Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλα κουτιανα τελειως και δεν το καταλαβα το σ.ε.χ.!!!!!οσο για το ποδηλατακι ειναι πολυ βολικο και ελαφρυ,μπορεις ομως να το βρεις και ποιο φτηνο.θα σου βαλω το δικο μας στο αλμπουμ να το δεις.40€ κανει

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από που το πήρες τζέσικα εσύ; Έχω δει και ένα στο mothercare/elc που μ'αρέσει αλλα΄εχει 130€...άουτς! :rolleyes:

Tώρα κοιτάζω καθισματάκια αυτοκινήτου γιατί λέω να πάρω να αγοράσω αργότερα! Νομίζω ότι πλέον επιβάλλεται να αλλάξω αφού έχουμε ακόμα το μπεμπέ!!

Έλα ντε η χαρά που είναι;;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας!

Χριστινάκι μπράβο με τον ύπνο. Μην το χαλάσεις το σύστημα. Και μισή ώρα να κοιμηθεί καμιά μέρα, εσύ την επόμενη, το ίδιο!!!! Πώς είσαι; πότε θα μαθετε το φύλο του παιδιού;

Μαράκι ειστε κουκλια και συ και η κόρη σου. βάλε τις φωτο σε αλμπουμ ρε συ για να τις δουνε όλες!

Τελικά έχει δίκιο η χριστίνα, η Στέγια έχει το πρόβλημα :)))) Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι! Στέγια στο γιατρό για εξέταση. Εμείς οι υπόλοιπες είμαστε μια χαρά (ξενέρωτες)

περιμένω τη κουμπάρα μου σε λίγο. Πήγα γυμναστήριο αλλά εκανα λίγο. Από φαι πάω καλά αλλά ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Χριστινάκι έβαλες κανένα κιλο;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!!

μαρακι εισαι κουκλαρα και το μικρακι πανεμορφο!!να σας ζησει!!!!

οι φωτο του γαμου ειναι παμπολυκαλες!

οσον αφορα το επιμαχο θεμα!!ολες εσεις που δεν εχετε ορεξη καλα ειστε.εμενα που ο δικος μου δεν εχει ορεξη τι γινεται.βεβαια ξερω οτι αμα παω 50 κιλα σιγουρα θα την βρει αλλα δυσκολοι καιροι για διαιτες.ετσι κι αλλιως σε λιγο δεν θα εχουμε να φαμε σιγα μην ξεκινησω διαιτα απο τωρα

για την χαρουλα ξερω οτι ειχε παει πτολεμαιδα τις γιορτες.δεν ξερω αν εχει γυρισει ομως

η αγγελικουλα μας ειχε μετακομησει και δεν ειχε ιντερνετ αλλα δεν ξερω αν τωρα εχει.την ειχα ενημερωσει οταν ειχαμε την συναντηση αλλα δεν μπορουσε να ερθει.μου ειχε δωσει ομως ωραιοτατα χαιρετισματα να σας δωσω και εγω τα κρατησα μονο για μενα

4ywWp2.png

Ήρθα και εγώ....

βρε εμένα τελικά βγάλατε άρρωστη?θα συμφωνήσω είμαι γα το συγκεκριμένο θέμα.....

απλά θα ήθελα να γινόταν όπως παλιά........και όχι στα βουβά.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Μαράκι στο προφίλ σου έχει δεξιά κάπου λέι άλμπουμ

εύκολα φτιάχνεις

κοίτα εγώ πόσα έχω!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μαράκι κουκλίτσα!!!!!!

Φτου της κοριτσάρα μου!!!!

και εσύ όμως!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

λου οταν λες πηγες για λιγο στο γυμναστηριο τι εννοεις?κανα πενταλεπτο?

:D:p:D:tongue: ειρηνάκι καμιά ωρίτσα!! το κανονικο πρόγραμμα είναι 2 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για το σεξ, οι πιο πολλές φίλες μου κυνηγάνε τους άντρες τους που το παίζουνε "δυσκολοι"...βρε τι πάθαμε!!!!

Στελλίτσα έχει και το βουβό τη χάρη του:shock::-P

Τρώω τονοσαλάτα αλλά που να με χορτάσει...

πάω να δω το αλμπουμ της μαρίας...

Ελενιτσα μου που είσαι; πως ειναι ο χρηστάκης;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...