Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!! Χρονια πολλάααα σε όλες και όλους τους εορτάζοντες!!! Τελικά δεν έχω καταλάβει έχει γενέθλια το μανιταράκι ΚΑΙ γιορτή η κορούλα της;

Άννια και εσύ πολύχρονη και με το καλό και η βάφτιση το σαββατοκύριακο!!!

Στέγια και Χαρά να χαίρεστε τους άντρες της ζωής σας! (στέγια εσύ εις διπλούν καθότι μπαμπούλης & υιος συνονόματοι)..

Λορέττα τι τραγικά νέα είναι αυτάααα;;; Πω πωω..... δηλαδή είχε η μαμά και το πέρασε στο μωράκι την ώρα του τοκετού ή κόλλησε από το νοσοκομείο;; Αχχ... τι να πω...λόγια δεν βρίσκω.. :-( :-(

Για τα παιδικά πάρτυ που λες το έχω ακούσει και εγώ ότι οι μπαμπάδς την κάνουν 'λούηδες'....αλλά δεν περίμενα και σε πάρτυ μωρών να ισχύει το ίδιο! Πίστευα ότι αυτό γίνεται πιο μετά που έχουν πια βαρεθεί να πηγαίνουν...!

PCqNp2.png

Γεια σας παιδιά, κοιμήθηκα λίγο! σορρυ που σας στεναχώρησα, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας! Μέσα στη ζωή είναι και αυτά, δυστυχώς! Ευχή μου να μη τύχουν σε καμιά μανούλα, σε καμιά οικογένεια γενικά. Χριστινάκι το κόλλησε από το νοσοκομείο.

Ελενάκι πω πω τι πέρασες βρε κορίτσι μου. Ολα μαζί τυχαίνουν καμιά φορά. Ελπίζω σήμερα να περασετε μια ήσυχη νύχτα με πολυυυυυυυυυ νάνι. Προλαβες να ξεκουραστείς καθόλου; Ο κουτσοδοντάκος μας τι κάνει;

Εμείς εδώ και δυο μέρες πάλι δεν καλοτρώμε. Δόντια λέει ο γιατρός. Βαρέθηκα ν'ακουω για δόντια και δόντια να μη βλέπω. Μισό μπουκαλι ντεπόν έχει πιει το παιδί και δόντι δεν έβγαλε...

Η μάσα συνεχίζεται ακάθεκτη. ΟΙ στόχοι της νέας χρονιάς με μάραναν.:roll:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Χριστινακι :)

Εμενα παντως παιδια....τωρα που εχει μεγαλωσει ο Χρηστακης...δε με πειραζει καθολου να πηγαινω στα παιδικα παρτυ μονη μου διοτι:

-κραταει το μωρο ο Κοσμας κι εχω για λιγο την ησυχια μου :)

-Ο χρηστος ειναι μεγαλος και δε χριεαζεται ιδιαιτερη προσοχη σε τιποτα

-Πινβω με την ηρεμια μου τον καφε μου

-κουτσουμπολευω με τις αλλες μαμαδες χιχιχιχ

οσο μεγαλωνουν λοιπον...γινεται καλυτερο! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Μακαρι βρε Λορετα μου απο το στομα σου και στου θεου το αυτι....:)

Υπνος;;;ξεκουραση;;;τι ειναι αυτα;;;εχω ξεχασει.....:(

Ο κοτσοδοντακς ειναι μια χαρα και μου σπαει τα νευρα :)

Δε σου ειπε ο γιατρος αν τα βλεπει καθολου;;;ε οπου ναναι θα σκασει...υπομονη :) :) :)

Α καλα....κι εγω απο τοτε που ηρεμησα απο τη γαστρεντεριτιδα...τρεχω να προλαβω να φαω ο,τι εχασα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λορέτα μου πολύ στενοχωρήθηκα για το μωράκι, είναι τόσο τραγικό!

