Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα Ελενάκι..εγώ είμαι εδώ!!

Πως πάει ο μικρούλης σου;; Νομίζω ότι ακολουθούμε τα χνάρια σου.. έχει αρχίσει από εχθές λίγο βήχα, όχι συνέχεια αλλά που και που .. τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις του βήχα; Εντωμεταξύ ήρθε η παιδίατρος εχθές για το πρώτο εμβόλιο, αλλά δεν είχε ούτε ακροαστικά, ούτε βρήκε ερεθισμένο το λαιμό της άρα δεν μου είπε τίποτα γι'αυτό!

Στέγια μου όταν λες..

Εμείς πρώτα ο Θεός λέμε καλοκαιράκι για την βάφτιση γιατί μάλλον θα την κάνουμε στην εκκλησία που λέγαμε να παντρευτούμε αλλά μας χάλασαν τα σχέδια οι γονείς...

Είναι στις Σπέτσες....

Αλλά πολλά έξοδα για φέτος καθώς στις 25 Σεπτέμβρη θα παντρέψουμε την κολλητή μου....

Θέλατε δηλαδή να παντρευτείτε στις Σπέτσες και οι γονείς ήθελαν κάπου κοντά για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος κλπ κλπ κλπ???

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ καλε επιτελους!!!!!!!:) :) :) :)

Χριστινα μου κι εμενα ο δικος μου τιποτα απο ακροαστικα..καθαρος πεντακαθαρος...!Αλλα...ο βηχας βηχας!!!!Ελπιζω να ειναι γρηγορα περαστικα για να μη ταλαιπωρηθει το μωρακι σου...εγω πλεον το συνηθισα...βαζω φυσιολογικο ορο δινω και λιγο χαμομηλακι..και προχωραμε!Αλλο ειναι αυτο που με απασχολει τωρα...τα κακα του... :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα,καλημερα κι απο μενα.Ελενακι κι εγω εχω προβλημα με τα κακακια,αυριο θα ερθει η παιδιατρος και θα την ρωτησω μηπως της αλαξω το γαλα γιατι κανει και κατι μορφασμους σα να μη της αρεσει.Εχτες πηγα την πρωτη μου βολτα και με τα 4 μαζι,αντε καλη αρχη.:lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γιατί τι έχουν τα κακά του; Κάτι λέγατε εχθές αλλά έχασα την μισή συζήτηση και δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα...

Δηλαδή για τον βήχα ουσιαστικά δεν δίνουμε κάτι στα μωράκια ε; (όπως εμείς που πίνουμε σιρόπι..) Ο φυσιολογικός όρος δεν είναι για το μπούκωμα μόνο;

PCqNp2.png

καλημερα μανουλες!ειναι καμια εδω γυρω για καφεδακι...ή παλι μονη μου θα τον πιω;;; :)

Κελακο...ηταν να μη σαραντισεις εσυ παιδακι μου!!!Βαλε και λιγο κ@λο μεσα!!!! :) :) :)

Χα,χα τωρα το ειδα.Εσυ με παρακολουθεις δεν εξηγειτε αλλιως.:lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Nαι χριστινα μου αλλα και ο βηχας απο το μπουκωμα ειναι...απο τις μυξουλες του δηλαδη!οποτε τιποτα δε δινουμε!Δε κανει ρε το μωρο μου κακακια...απο κει που εκανε τουλαχιστον 4 φορες τη μερα.....χτες εκανε μονο 1 πααααααααρα πολυ λιγα ομως...και σημερα παλι ακομα τιποτα!Ειμαι να σκασω γιατι ο μεγαλος μου ειχα φοβερη δυσκοιλιοτητα μεχρι που καθαρισε και τα εχω δει ολα μαζι του!!

Κελακο;;;;;;τη βρηκες τη πορτα του σπιτιου σου επιτελους;;;;;;;;;;;:):) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Nαι χριστινα μου αλλα και ο βηχας απο το μπουκωμα ειναι...απο τις μυξουλες του δηλαδη!οποτε τιποτα δε δινουμε!Δε κανει ρε το μωρο μου κακακια...απο κει που εκανε τουλαχιστον 4 φορες τη μερα.....χτες εκανε μονο 1 πααααααααρα πολυ λιγα ομως...και σημερα παλι ακομα τιποτα!Ειμαι να σκασω γιατι ο μεγαλος μου ειχα φοβερη δυσκοιλιοτητα μεχρι που καθαρισε και τα εχω δει ολα μαζι του!!

