Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέεεεεεεεερα!!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!! Στέγια μου να χαίρεσαι τον γιο σου! Αννια μου να χαίρεσαι τον εαυτό σου (μπουαααα)...άσε τις πολλές δουλειές, φτάνει!

Είμαι πτώμα! Χθες είχε ο άντρας μου εφημερία και πηγα και σε παιδικό πάρτυ οπου τα είδα ΟΛΑ...πω πω κούραση!!!! Είχε πολύ κόσμο, πολύ ζέστη! ο Αργύρης ήταν καλό παιδί. Ρε κορίτσια δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες - μπαμπάδες δεν έρχονται στα παιδικά πάρτυ... Δηλαδη μόνες οι μαμάδες θα τραβάνε το λούκι; χθες ουτε μια γουλιά κρασί δε πρόλαβα να πιώ. Ο δικός μου θα ερχόταν αν δεν είχε δουλειά αλλά δεν ήταν σχεδόν κανείς άλλος...ααααααααααα δε μ'αρεσουνα αυτάαααααα

Μανιτάρι έχεις γενέθλια;;;; Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις!!!

Ελενίτσα όλα καλά με τον αντρούλη σου; κάθησες στο προσκεφάλι του που σου είπε το ρηνάκι;;;;

Νυστάζω λέμε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ κοριτσάκια μου έγινε και ένα πολύ δυσάρεστο. Πέθανε το βρεφάκι κάποιων γνωστών μας. 15 ημερών. Είχε κολλήσει στρεπτόκοκκο απο τον τοκετό αλλά δε το είχαν καταλάβει. Εφυγε χθες το βράδυ...

Γέννησε στο νοσοκομείο των Σερρών στο οποίο σημειώθηκαν και άλλα τέτοια κρούσματα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα.λορεττα μαυρισε η ψυχη μου πρωι πρωι.τι ηταν αυτο???η κοπελα ειχε γεννησει κανονικα?κανονικα στον 8ο κανουμε κολπικη εξεταση,δεν της το βρηκαν?δεν εχω λογια......

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

μπηκα για να ευχηθω και ξεχαστηκα.στελλιτσα μου να χαιρεσαι τους αντρες σου,χαρα μου και εσυ τον αντρουλη σου,eve την κορακλα σου και αρτεμουλα μου να σε χαιρομαστε εσενα και την ζουζουνα σου.αννια μου χρονια σου πολλα!!!ελενακι περαστικα στην μανουλα σου και τον αντρουλη σου;)

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα καλημερα χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και χαρα να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και ευχομαι ολο το 2011 να ποερασει χωρις αρρωστιες

λοιπον τα νεα μας

χριστουγεννα ειχαμε παει πτολεμαιδα στους κουμπαρους μας περασαμε τελεια παραμονη πρωτοχρονιας εβαψα μαλλι και το εκανα μελι και κουρευτηκα κιολας εκανα και φραντζοοφελιες τελειο το μαλλι και απο ξεκινα ενα μαρτυριο γυριζω στο σπιτι και αφου εφτιαξα βασιλοπιτα λεω δε κανεις μια εξαεροση στα σωματα? μια και αυτο στη κουζινα μου μαζευει πολυ αερα και εκει που το γυρναω μια φορα κανει ενα τσαφ φευγει ενα βιδακι και πλημμυριζει το σπιτι απο ντα νερα ευτυχως εσωσα τους καναπεδες μου και το χαλι στο σαλονι βεβαια αυτο στη κουζινα εγινε σκ@τα τωρα στεγνωσε να φανταστητε ηταν και πολυ μεγαλο και αφου περνω τον αντρα μου και ερχετε και κλεινει τις βανες και σταματαει να τρεχει το καταραμμενο το φτιαχνει και αυτο εστασε παει να το αλλαξει και τσαφ παλι πλημμυρες απο τις 4,30 μεχρι τις 7 μαζευα νερα τα νευρα μου χαλια τελος καλο ολα καλα μετα το φτιαξαμε και ηταν οκ το βραδυ μειναμε οι τρεις μας, μας εκανε ποδαρικο το μπεμπακι μας και μεταα ξεραθηκε στον υπνο τη πρωτοχρονιατο μεσημερι φαγαμε στο κουνιαδο μου και το βραδυ αφησαμε το μικροστη πεθερα και πηγαμε σ ενα ρεμπεταδικο πολυ ωραια περασαμε τη κυριακη ειχα φωναξει ενα ζευγαρι και φαγαμε σπιτι γενικα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ φαει και τωρα δ ι α ι τ α

