Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πέστο ψέματα....

Τι κάνετε?

Είδαμε τον Αγιασμό των Υδάτων στη Θεσ στην τιβί....βουτήξανε και 2 γυναίκες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από μένα!

εμείς δουλεύουμε σήμεραααααα!!!!

ο μικρός κοιμήθηκε και γω θα πάω να την πέσω σε λίγο. Το απόγευμα θα πάμε σε ένα παρτυ γενεθλιων...

χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελενάκι πάω να συνεχίσω να τελειώνω σήμερα έχώ και μαγείρεμα....

Αλήθεια έχουμε κανένα εορτάζων?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα ΛΟρετιους!!!Δουλευει σημερα ε;;;εμενα εδω ειναι αλλα...ειναι ΣΑΝ να δουλευει......:)

Καλε ποιες φωτος;;;ποιο γραφειο;;;τρεχω να δω!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ναι τέλειο Λορέτα μου το έφερε ο Αη Βασίλης...

cIhqp3.png

9knMp3.png

ελενάκι θα τον εχεις 4 μερες τον αντρουλη σου ε? Θα χαλαρωσει απο αυριο! Εμας ο αη βασιλης μας εφερε απο την ιδια σειρα της φισερ το σπιτακι! Το γραφειο το μαζεψα, θα του το βγαλω πιο μετα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΑΑΑΑΑΑ Τέλειο Λορετάκι μου και το σπιτάκι......

Τρέχω και δεν φτάνω και φαγητό ακόμα να βάλω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

:rolleyes::rolleyes:Kαλησπέρα κορίτσια!! Τι μου κάνετε;;

Ευη να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου σήμερα που γιορτάζει, έχει γενέθλια ΚΑΙ βαφτίζεται!! Φοβερό!!!

Στέγια πως πάνε οι ετοιμασίες;;

Για το γάλα που λέγατε εχθές και εγώ έχω προβληματιστεί πάααρα πολύ... η παιδίατρος είναι κατηγορηματική ότι η σκόνη είναι πολύ πιο μεγάλης θρεπτικής αξίας και να τη συνεχίσω όσο μπορώ αντί να το γυρίσω στο φρέσκο...την ρώτησα εχθές ότι φοβάμαι μην μετά δεν θέλει το φρέσκο και μου είπε ότι όντως αυτό μπορει να συμβεί αλλά παρόλα αυτά θεωρεί τη σκόνη ανώτερης ποιότητας!! Θα μας τρελλάνουν...τι στο καλό να κάνω; προς το παρόν της δίνω σκόνη και η αλήθεια είναι ότι πολύ με βολεύει αλλά βασικά θέλω το καλύτερο και δεν ξέρω ποιο είναι αυτό.....:rolleyes::rolleyes:

Ααα..πριντσάκο καλά αποτελέσματα!!!!!!!!!

Λορεττάκι επειδή με ρώταγες προχθές...ακόμα δεν έχω πάρει κιλά΄!! Ϊσως μισό..δεν ξέρω... πάντως η κοιλιά είναι πολύ μεγάλη...είμαι όπως ήμουνα στην πρώτη εγκυμοσύνη στον4ο-5ο!!!!! Άστο να πάει άστο...άστο πονάει άστο...! (που το θυμήθηκα τώρα αυτό το άσμα....)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες! Καλή φώτιση σε όλους μας αλλά κυρίως στα παιδάκια μας!

Εμείς δεν αξιωθήκαμε, να ξυπνήσουμε και να ετοιμαστούμε εγκαίρως για την εκκλησία, οπότε μείναμε σπίτι μέχρι να έρθει η ώρα για το φρούτο οπότε πρόλαβα να μαγειρέψω και κάτι και μετά πήγαμε σε μια σούπερ παιδική χαρά δίπλα στις κούνιες! Είχε ήλιο, η μέρα ήταν τέλεια και φυσικά είχαν πολλοί την ίδια ιδέα με εμάς! Ήταν πολύ όμορφα όμως! Είχαμε και ένα μηχανοκίνητο (μια μηχανή) μαζί που έφερε ο Άγιος Βασίλης στο ΓΙώργο και είναι για παιδάκια 3+ αλλά τη μικρή δε μπορώ να την ξεκολλήσω από εκεί! Αφήστε που ήθελε συνέχεια τσουλήθρα και κοψομεσιαστήκαμε εναλλάξ, ευτυχώς βολεύτηκ με κάτι κούνιες τελικά και την έβγαλε κανένα 10' εκεί! Όσο για τα γενέθλια, δεν το έθεσα πολύ καλά χτες! Σκέφτομαι να κάνω κάτι αλλά δε μπορώ με τίποτα να υπολογίσω τα άτομα, μιας και υπάρχουν αρκετοί ανεύθυνοι και εγώ είμαι πολύ κότα για να τους πω μην έρχεστε, οπότε σκέφτομαι προτελευταίά μέρα να παίρνω τηλ να βλέπω πρώτα πώς είναι και όποιος είναι καλά ,ας έρθει! Ολόκληρο σενάριο! :) Τέσπα, για πείτε τίποτα σε finger food να κάνω! Λέω για πίτσα και κις λορέν που έγινε και τα χριστούγεννα τέλεια! Καμιά άλλη ιδέα για μικρά παιδάκια?

mGKop3.png60Jvp3.png

Aχχ Μαρίνα μου τι ωραία που βολτάρατε σήμερα με τέτοια μέρα!! Και εγώ ήθελα αλλά τελικά δεν κάναμε τίποτα!! Και τεμπ'ελιασα τόσο που ούτε καν μαγείρεψα και τώρα παραγγείλαμε σουβλάκια!!

Μιλάω πολύ σοβαρά για την κοιλιά!! Δυστυχώς δεν σας είχα πει ότι μου είχε μείνει πολύ από την προηγούμενη εγκυμοσύνη; Ε, τώρα αυξάνετα και άλλο και πραγματικά βλέπω φωτογραφίες στον 4ο στην πρώτη εγκυμοσύνη και ήταν πολύ πιο μικρή από τώρα....:-(:-( Τέλος πάντων..είπαμε μετά γενικό ρεκτιφιέ!!!

Για fingerfood δες και εδώ κάποιες ιδέες http://foodjunkie.eu/2008/12/18/a-christmas-table-finger-food/

PCqNp2.png

Παιδια ο αντρας μου κολησε γαστρεντερ δεν αντεχω αλλο λεμε....δηλαδη ποιος μα ματιαξε απο την αρχη του ετους;;;;δεν ειμαι καθολου καλα σας λεω....:( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Aχχ βρε Ελενάκι τελικά την περάσατε οικογενειακώς εε; Να προσέχεις τουλάχιστον τον Αναστασάκο μην κολλήσει και εύχομαι να περάσει και στον άντρα σου γρήγορα όπως και σε σένα και αύριο να ειάνι μια χαρά!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...