Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!!!!Σας ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!!!

Αν και καθυστερημένα να σας γλυκάνω....όπως με γλυκάνατε με τις ευχούλες σας!!

6a00d8345269c569e20133f55030f0970b-800wi

IMG_6237.jpg.jpg

Sweets%20Market%20San%20Cristobal.jpg

237522-10000347.jpg

chocolate_torte_web.jpg

chocolate.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΝΙΑ μου πολύχρονη να χαίρεσαι την οικογένεια και με το καλό η βάφτιση!!!

file.php?id=163

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μανιταράκι μου να τα εκατοστήσει η κοράκλα σας και να σας ζήσει!!!!

viewthread.php?action=attachment&tid=24485&pid=930681

cardbirthdayhs5.jpg&t=1

cIhqp3.png

9knMp3.png

Χαρά να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!!

204218-dump.page.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

Σοφάκι να χαίρεσαι και εσύ τον αδερφό σου!!

KAL0003.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Πρώτα πρώτα να πω πως το μνμ σου Λορέττα μου με συγκλόνισε καθώς είχαμε και εμείς στις γιορτές ένα ισχυρό τέτοιο σοκ απλά το παιδάκι ήταν 23 χρονών.....

Τι να γράψεις?Δε βρίσκω λόγια....

Μακάρι όλοι να έχουμε ΥΓΕΙΑ και όλα τα άλλα έρχονται!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στα ευχάριστα τώρα...

Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ,ΤΕΛΕΙΑ,ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Τα φαγητά όλα υπέροχα,ο Γιάννος κούκλος και χαρούμενος να πηγαίνει σε όλους,όλοι να τρώνε και να εύχονται!!!

Το κλού της βραδιάς?Είχαμε live μουσική!!!!

Κιθάρα ,φωνή από έναν οικογενειακό μας φίλο που είναι χρόνια επαγγελματίας...

Το αρνητικό της βραδιάς μια ακάλεστη συγγενείς των πεθερικών μου η οπόια αποφάσισε ΜΟΝΗ της πως μπορεί να καπνίσει μέσα στο σπίτι....Εγώ θήλαζα τον Γιάννο πριν τον ύπνο και τσουπ έκανε 2 τσιγάρα!!!!

Δε την πρόλαβα,αλλά τα άκουσε η πεθερά πολύ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ!!!

Πήγε να την δικαιολογήσει(:shock::shock::shock::shock::shock::shock: ) και τα άκουσε ΔΙΠΛΆΣΣΙΑ!!!

Καλά εδώ δεν είχε καπνίσει ο άντρας μου που είναι και σπίτι του...Μηδέν σεβασμός!!!!!!

Κορίτσια ποιός είδε την Στέλλα και δε την φοβήθηκε,μετά φυσικά η μούρη της πεθεράς στα πατώματα αλλά δε θα στεναχωρηθώ αυτή τους κάλεσε!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Είναι καμία μέσα ή μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γυρισαμε και μεις τα σουρτούκια!

Ωραία ήταν. Πήγαμε για καφέ με τους κουμπάρους και μετά για φαί και μετά εγώ παλι για καφέ με μία φίλη και ο γιώργος με τον μικρό σπίτι. Πιο πριν είχα πάει για ψώνια αλλά μαντέψτε, πάλι για τον μικρό ψώνισα...

Ο Αργυράκος ήταν καλό παιδί αλλά αν του δώσεις να φάει ψητά λαχανικά Χριστινάκι θα στα πετάξει στα μουτρα. Αν δειτε τι γκουρμεδιές του κάνει ο άντρας μου, πεντανόστιμες και πάλι στραβομουτσουνιάζει. Βέβαια πάντα ανάλατα!

Ελενάκι πήγατε βολτιτσα; Στέγια ευχαριστουμε για το κέρασμα! Τέλεια η γιορτή σας εκτός απο την απαράδεκτη που κάπνισε!!!! Ελεοοοοοοοοοοος. καλά δε σέβονται τιποτα;

Μαρινάκι κάθονται καλά τα παιδάκια σου έξω; Σκέφτομαι αν μεγαλώσει ο Αργύρης θα κάθεται καλά ή θα τρέχει πάνω κάτω και θα τσιρίζει σαν κάτι παιδάκια που βλέπω έξω;;;;;;;:-(

Πάω να θηλάσω και μετά θα φτιάξουμε στρούντελ μήλου!

Αχ μ'αρεσουν τα σαββατοκύριακα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!πως ειστε?εμεις ειχαμε παει το πρωι παιδικη χαρα και δεν ηθελε να φυγει με τιποταααααααααααααα βρηκε και αλλα παιδακια μικρουλια και επαιξε στα χαλικια με φορτηγα και δεν τον σηκωνα με τιποτα!!!3 ωρες καθησαμε και μετα με κλαματα γυρισαμε και επεσε φυσικα ξερος στον υπνο....μετα ηταν σχετικα ησυχος!!!τωρα κοιμαται και θα παω να του πλυνω τα ρουχα του..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

στελλιτσα μια χαρα ακουγετε η βραδια σας!!τελεια και με ζωντανη μουσικη!ωραια

λωρακι και εμενα μαρεσαν τα σαββαρτοκυριακα αλλα πλεον ολες οι μερες μας ειναι σαββατοκυριακα.

γλυκουλα και μεις πηγαμε κουνιες αλλα για μια ωρα με μια φιλη μου

4ywWp2.png

Λενάκι τι έκανες 3 ώρες στο πάρκο;;;; φοβερό ε;; είχες παρέα; Εμένα δεν εχει κοινωνικοποιηθεί τόσο πολύ ώστε να πάιζει και με άλλα παιδιά. Ελενάκι καλό που είστε κάθε μέρα παρέα με τον αντρούλη σου! Ο δικός μου θα βγει τελικά...κλαψ! δε του είπα τιποτα γιατι όλη μέρα κρατουσε το παιδί και γω έκανα τσάρκες αλλά θα ήθελα να είμασταν μαζί...κλαααααααααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

θα βγει με τον κουμπάρο μας! Ειρηνάκι η μαμά μου είναι επίσης έξω!!!:-P

εεεε δε θα πάει και η γιαγιά για ένα ποτάκι:eek:

δε πειράζει εγώ θα πάω να αράξω και να δω ντιβιντι...

κοιμήθηκε ο μικρός; στρώσατε ωράριο ε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λενάκι τι έκανες 3 ώρες στο πάρκο;;;; φοβερό ε;; είχες παρέα; Εμένα δεν εχει κοινωνικοποιηθεί τόσο πολύ ώστε να πάιζει και με άλλα παιδιά. Ελενάκι καλό που είστε κάθε μέρα παρέα με τον αντρούλη σου! Ο δικός μου θα βγει τελικά...κλαψ! δε του είπα τιποτα γιατι όλη μέρα κρατουσε το παιδί και γω έκανα τσάρκες αλλά θα ήθελα να είμασταν μαζί...κλαααααααααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

λορετα δεν πηγα με παρεα γιατι καμμια φιλη μου δεν ειναι παντρεμενη και ουτε που εχουν παιδια!καθε μερα παμε κουνιες και σημερα επειδη ειναι σαββατο ειχε παρα πολλα και απο μονος του επιασε φιλιες πηγε να παιξει μαζι τους με αλλα δυο αγορακια και εμενα με εντυπωσιασε!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...