αυταααααααααα απο μενα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλη χρονια γεματη υγεια και ευτυχια!αχ βρε χαρα το ειχα παθει και εγω αυτο περσι και ειχα φαει φρικη...με γεια και το μαλλακι σου.βαλε φωτο να σε δουμε εσενα και τον υπεροχο γιο σου:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας και πάλι. Τζες κόλλησε την ώρα του τοκετού. Απ'οτι ξέρω, γέννησε φυσιολογικά. Εχω αρρωστήσει και γω από χθες που το έμαθα.

Γιορτάζει η κορούλα σου τζες; κατάλαβα καλά;

Χαρά τι ήταν αυτό που έπαθες βρε παιδί μου; Βάλε φώτο πλιζ

Οι άλλες τι κάνετε;;;; ε; ε ;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι. Τζες κόλλησε την ώρα του τοκετού. Απ'οτι ξέρω, γέννησε φυσιολογικά. Εχω αρρωστήσει και γω από χθες που το έμαθα.

Γιορτάζει η κορούλα σου τζες; κατάλαβα καλά;

Χαρά τι ήταν αυτό που έπαθες βρε παιδί μου; Βάλε φώτο πλιζ

Οι άλλες τι κάνετε;;;; ε; ε ;

οχι το μανιταρι εχει γενεθλια(αρτεμις) και νομιζω και η μικρουλα της νομιζω

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα κι απο μενα :)

Χρονια παρα πολλα και κυριως καλα γεματα υγεια χαρα και ομορφες στιγμες στους:-

Αντρες της Στεγιας μας!!!

-Μανιταρακι μας!!!

-Αντρα της Χαρουλας μας!

-Αννια μας!!!!!

ξεχασα κανεναν;;;ελπιζω οχι :)

Το μηνυμα σου λορετα μου....μαχαιρια στη καρδια μου....δυναμη να δωσει ο θεος στο ζευγαρι.....

Εμεις περασαμε ενα τραγικο βραδυ....ο αντρας μου χαλια....ο μεγαλος ξπνησε μιαμιση ωρα με ενα βηχα που δε σταματουσε...και που κατεληξε σε εμετο...πραγμα που με στεναχωρησε παααρα πολυ....γιατι δεν ηξερα...ξανακυλησε;ο βηχας του εφερε αναγουλα;;...εντωμεταξυ ξυπναει το μωρο συγρονως με τρελλο κλαμα...και ρε παιδια να μη ξερω σε ποιον να πρωτοτρξω....το μωρο να μη κοιμαται με ΤΙΠΟΤΑ...μεχρι στο καροτσακι τον εβαλα και τον κουνουσα και παλι τιποτα...να θελω να δω τι κανει ο μεγαλος και να μη μπορω να αφησω το μωρο γιατι πλανταζε...τελικα τον πηγα παλι στο κρεβατι ξαπλωσα κατω στο πατωμα ευτυχως εχουμε χοντρη μοκετα,πηρα και μια κουβερτα και τον χτυπουσα στη πλατουλα μεχρι που κοιμηθηκε...στις τρεις!Ημουν ομως ετσι και διπλα στον μεγαλο ο οποιος εκανε λιγο ανησυχο υπνο αλλαο δοξα το θεο δε ξαναεκανε εμετο και ξπνησε με ορεξη για παιχνιδι και φαι.....παιδια..για να καταλαβετε ποσο χαλια ημουν σκεφτομουν οτι δε ΜΠΟΡΩ να κανω τριτο παιδι...αυτα τα νεα μου....μας μπηκε καπως ο καινουριος χρονος...ή μου φαινεται;;;τεσπα...αφου ειναι περαστικα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...