαι ομως πολυ χαρουμενη που ολα πηγαν καλα και περασαμε τοσο ομοφα κι εμεις και οι καλεσμενοι μας!!

θα βγει με τον κουμπάρο μας! Ειρηνάκι η μαμά μου είναι επίσης έξω!!!:-P

εεεε δε θα πάει και η γιαγιά για ένα ποτάκι:eek:

δε πειράζει εγώ θα πάω να αράξω και να δω ντιβιντι...

κοιμήθηκε ο μικρός; στρώσατε ωράριο ε;

μια χαρα η μανουλα σου!την καλυτερη δουλεια εκανε

ο μπεμπης ειναι ακομα ξυπνιος δυστυχως.

4ywWp2.png

Ευάκι να τη χαίρεστε και πάλι τη Φωτεινούλα σας! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Αν θες βάλε και καμιά φώτο να σας καμαρώσουμε στο προφίλ σου!

Λορέτα μου μοναξιές? Τι να κάνουμε το άξιζε ο καλός σου αφού έκανε κι εκείνος babysitting ολημερίς! Όσο για τα παιδάκια και το αν κάθονται καλά έξω, ε χμμμμ δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια! Το έχω πάρει απόφαση ότι και θα φωνάξουν και θα τριγυρίσουν και γενικά θα κάνουν τα δικά τους! Προσπαθώ όσο γίνεται να μην ενοχλούμε τους γύρω μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα καταφέρνουμε πάντα, στην τελική παιδιά είναι! Υπάρχουν βέβαια χώροι που δε θα πήγαινα με τα παιδιά, τώρα σε ταβέρνες, καφετέριες εντάξει ας μας ανεχτούν λίγο οι γύρω μας! :)

Γλυκουλα μου είσαι σούπερ μανούλα! Μια χαρά σας βρίσκω που μείνατε τριωράκι στις κούνιες! Να δεις που ο γιοκας σου μεγαλώνοντας θα είναι πολύ περήφανος για σένα!

Εμείς πήγαμε σινεμά τώρα το βράδυ είδα το Η ζωή μετά! Μου άρεσε πολύ, αν το πετύχετε έστω σε dvd αργότερα δείτε το!

mGKop3.png60Jvp3.png

βρε Μαρινα θελω να βαλω φωτος και δεν μπορω..μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλες, πως να τις κανω τοσο μικρες οσο χρειαζεται? πρεπει να βρω καποιο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια και μετα να ανεβασω.

Διαφημίσεις

μια χαρα η μανουλα σου!την καλυτερη δουλεια εκανε

ο μπεμπης ειναι ακομα ξυπνιος δυστυχως.

τι ωρα κοιμαται κατα κανονα?

εμας ο αλεξανδρος αν δεν παει 11...δεν....

πολυ κουραστικο//

Εύη μου εγώ νομίζω κάνω κλικ στη φωτογραφία και στην επεξεργασία τη μικραίνω αρκετά και την ξανααποθηκεύω κι από εκεί την ανεβάζω!

Ο Αλέξανδρός σου μήπως κοιμάται πολύ για μεσημέρι ή ξυπνάει αργά το πρωί? Τελευταία το ψάχνω το θέμα γιατί ογιος μου πάει να κόψει το μεσημεριανό ύπνο και από συζητήσεις με μαμάδες παιδιών εκεί γύρω στα 3 καταλήγω ότι τα περισσότερα ή κόβουν το μεσημεριανό ύπνο ή κοιμούνται πολύ αργά αφού ακόμα το πρωινό τους ξύπνημα είναι γύρω στις 8.30-9. Πάντως γύρω στις 11-12 ώρες κοιμούνται τα περισσότερα συνολικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

ακομα τραγουδαει αν και χασμουριεται............

μαρινακι πηρες φορα με τις βολτες?μια χαρα!ματι μην σε πιασει.

τι εννοουσε η ζωη μετα?..........

μετα απο τι?ελπιζω να μην ειδες παλι στεναχωρο εργο

4ywWp2.png

Ειρηνάκι με κατάλαβες! Μετά από αυτό που φαντάστηκες, απλά αυτή τη φορά αν και ο τίτλος είναι βαρύς το θέμα το ακουμπούσε απ' έξω οπότε όχι δεν ήταν δακρύβρεχτη η ταινία!

Πώς το έπαθε ο γαντζούλης και δεν κοιμήθηκε ακόμα? Δεν πειράζει αύριο θα κοιμάστε αγκαλίτσα μέχρι το μεσημέρι, ξέρει το παιδί ότι σήμερα είναι Σάββατο και θέλει να το ξενυχτήσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπέρα...

πάω για νάνι...

Εύη να σας ζήσει η Φωτεινούλα....

Σμαρώ μου να μπαίνεις μας λείπεις..................

Μαρινάκι τι κάνετε?

Ειρηνάκι πάλι ξενύχτι?

Λορετακι μου όλη μέρα εσύ το βράδυ ο Γιώργος....

Αύριο βόλτα στο Ναύπλιο....

Σήμερα καφεδάκι στη παραλία..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...