Δόντια το θέμα μας και συμπάσω καθώς η μικρή έβγαλε και 2ο τραπεζίτη εδώ και λίγες μέρες και συνεχίζει ακάθεκτη ή μάλλον λάθος έχει κάποια βράδυα σαν το χτεσινό καλή ώρα που σπαράζει! Είμαστε στα 9 δοντάκια τώρα, το παράξενο είναι ότι τα δόντια της δεξιάς πλευράς βγαίνουν πολύ πιο γρήγορα και εύκολα από ότι αυτά που είναι αριστερά! Έτσι δεξιά έχουμε τους δύο τραπεζίτες και τα υπόλοιπα, και αριστερά παλεύει εδώ και μέρες για το διπλανό από το κεντρικό!

Η πατατοσαλάτα της μαμάς σου γλυκούλα μου έκανε κλικ! Εγώ προσθέτοντας κάποια ακόμα υλικά την κάνω ρώσικη και εξαφανίζεται πάντα σε τραπέζια!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω, ελπίζω από αύριο να καταλήξω τι θα κάνω για τα γενέθλια της μικρής γιατί ο καιρός περνάει και μια εβδομάδα σχεδόν έμεινε και βλέπω να μαζευόμαστε καμιά 25αριά άτομα από εκεί που έλεγα δε θα κάνω τίποτα! Τέσπα, ας είμαστε καλά και θα το κάνουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Eμείς πάντως έχουμε μείνει στα δύο δοντάκια από το Νοέμβριο!!!:roll::roll:

Και εγώ φτιάχνω μια πολυ ωραία πατατοσαλάτα περίπου σαν της γλυκούλας αλλά με κάποιες παραλλαγές.. Βάζω αγγουράκια τουρσί σε κομματάκια, κάπαρη, κρεμμύδι ξερό σε κομματάκια, τα ανακατεύω και μετά ρίχνω μαγιονέζα, λιιιγο λάδι, ξύδι και πιπέρι! Είναι πολύ νόστιμη!!

Ααχχ έχω ένα πονοκέφαλο τώρα και περιμένουμε και κάτι φίλους και δεν παίρνω και φάρμακα... μια ομορφιά!

Ελενάκο πως είστεεεε;;;

PCqNp2.png

Γεια σας!

ουφ, Παρασκευή επιτέλους!!!!

τι κάνετε; θέλω επειγόντώς πατατοσαλάτα. ΄μιαμ μιαμ

Αύριο θα κατεβω αγορά για διάφορα ψιλοψωνάκια. Πολύ μου έχει λειψει!!! οχι οτι δε πάω αλλά με τον μικρό δεν είναι εύκολο...Αχ να ήμουν αδυνατη να ψώνιζα. Αρχισαν οι εκπτώσεις...

Εγώ χθες μετά τα γενέθλια κατέληξα οτι οσο περισσότερα άτομα, τοσο μεγαλύτερη η σύγχηση των μωρών. Οπότε θα κάνουμε μια μικρή γιορτή την Τρίτη που είναι η μέρα των γενεθλίων στο φαρμακείο. Θα έρθει και η μαμά μου, θα σβήσουμε κεράκι και έξω από την πόρτα. Και την Κυριακή θα κάνω κάτι στο σπιτι με μερικά μαμαδοπαιδάκια. Θα πάρω απ'εξω catering και θα έχω χάρτινα πιάτα. Πειράζει;;;;;;;;;; Δε θέλω γιαγιαδοπαππούδες στο πάρτυ γιατι γίνεται χαμός.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μαρεσει που οταν διαβαζουμε για φαγητα παρασυρομαστε ολες ομως.ευτυχως!!!

για φανταστειτε να ειμασταν ανορεξικες και να λεγαμε"ασε εγω παλι το παχυνα σημερα.εφαγα μια ολοκληρη καρδια μαρουλιου και ενα κριτσινι.α και φυσικα μετα πηγα στην τουαλετα και τα εβγαλα.ευτυχως εμεις τα τρωμε και τα γωνιαζουμε κι ολας.ειδικα εγω τρωω και ναρκονομαι σαν το φιδι.τα καταχωνιαζω καλα οτι τρωω.θερμιδα δεν παει καμενη!

