Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειρηνη οσο αφορα στο γαλα που μου απαντησες να σου θυμισω οτι εχουμε τον ιδιο παιδιατρο!!!!αρα οταν χρονισετε και εσεις τα ιδια θα σου πει..

τον ρωτησα στις 21 που πηγαμε και μου ειπε αν δεν με εχει κουρασει η σκονη να την συνεχισουμε οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι ειναι καλυτερη η σκονη.γι αυτο σου το ειπα και γω γιατι ξερω οτι εχουμε τον ιδιο.

σοβαρα βρε ειρηνη?γιατι σκεφτομουν να πηγαινα αυριο εκει...θα το αφησω τοτε αφου δεν αξιζει..

εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε παρα ηταν προχειρο.σιγουρα καλυτερη η βολτα στην παραλια που κανατε εσεις

4ywWp2.png

τον ρωτησα στις 21 που πηγαμε και μου ειπε αν δεν με εχει κουρασει η σκονη να την συνεχισουμε οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι ειναι καλυτερη η σκονη.γι αυτο σου το ειπα και γω γιατι ξερω οτι εχουμε τον ιδιο.

εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε παρα ηταν προχειρο.σιγουρα καλυτερη η βολτα στην παραλια που κανατε εσεις

εμεις πηγαμε την τριτη και απο μονος του μου ειπε να παμε στο φρεσκο και οταν του ειπα να του δωσω φρεσκο για μεγαλους διαφωνησε και μου ειπε το παιδικο καλυτερα και του ειπα για τα μεταλλαγμενα και απαντησε οτι τα περισσοτερα ειναι ετσι και δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα...οποτε ας κανω οτι θελω...μηπως μου αλλαζει γαλα γιατι ημαστε χοντρουληδες?????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν ξερω τι να πω η αληθεια ειναι οτι το 3 ειναι καπως παχυ.ασε που δεν λιωνει και καλα.να σου πω θα τον ρωτησω και εγω στο τελος του μηνα που θα παμε για το μαντου.δεν ειναι χοντρος ο μικρος σου.δυσιολογικος μου φαινεται παντως.αααααααα

μιλησα με την χαρουλα σημερα.ειπε οτι θα μιλησετε να κανονισετε να βρεθουμε και οι τρεις μας.αφου εισαι τις βολτας να τα πουμε και ποιο ησυχα.

ααααααααα και κανε μας μια περιγραφη του μπουφε που ειχατε στο παρτυ γιατι ωραια φαινοντουσαν αλλα δεν καταλαβα και πολλα.για να παρουμε ιδεες.ακουγα και κατι σχολια για μια τελεια πατατοσαλατα που ειχε φτιαξει μαλλον η μανουλα σου.περμενω συνταγες και ιδεες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

εγω παντως παω για οριζοντιωση!Καληνυχτα τσουπρες!! :)Ελπιζω να ξυπνησουμε ολοι καλα αυριο το πρωι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

δεν ξερω τι να πω η αληθεια ειναι οτι το 3 ειναι καπως παχυ.ασε που δεν λιωνει και καλα.να σου πω θα τον ρωτησω και εγω στο τελος του μηνα που θα παμε για το μαντου.δεν ειναι χοντρος ο μικρος σου.δυσιολογικος μου φαινεται παντως.αααααααα

μιλησα με την χαρουλα σημερα.ειπε οτι θα μιλησετε να κανονισετε να βρεθουμε και οι τρεις μας.αφου εισαι τις βολτας να τα πουμε και ποιο ησυχα.

ααααααααα και κανε μας μια περιγραφη του μπουφε που ειχατε στο παρτυ γιατι ωραια φαινοντουσαν αλλα δεν καταλαβα και πολλα.για να παρουμε ιδεες.ακουγα και κατι σχολια για μια τελεια πατατοσαλατα που ειχε φτιαξει μαλλον η μανουλα σου.περμενω συνταγες και ιδεες

εγω δεν τον πηγα στο 3 ακομα στο 2 ειμαι...λες γι αυτο να το ειπε???

εγω στο παρτυ ειχα τυροπιτακια, σπανακοπιτακια, λουκανοπιτακια, πατατοσαλατα, μπομπες με γαλοπουλα, κεφτεδακια, σουφλε ζυμαρικων, πιτσες, ρολο κιμα με αυγο, πατατες φουρνου, κοτομπουκιες και τυρια...αυτα νομιζω...

την πατατοσαλατα οντως την εκανε η μαμα μου και θα σου πω αυριο πως την κανει γιατι δεν ξερω...παντως ολοι τρελλαινονται με αυτην...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εγω παντως παω για οριζοντιωση!Καληνυχτα τσουπρες!! :)Ελπιζω να ξυπνησουμε ολοι καλα αυριο το πρωι :)

γεια σου λεναλ.μας παρατας και προτιμας να κοιμηθεις!!καλο ξημερωμα να εχετε και να ξυπνησετε ολοι μια χαρα ευδιαθετη για τρεές!!

4ywWp2.png

εγω δεν τον πηγα στο 3 ακομα στο 2 ειμαι...λες γι αυτο να το ειπε???

εγω στο παρτυ ειχα τυροπιτακια, σπανακοπιτακια, λουκανοπιτακια, πατατοσαλατα, μπομπες με γαλοπουλα, κεφτεδακια, σουφλε ζυμαρικων, πιτσες, ρολο κιμα με αυγο, πατατες φουρνου, κοτομπουκιες και τυρια...αυτα νομιζω...

την πατατοσαλατα οντως την εκανε η μαμα μου και θα σου πω αυριο πως την κανει γιατι δεν ξερω...παντως ολοι τρελλαινονται με αυτην...

ουτε εμενα μου ειχε πει να το αλλαξω ο γιατρος.πηγα μια μερα στο σουπερ μαρκετ ειδα που γραφει για το 3 απο 10 μηνων και μετα και το αλλαξα.ποιο πινειο ευθυμκης?

τα ακουσα .ηταν μια κοπελα διπλα μου οπου σε καθε μπουκια το ελεγε γι αυτο ρωταω.ολα εσεις τα φτιαξατε?

4ywWp2.png

ναι με πηρε η χαρα και εμενα και το κανονιζουμε απο φεβρουαριο γιατι τωρα θα φυγουν οι δικοι μου για ελιες και θα ειμαι μονη με τον μικρο και δεν θα μπορω ευκολα να πηγαινω βολτες...θα το κανονισουμε σιγουρα παντως ειρηνη μου..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τα ακουσα .ηταν μια κοπελα διπλα μου οπου σε καθε μπουκια το ελεγε γι αυτο ρωταω.ολα εσεις τα φτιαξατε?

εκτος απο τις πιτσες ναι ολα τα αλλα τα εκανα κυριως εγω εκτος απο την πατατοσαλατα και σπανακοπιτα που εκανε η μαμα μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...