Κελακο;;;;;;τη βρηκες τη πορτα του σπιτιου σου επιτελους;;;;;;;;;;;:):) :)

Ναι,ναι την βρηκα.Δυσκολευτηκα λιγο αλλα μαζευτηκα.:lol::lol:Εχτες πηρα την ομαδα και πηγαμε Πειραια..........Κι εγω εχω προβλημα με τα κακα ολο βογγαει και σφιγγεται,θα δω τι θα μου πει αυριο.Πολλες μερες εσενα δεν ειναι μπουκωμενος;τι σου εχει πει;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι,ναι την βρηκα.Δυσκολευτηκα λιγο αλλα μαζευτηκα.:lol::lol:Εχτες πηρα την ομαδα και πηγαμε Πειραια..........Κι εγω εχω προβλημα με τα κακα ολο βογγαει και σφιγγεται,θα δω τι θα μου πει αυριο.Πολλες μερες εσενα δεν ειναι μπουκωμενος;τι σου εχει πει;

Κανετε καθε μερα ομως κελακο;

Ναι,πολλες γιατι λεει τα μωρακια δε μπορουν να φυσηξουν τη μυτουλα για να ξεμπουκωσουν..οποτε μου λεει ...υπομονηηηηηηηηηηηη!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κανετε καθε μερα ομως κελακο;

Ναι,πολλες γιατι λεει τα μωρακια δε μπορουν να φυσηξουν τη μυτουλα για να ξεμπουκωσουν..οποτε μου λεει ...υπομονηηηηηηηηηηηη!

Σχεδον καθε μερα αλλα μονο 1 φορα,εχτες ας πουμε δεν εκανε.:(Εντωμεταξυ ειναι μαλακα,τι στο καλο σφιγγεται και υποφερει αυτη και εγω μαζι;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κελάκο καλά κάνετε να βγαίνετε να ξεσκάς και εσύ λίγο!!!

Ελένη μου είανι κακό που δεν κάνει τόσο συχνά κακάκια; Δεν είναι ότι έχουν περάσει και πολλές μέρες.. Εμένα κάνει ΣΥΝΕΧΕΙ σε σημείο που ανησυχώ, αλλά από την άλλη μου είχαν πει στο μαιευτήριο ότι μπορεί να κάνει συνέχεια, αλλά μπορεί και να μην κάνει για αρκετές ημέρες και είναι όλα φυσιολογικά.. τώρα τι να πω..

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Α...ετσι και εμενα...τωρα μολις εκανε μια κουτσουλια παλι...κι ενω του εκανα τα ποδαρακια λυγισμα τεντωμα...ειναι μαλακα...αλλα...οχι νερουλα οπως ηταν...σαν ζυμη ενα πραγμα....(ωραια περιγραφη;;; :) :) :))Και χτες μια απο τα ιδια εκανε....αχχχχχχχχ....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κελάκο καλά κάνετε να βγαίνετε να ξεσκάς και εσύ λίγο!!!

Ελένη μου είανι κακό που δεν κάνει τόσο συχνά κακάκια; Δεν είναι ότι έχουν περάσει και πολλές μέρες.. Εμένα κάνει ΣΥΝΕΧΕΙ σε σημείο που ανησυχώ, αλλά από την άλλη μου είχαν πει στο μαιευτήριο ότι μπορεί να κάνει συνέχεια, αλλά μπορεί και να μην κάνει για αρκετές ημέρες και είναι όλα φυσιολογικά.. τώρα τι να πω..

Ναι..απλα ειναι που ζοριζεται το μωρο...καταλαβες;θελει δηλαδη να κανει και ζοριζεται....με τον μεγαλο που ειχε δυσκοιλιοτητα..ταλαιπωρηθηκε πολυ ο αγορι μου..αλλαξαμε γαλατα και η κατασταση χειροτερευε και γι αυτο τωρα στεναχωριεμαι λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι ναι κατάλαβα τι λες... το έχεις πει στην παιδίατρο μήπως θα μπορούσες να του δώσεις κανένα αφέψημα αφού δεν θηλάζεις αποκλειστικά;

Του δινω χαμομιλακι.....λοιπον μολις τα κανε.....πολυ πραμα...πολυ βρωμα και αρκετο ζορι...αντε να δουμε...προς το παρον παντως ηρεμησα........:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Του δινω χαμομιλακι.....λοιπον μολις τα κανε.....πολυ πραμα...πολυ βρωμα και αρκετο ζορι...αντε να δουμε...προς το παρον παντως ηρεμησα........:P

Αντε βρε με τις υγειες σας.:lol::lol::lol::lol:Απο περιγραφη σκιζουμε παντως...........:lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...