Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και αυτή η προσπάθεια να είναι η τελευταία και τυχερή!!!

Μακάρι κορίτσι μου 

Μακάρι σε κανένα μήνα ξεκινάω λογικά ο γιατρός μου θέλει να κάνουμε και prp ενδομητριου και μετά βουρ για την ετ 

• Δύναμη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ρε κορίτσια ημουν μελαχρινη πολύ και έκανα ανταύγιες και τώρα έγιναν πολύ ξανθιές. Νιώθω ξανθιά αν και ουσιαστικά είμαι καστανή. Αλλά θέλω να τα βάψω ολα ενα χρώμα πιο σκούρο...

Επισης για τα κιλά θέλω να γίνω όπως ήμουν παλιά. Τουλάχισον στα κιλά γιατι το σώμα, δύσκολο. Ε στις γιορτές φάγαμε και λίγο παραπάααανωωωωωωωω!!!!!

ΑΑΑαααααααααααααα γιατί δεν έχει καμιά μας διάθεση για περιπτύξεις;;; κακό αυτό ε;;

καπου ειχα διαβασει οτι απο οταν γινομαστε μαμαδες...ειμαστε πιο πολυ σε αυτον τον ρολο παρα στον συζυγικο-ερωτικο τελος παντων....και οντως το εχω καταλαβει και εγω..και εκτος αυτου απο την στιγμη που ειμαι ολη μερα με τα παιδια στο σπιτι να μαγειρεψω μαζεψω σκουπισω κλπ το βραδυ που εχω 1-2ωρες ελευθερες(οχι παντα γιατι εμενα ξυπνανε και το βραδυ)το τελευταιο που σκεφτομαι ειναι το σεξ

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ?Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΩΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ....

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΩ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ?ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΝΤΕ.....ΑΧ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΥΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ......:P:p:p:p:p:p:p

ΤΑΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΖΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ?

ΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗΗΗΗΗ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΜΙΑ?

ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ....

ΛΟΡΕΤΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΞΜΑΝΙΑΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....

ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΑΚΟΜΑ!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μπράβο Στεγία μου !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μηπως να κανω καμιά εξεταση αιματο ειδική ?

Καλα θα τα δει ολα ο γιατρός μου αν του πω ξερετε μηπως εχω καμιά ορμονη χαμηλή και δεν μπορω να .....................!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Τζες μου είδες πως μεγαλωνουν τα σκατούλικα θέλω και άλλο παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα ποιος θα κάνει την προσπάθεια μετά απο τοσο που ταλεπωρήθηκα και τις αποβολές που είχα πιστευω οτι μου έχει γινει βίωμα και γι΄αυτο δεν θέλω και σ.ε.χ.!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...