Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εδώ χορεύουμε!!!

τι κάνετε γλυκούλα μου?

ο Ευθύμης?

πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που είστε καλέεεεεεεεεεεεεε!!!!

Τελικά οσο κάνατε εσείς κοιλιακούς άλλο τόσο έκανα και γω...μπουααααααααααααααααααααααααααα

Βλέπω νηστευετε ε;; μπράβο κοριτσάκια..εγώ πάλι...αμαρτωλήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Θα πάμε βολτίτσα σε λίγο!

Γλυκούλα μια χαρά στις μετρήσεις του ο Ευθύμης!!! παιδαράς!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γλυκούλα μια χαρά ο Ευθύμης...

Πονάει το εμβόλιο?

Λορέτα βολτούλα?

Περιμένω την κουμπάρα για καφέ....

φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γλυκούλα μια χαρά ο Ευθύμης...

Πονάει το εμβόλιο?

Λορέτα βολτούλα?

Περιμένω την κουμπάρα για καφέ....

φιλάκια....

ναι ποναει παρα πολυ γιατι γινεται επιδερμικα και πρεπει να του κρατας το χερι και τα ποδια για να μην κουνηθει καθολου!!!ευτυχως ο ευθυμης ειναι παιδι αντοχης και το ξεχασε γρηγορα!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι τις μανουλες που εχουν μεγαλυτερα παιδακια...ο γιατρος μου ειπε να του δινω φρεσκο πλεον τα παιδικα οχι για τους μεγαλους γιατι δεν ειναι τοσο εμπλουτισμενα...μου ειπαν ομως οτι ειναι μεταλλαγμενα και το φοβηθηκα και το ψαχνω οσο μπορω για να βγαλω καποια ακρη...εσεις τι κανατε?εχετε ακουσει κατι??

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκούλα δώσε μου εμαιλ να σου στείλω την λίστα με τα μεταλλαγμένα και πράξε αναλόγως!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

να ρωτησω κατι τις μανουλες που εχουν μεγαλυτερα παιδακια...ο γιατρος μου ειπε να του δινω φρεσκο πλεον τα παιδικα οχι για τους μεγαλους γιατι δεν ειναι τοσο εμπλουτισμενα...μου ειπαν ομως οτι ειναι μεταλλαγμενα και το φοβηθηκα και το ψαχνω οσο μπορω για να βγαλω καποια ακρη...εσεις τι κανατε?εχετε ακουσει κατι??

Μετα το χρονο φρεσκο, οχι παιδικα ...αυτα δεν ειναι γαλατα..ειναι ροφηματα αλλα οχι γαλα.

Λοιπον απο τα καλυτερα γαλατα φρεσκα ειναι της Γεωργικης Σχολης Θεσσαλονικης (Στα ΑΒ μονο πρωι, μετα εξαντλειται), φαρμα Κουκακη (στα μεγαλα καρφουρ κκαι σε καλα μπακαλικα, φουρνους κλπ) , του ΕΒΟΛ το Βιολογικο κυριως (παλι στα ΑΒ) και εχω ακουσει πως και το Βιολογικο του Ολυμπου ειναι καλο.

Γλυκούλα μου σε αυτό ειδικά το θέμα οι απόψεις διίστανται τελείως! Η δική μου παιδίατρος είναι της άποψης ότι μέχρι 2 χρονών καλό είναι να πίνουν σκόνη αφού και καλά είναι εμπλουτισμένη με περισσότερες βιταμίνες και σίδηρο. Εγώ μετά από ψάξιμο αλλά και με τη βοήθεια του γιου μου που από 18 μηνών έπινε το γάλα με καλαμάκι, άριχσα να του δίνω φρέσκο! Ποτέ παιδικά δεν του άρεσαν κιόλας γιατί πολλά λόγω της βανίλιας που έχουν μέσα είναι πολύ γλυκά, προσπαθώ να βρω Ολυμπος αν όχι ό,τι μου φαίνεται πιο αγνό.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια μου μπηκα να ασς πω πως σε λιγες ωρες εχουμε κι εμεις Γενεθλια!!!

Η Φωτεινουλα μου εχει τα γενεθλια, τη γιορτη και τη Βαπτιση της ολα μαζι αυριο και ελπιζω να περασουμε πολυ καλα! της εχω ετοιμασει κατι πολυυυυυΜΕΓΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ για να περασουμε καλα εμεις και ολα τα παιδακια φιλοι μας!!!!

ΦΙΛΑΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!

Διαφημίσεις

Εύη μου να την χαίρεστε!!!

Ποποπο μεγάλη και τριπλή η αυριανή μέρα!!!!!!!

Να τα εκατοστήσει,να είναι πολύχρονη,να χαίρεται το όνομά της και καλοφωτισμένη!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

σας ευχαριστω!!!πραγματικα εχω πελαγωσει γιατι και αυτος δεν ειχε μια ξεκαθαρη θεση να μου πει παρα μονο να του δωσω φρεσκο παιδικο...θα δω...

ευακη να την χαιρεσαι και καλα βαπτιση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

IOASMA 11/12/2009 NΙΚΟΛΑΟΣ

Χαρα25 17/12/2009 ΠΑΥΛΟΣ

ΤΑΟ 20/12/2009 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Christine30 21/12/2009 ΑΡΙΑΔΝΗ

CRAZY BABY 27/12/2009 ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ELKARAK 28/12/2009 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Annia 2/1/2010 (προσεχώς Αντώνης:-D)

ΕΥΕ 6/1/2010 ΦΩΤΕΙΝΗ

Μανιταρι 7/1/2010

Keli 11/1/2010 ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Marquie 13/1/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

Erianton 16/1/2010 (Όνομα)

Marina28 16/1/2010 ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 18/1/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Lorreta 18/1/2010 ΑΡΓΥΡΗΣ

Principessa 22/01/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Babyjes 30/01/2010 ΑΡΤΕΜΙΣ

ΝΟΥΝΟΥ 31/1/2010 ΗΛΙΑΣ

MARZAB Αφροδίτη

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...