Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

και εγω ειχα αρκετο κοσμο στα γενεθλια του περιπου 35-40 ατομα αλλα πραγματικα το χαρηκα το ιδιο και ο μικρος που ξεσαλωσε να παιζει με τα μεγαλυτερα παιδακια!!!

αννια μου με το καλο η βαπτιση!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά η υπογραφή σου είναι τέλεια. αν και για μας το 2010 ήταν ιδιαίτερη χρονιά ε;;; Δε θα την ξεχάσουμε ποτε

καλα και εμεις αν δεν ειχαμε τον ερχομο του μπεμπη θα προτιμουσα να μην υπηρχε καθολου το 2010.τουλαχιστον ηταν μια νοτα ευτυχιας.ο καλος μου τοσο καιρο που εκανε στο κρεβατι αν δεν ειχαμε και τον μπεμπη να ξεχνιεται και να λεμε κοτσανες δεν ξερω αν θα την παλευε.

ας μην κλαιγομαι ομως ισως ηταν καλη χρονια αφου δεν επαθε τιποτα χειροτερο ο δημητρος μου.ας μην ειμαι τελειως αχαριστη.

και εγω ειχα αρκετο κοσμο στα γενεθλια του περιπου 35-40 ατομα αλλα πραγματικα το χαρηκα το ιδιο και ο μικρος που ξεσαλωσε να παιζει με τα μεγαλυτερα παιδακια!!

οτι το χαρηκε ο ευθυμακος το χαρηκε!!βρηκε ευκαιρια για γιορτη!!χαχα

ενταξει παρολο τον κοσμο που ειχατε δεν εγινε και πολυς σαματας!δεν ειχε πολλα παιδακια.τα μωρακια αγκαλιας που υπηρχαν δεν εκαναν κιχ.ωραια ομως ηταν

τρεχω και δεν φτανω πραγματικα εχω πνιγει στο γλυκο του κουταλιου και στις απειρες δουλειες που εχω να κανω....φυσικα και δεν εκανα γιορτη γιατι θα τραπεζωσω καμια 50αρια ατομα την κυριακη οποτε πριτςςςςςςςςςςςςς για σημερα.....θα με χασετε για λιγες μερες....σας φιλω και σας αγαπω ολες 940810.gif92390.gif

υγ....οποια θελει την κυριακη στις 9/1 και ωρα 12.00στον ιερο ναο αγ.γεωργιου στο μενιδι ειναι ευπροσδεκτη 958101.gif958101.gif

γιαννουλα μου παντα ετσι αξια να εισαι!!αν και μικρουλα εισαι πολυ μπροστα!!

να πανε ολα τελεια στα βαφτισια σας και να εχουν να λενε μονο καλα σχολια.και εμεις σε αγαπαμε καλο μου.ευχαριστουμε για το καλεσμα παντως!

4ywWp2.png

ρε συ αννια εισαι απιστευτη...που θυμηθηκες οτι γιορταζει ο αδερφος μου?σε ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω....

τα νιατα αγαπη μου τα νιατα:lol::lol::cool:

γιαννουλα μου παντα ετσι αξια να εισαι!!αν και μικρουλα εισαι πολυ μπροστα!!

να πανε ολα τελεια στα βαφτισια σας και να εχουν να λενε μονο καλα σχολια.και εμεις σε αγαπαμε καλο μου.ευχαριστουμε για το καλεσμα παντως!

σε ευχαριστω αφηστε και καθε βραδυ βλεπω ονειρο οτι δεν προλαβα να παω στην βαφτιση:roll::rolleyes:

:-D

KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΟΜΩΣ) ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ .ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΑΕΝΑ!!!!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΕΑ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

αχ τι ωραία μέρα!!!!

μονο που ο μικρός μου από χθες έχει πέσει δύο φορές!!! δεν προλαβαίνω να τον πιάσω και είμαι πάνω από το κεφάλι του ρε κορίτσια. Και κλαίει το καημένο μου. Μετά για να ξεχαστεί τον βάζω και περπατάει με ένα τροχήλατο και με κυνηγάει και έχω ψοφήσει να τρέχω πάνω κάτω..χιχι

φιλιάααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ (ΝΙΚΟΛΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 1 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ 28 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΧΟΥΜΕ 4 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΠΑΝΩ 2 ΚΑΤΩ ,ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .....ΕΙΝΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 300 ΓΡΑΜ

ΥΨΟΣ 83 ΠΟΝΤΟΙ.ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ

ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΗΜΑΞΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΜΠράαβοοοο. Τέλειος ο Νικόλας!

Θα περπατήσει μωρέ...ρε συ 84 πόντους!!!!!!!!! νομίζω οτι είναι το πιο ψηλό παιδι του καφέ μας!!!!!

ΟΙ υπόλοιπες τι κάνετε;;;;;;;;;;;

πάω για ψώνια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα!!!!

