Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

γεια σας !!!!!

χρονια πολλα και παλι!!!

τι ειδα ειχε και το μανιταρακι μας γενεθλια και εγω το ξεχασααααααααααα.να ειναι πολυχρονη!!

μαρεσει που μιλησα μαζι της και μετα μπηκα και το ειδα.τελος παντων ξαναμιλησα μαζι της.οχι θα την αφηνα......

τις ειπα οτι εχετε γραψει ολες ευχες και ειπε να σας δωσω χαιρετισματα.ειπε οτι σε δυο μερες επιστρεφουν στο νησι.

τι κανετε ολες οι υπολοιπες?

στεγια καλο κουραγιο και ευχομαι οι προετοιμασιες σου να πιασουν πολυ καλες κριτικες!!

4ywWp2.png

γεια σας και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν, στεγια, χαρα μανιταρι κτλπ κτλπ....

πως ειστε?εμενα ο ευθυμιος ειναι στις κουνιες με την μανα μου και δεν θελει με τιποτα να επιστρεψει....

λοιπον ειρηνη μου η πατατοσαλατα ειναι πολυ απλη!!!

3-4 πατατες βραζεις και τις κοβεις σε μικρα κυβακια μετα βαζεις αγγουρακι και αυτο ψιλοκομμενο, τυρι του τοστ, καπαρη, παριζα και μαγιονεζα τ ανακατευεις και ειναι ετοιμη...πανευκολη και απλη!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γεια σας και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν, στεγια, χαρα μανιταρι κτλπ κτλπ....

πως ειστε?εμενα ο ευθυμιος ειναι στις κουνιες με την μανα μου και δεν θελει με τιποτα να επιστρεψει....

λοιπον ειρηνη μου η πατατοσαλατα ειναι πολυ απλη!!!

3-4 πατατες βραζεις και τις κοβεις σε μικρα κυβακια μετα βαζεις αγγουρακι και αυτο ψιλοκομμενο, τυρι του τοστ, καπαρη, παριζα και μαγιονεζα τ ανακατευεις και ειναι ετοιμη...πανευκολη και απλη!

καλημερα λενακι

αγγουρακι τουρσι εννοεις?

4ywWp2.png

Επεσε και δευτερο δοντακι του μεγαλου μου!!!! :) :):)

"παρε ποντικε το δοντι του και δωστου σιδερενιο να ροκανιζει το ψωμι το παξιμαδαρενιο"

ετσι μας ελεγε η μανουλα μας και μας εβαζε να τα πεταμε στο ντουλαπι .βασικα ποτε δεν βρηκαμε μετα κανα δοντακι εκει αλλα τελος παντων

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...