μωρε λωρακι θελουν και οι γιαγιαδες να περνουν μερος στην χαρα και να εχουν να σχολιαζουν.ας της αφησουμε αφου δεν εχουν κατι αλλο να κανουν.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

μαρεσει που οταν διαβαζουμε για φαγητα παρασυρομαστε ολες ομως.ευτυχως!!!

για φανταστειτε να ειμασταν ανορεξικες και να λεγαμε"ασε εγω παλι το παχυνα σημερα.εφαγα μια ολοκληρη καρδια μαρουλιου και ενα κριτσινι.α και φυσικα μετα πηγα στην τουαλετα και τα εβγαλα.ευτυχως εμεις τα τρωμε και τα γωνιαζουμε κι ολας.ειδικα εγω τρωω και ναρκονομαι σαν το φιδι.τα καταχωνιαζω καλα οτι τρωω.θερμιδα δεν παει καμενη!

μωρε λωρακι θελουν και οι γιαγιαδες να περνουν μερος στην χαρα και να εχουν να σχολιαζουν.ας της αφησουμε αφου δεν εχουν κατι αλλο να κανουν.

πριτς!!!!:mrgreen:

εδώ θα κάνω ολόκληρα γενέθλια στο φαρμακείο!!! Η πεθερά μου θα χαρεί, γιατι θεωρεί το φαρμακείο ναό της οικογένειας. Γενικά εκεί νιώθει ακόμη πιο παντοκράτορας. Οπότε της κάνω καλό δώρο. Η μαμά μου δεν έχει τέτοια κολλήματα, ο πεθερός μαζί με την πεθερά θα χαρεί, ο μπαμπάς μου στον κόσμο του...οπότε οοοοολαααα καλάααααααααα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοριτσακια μου....σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες....να ευχηθω και εγω τα χρονια μου πολλα στο στεφανι της στεγιας και στο γιοκα της...στον αντρουλη της χαρας...στον αδερφο της σοφιας και χαρουμενα γενεθλια στο μανιταρακι μας.!!!....δεν θυμαμαι κανεναν αλλον icon_redface.gificon_redface.gificon_redface.gif ...τρεχω και δεν φτανω πραγματικα εχω πνιγει στο γλυκο του κουταλιου και στις απειρες δουλειες που εχω να κανω....φυσικα και δεν εκανα γιορτη γιατι θα τραπεζωσω καμια 50αρια ατομα την κυριακη οποτε πριτςςςςςςςςςςςςς για σημερα.....θα με χασετε για λιγες μερες....σας φιλω και σας αγαπω ολες 940810.gif92390.gif

υγ....οποια θελει την κυριακη στις 9/1 και ωρα 12.00στον ιερο ναο αγ.γεωργιου στο μενιδι ειναι ευπροσδεκτη 958101.gif958101.gif

:-D

καλά η υπογραφή σου είναι τέλεια. αν και για μας το 2010 ήταν ιδιαίτερη χρονιά ε;;; Δε θα την ξεχάσουμε ποτε

εμενα παντως με μαμησε στην κυριολεξια το μονο καλο ηταν η γεννηση του μπεμπουλη τα αλλα αστα βραστα

:-D

Τα καλύτερα έρχονται Άννια μου! Όλα να πάνε τέλεια στη βάφτισή σας και να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου το μικράκι σου!

Λορέτα μου θα συμφωνήσω απόλυτα ότι ειδικά στα 1α γενέθλια όσο περισσότερος ο κόσμος τόσο περισσότερο αναστατώνονται τα πιτσιρίκια, εκτός του ότι δεν πολυκαταλαβαίνουν τι τους γίνεται! Πιο πολύ όμως το κάνουμε για να νιώσουμε εμείς ότι γιορτάσαμε τα πρώτα τους γενέθλια! Όσο για τους παπουδογιαγιάδες, αφού θα κάνεις και στο φαρμακείο, όλα καλά! Αλλιώς είναι κρίμα να μην έρθουν γιατί το χαίρονται πολύ η αλήθεια είναι!

Φιλάκια φιλενάδες, καλό βράδυ τα λέμε αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...