Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου!!!λορετακι με εκανες και γελασα.θες να δεις την δικια μου λιστα να γελασεις περισσοτερο????ελενακι μου χαιρομαι που σημερα εισαι καλυτερα.και η μικρη μου σημερα δεν ξερει τιποτα,ιωση θα ηταν.μολις πηρα τον γιατρο μου και του ειπα οτι δεν μου εχει ερθει η περιοδος και με εστειλε να ξανακανω β-χοριακη και αν βγει παλι αρνητικη να μου δωσει χαπια να μου ερθει η περιοδος τα οποια φυσικα δεν προκειται να παρω.τα νευρα μου.......

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα τζεσικα!!Κι εγω χαιρομαι για τη μικρη σου ;)

Και σημερα το πρωι σκεφτομουν αν αδιαθετησες τελικα!καλο;Λες ;;;;ε;;;;;;; :)

Ελπιζω να μη χρειαστεις χαπια παντως, ο,τι κι αν γινει ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα τζεσικα!!Κι εγω χαιρομαι για τη μικρη σου ;)

Και σημερα το πρωι σκεφτομουν αν αδιαθετησες τελικα!καλο;Λες ;;;;ε;;;;;;; :)

Ελπιζω να μη χρειαστεις χαπια παντως, ο,τι κι αν γινει ;)

τι να σου πω βρε ελενακι:?:δεν θυμαμαι να εγινε κατι που να δικαιολογει την καθυστερηση.πραγματικα αν τελικα ειμαι το παιδι θα ειναι του κρινου.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Μυρισες πολλους αυτο το μηνα;;;χαχαχαχαχαχα :) :) :)

καλο!!!απλως οταν.....εγω και ο αντρας μου η μικρη την πιο επιμαχη στιγμη ξυπναγε κλαιγοντας ,το κανει συνεχεια εδω και 2 μηνες ετσι συμπεραναμε οτι μαλλον δεν θελει αδερφακι....παντως και εγω πρεπει να τηρησω τον τελευταιο στοχο που εχεις στην λιστα σου λορετα γιατι δεν με βλεπω καλα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Περαστικά Ελενάκι μου!

Τι ωραία συζήτηση ειναι αυτη βρε κοριτσια εγω καθε χρόνο λίγο πριν βγει ο χρόνος κάνω μια ανασκόπηση της χρονιας και μετα προσπαθώ να τα τηρήσω οχι μόνο οτι αφορα εμένα αλλα και για άλλους και πως κάποια πραγματακαι κάποιους πρεπει ξεχασω και καποιους και καποια πραγματα πρεπει να ξαναθυμηθω!

Οσα για το σεξ ρε κοριτσια δεν εχω όρεξη καθόλου απο τοτε που γένησα με το ζόρι μηπως εχω κάτι γιατρε?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Περαστικά Ελενάκι μου!

Τι ωραία συζήτηση ειναι αυτη βρε κοριτσια εγω καθε χρόνο λίγο πριν βγει ο χρόνος κάνω μια ανασκόπηση της χρονιας και μετα προσπαθώ να τα τηρήσω οχι μόνο οτι αφορα εμένα αλλα και για άλλους και πως κάποια πραγματακαι κάποιους πρεπει ξεχασω και καποιους και καποια πραγματα πρεπει να ξαναθυμηθω!

Οσα για το σεξ ρε κοριτσια δεν εχω όρεξη καθόλου απο τοτε που γένησα με το ζόρι μηπως εχω κάτι γιατρε?

ουτε και εγω αλλα το παλευω για να μην καταντησω σαν κατι τυπισσες που κοροιδευω.λενακι που πηγες?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

κα΄λημεραααααα...τι κανετε??εχω τον μπουλη αγκαλια...περαστικα ελενη,εγω το μονο καλο με την γαστρεντεριτιδα που περασα περυσι ηταν οτι εχασα 3κιλα.....και εγω κοριτσια με το σεξ βαριεμαι και δεν εχω καθολου ορεξη παροτι ο τολης με κυνηγαει καθε μερα,στο τελος θα μου δινει μια ροπαλια στο κεφαλι και θα με τραβαει απο τα μαλλια:lol::lol:

μαρια κουκλα η μικρη σου!!!!και συ μαρη πετσι και κοκκαλο

:-D

Ρε κορίτσια ημουν μελαχρινη πολύ και έκανα ανταύγιες και τώρα έγιναν πολύ ξανθιές. Νιώθω ξανθιά αν και ουσιαστικά είμαι καστανή. Αλλά θέλω να τα βάψω ολα ενα χρώμα πιο σκούρο...

Επισης για τα κιλά θέλω να γίνω όπως ήμουν παλιά. Τουλάχισον στα κιλά γιατι το σώμα, δύσκολο. Ε στις γιορτές φάγαμε και λίγο παραπάααανωωωωωωωω!!!!!

ΑΑΑαααααααααααααα γιατί δεν έχει καμιά μας διάθεση για περιπτύξεις;;; κακό αυτό ε;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...