Που σαι βρε Ιοασμα;;;Δε το πιστευα οτι ειδα ποστ σου!!! :)

Απ΄οτι διαβασα ειστε ολοι καλα και μπραβο σας!Η κουκλα σου πως ειναι;Πω τα παει με το αδερφακι της;;

Εμεις δοξα το θεο σημερα ειμαστε καλα(εχμ...να πω προς το παρον;;;)Εγω παιδια με το 2010 δεν εχω θεμα...με το 11 φοβαμαι οτι θα εχω αφου μου μπηκε...καπως να το πω;;;τεσπα...

Υπεροχη μερα!Φτιαχνω βραστο,το απογευμα ελπιζω σε καμια βολτουλα...για να δουμε.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λορετακι μου.....δυστηχως τα μωρακια πεφτουν συχνα..εμενα ο μεγαλος ενος ετους εσκισε τα χειλακια του και καναμε ραμματα και ημουν διπλα του οταν επεσε και δεν τον προλαβα....

Οσο για τα γενεθλια...στον χρηστο μου ειχα καναει τρελλο παρτυ με καμια 40αρια ατομα...ε τωρα στον Αναστασακο....εμεις κι εμεις.....παντως η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβινουν τα μωρακια μας,ο,τι κανουμε το κανουμε για μας,και για να εχουμε αναμνησεις απο τα πρωτα τους γενεθλια! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κορίτσια!! Όντως τέλεια μέρα σήμερα αν και έχει αρκετό κρυουλάκι!! Μόλις γυρίσαμε από βόλτα.. όπου εντωμεταξύ πήγαμε και για φαγητό και εγώ με τον καλό μου σαβουριάζαμε πατάτες τηγανιτές, μπέηκον, μπέργκερς και τέτοια διαιτητικά και υγιεινά και το μικρό μας έτρωγε βραστά λαχανικά που μας έφεραν χωρίς κανένα παράπονο!!!! (και το λέω αυτό γιατί ειναι σούπερ φαγανή και θέλει συνέχεια να τρώει ότι τρώμε!!)

Όσο για τις πτώσεις..αφήστε γιατί και εμένα πέφτει κάποιες φορές και εκεί που τα βλέπω όλα είναι όταν χτυπαει το κεφάλι...:-(:sad: Αλλά και από πίσω να είσαι πολλές φορές δεν τα προλαβαίνεις...!!

Ιοάσμα καλωσήρθες και πάλι και να χαίρεσαι τον Νικόλα σου!!! Καλέ οντως πανύψηλος!!! Εμένα είναι 77 ή 78 εκατοστά περίπου!

PCqNp2.png

Να 'μαι κι εγώ! Εκμεταλλευτήκαμε την ηλιόλουστη μέρα και πήγαμε παραλία για κούνιες, φαγάκι και καφεδάκι! ¨Ηταν πολύ όμορφα! Λίγο να ξεπεταχτεί και η μικρή να περπατάει γιατί κοψομεσιάστηκα η μεσήλιξ και θα είναι τέλεια!:tongue::tongue::tongue: Κατά τα άλλα σε αντίθεση με το Χριστινάκι κι ενώ και καλά έχω κόλλημα με την υγιεινή διατροφή (στα παιδιά μόνο γιατί στους ενήλικες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:) και στο ΓΙώργο μέχρι 18 μηνών δεν έδωσα τίποτα με ίχνος αλάτι και ζάχαρη μετά τα 2, δεν αντιστάθηκα να μη δώσω στη μικρή μερικές πατάτες τηγανιτές αφού εκστασιάστηκε μόλις τις είδε και ας είχε μόλις φάει! Αν προσθέσω ότι προχτές της έδωσα και τυροπιτάκι με φέτα που είχε φτιάξει η πεθερά, τα έχω κάνει ρόιδο!!! Ανυπομονώ ωστόσο να έρθει η μέρα που θα τρώει και η μικρή κανονικό φαγητό και δε θα πρέπει να κουβαλάμε τα δικά μας και να έχουμε κάνει σχετική προετοιμασία!

Ιόασμα τι κάνετε? Τρέξιμο με τα δυο πιτσιρίκια ε? Ο Νικόλας φτου φτού μια χαρά σε όλα του! Εμεις έχουμε κανά 2-3 μέρες που εκτός από μπαμπά, γιαγιά, αντε, λέμε και μαμά! Στα δύσκολα μόνο όμως! Όταν με χρειάζεται! Χαχαχα! Από βήματα τίποτα ακόμα, πρέπει να την κρατάω ή να κρατιέται από κάπου!

Το 2010 πάντως κι εμείς ζοριστήκαμε πολύ με τις αρρώστιες, ας είναι το '11 καλύτερο αν και από ότι βλέπω και από τον περίγυρο για όσο έχεις μικρά παιδιά οι ιώσεις παραμένουν must!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...