Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μανιταρακι μου να χαιρεστε την μπεμπουλα σας!!!!να ειναι πολυχρονη και πολυ πολυ ευτυχισμενη στην ζωη της!!να ειναι καλοφωτιστη!!

στεγια να χαιρεσαι του αντρες σου!!καθε ευτυχια!!να περασετε τελεια σημερα

γιαννουλα μας να σε χαιρομαστε και εσενα παντα χαρες και ολα τα καλα να σου ερθουν στην ζωη σου!!

χαρουλιτσα να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλη σου.να ειναι πολυχρονος να σας χαιρεται ευτυχισμενους!

4ywWp2.png

μανιταρακι μου να χαιρεστε την μπεμπουλα σας!!!!να ειναι πολυχρονη και πολυ πολυ ευτυχισμενη στην ζωη της!!να ειναι καλοφωτιστη!!

στεγια να χαιρεσαι του αντρες σου!!καθε ευτυχια!!να περασετε τελεια σημερα

γιαννουλα μας να σε χαιρομαστε και εσενα παντα χαρες και ολα τα καλα να σου ερθουν στην ζωη σου!!

χαρουλιτσα να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλη σου.να ειναι πολυχρονος να σας χαιρεται ευτυχισμενους!

αααα πολυ βαριεμαι ειναι καλο αυτο τωρα γιατρε?

φιλεναδα ωραια τα λες κοριτσια πολαπλασιαστε τις ευχες επι δυο!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Και επί τρία να σου πω!!! Πολύχρωμοι και πολύχρονοι όλοι οι εορτάζοντες για αύριο! Μανιταράκι, Στεγία, Χαρουλίτα να τους χαίρεστε! Άννια μου να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ναι ευτυχως τις τελευταιες μερες κοιμαται σχεδον στις 22.00 με 22.30.

βγαζει το 5 δοντι.τα δυο πανω ξεκινησαν να φαινονται απο τις 11/12 κα ακομα εχουν πολυ ενω το 5 που βγαζει ξεμυτησε μεσα σε δυο μια μερα και καθε μερα φιανεται ολο και περισσοτερο.η μαριαλενα ποσα εχει?

κανεις συμπαρασταση του αντρουλη σου μωρε?τι καλη?τι εξετασεις δινει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...