Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ξεκουρασου λιγο βρε αννια!!!με αγχωσες μονο που τα ειπες και κουραστηκα!!!

και εγω εχω πλυσιμο αλλα βρεχει οποτε δεν μπορω!!!

ANNIA ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!!

Χριστινάκι μου πως είστε τώρα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινάκι μου δουλεύω σε άλλον δήμο οταν βρεθουμε απο κοντά θα σου συμφωνω απόλυτα μαζί σου ειναι καλό τα παιδάκια να πηγαίνουν μετα τα 2,5 στον σταθμό κοινωνικοποιούνται δραστηριοποιούνται και πάνω απο όλα μπορούνε να σου πούνε αν περνάνε καλά ή όχι δηλ μπορεις να μάθει και τι γίνετε στον σταθμο που κακα τα ψέματα δεν είναι παντού καλά!

Χριστινάκι μου εμένα η μικρή που κοιμώτανε μόνο αγκαλιά της έβαλα τον αγκαλήτσα κάθησα κοντα στην κούνια να με νιωθει και όταν με κοιταγε και δεν εκλαιγε δεν την κοιταγα αλλ εβλεπα αλλού για να μην πέρνει θάρρος και όταν έκλαιγε της έλεγα οτι ειμαι κοντα της αναγκαστηκα μια δυο θα κλάψει αλλα θα τα καταφέρεις μονο αν νομίζεις οτι εχει κάτι δεν θα την αφήνεις!Σιγά σιγά θα γινει!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

ΓΕια σας...είχαμε κάτι επισκέψεις αλλά φυγανε...και τσουπ μπηκα. Το σπιτι παλι χάλια βέβαια.

Χριστινάκι κάνε αυτό που σου είπε το μαράκι. Κάτσε δίπλα της.

Εγώ έχω πιο αυστηρή μέθοδο αλλά αν την αρχίσεις πρέπει να την ολοκληρώσεις. Θα την αφήνεις στο κρεβάτι της ξύπνια θα της γλυκομιλάς και θα φεύγεις απο το δωμάτιο. Θα πηγαίνεις να την βλέπεις κάθε 3, 5, 7, 10 λεπτά μέχρι να κοιμηθεί. Μπορεί την πρώτη φορά να αργήσει αλλά θα κοιμηθεί. Την επόμενη θα κοιμηθεί πιο σύντομα και σε μια βδομάδα θα κοιμάται πάλι μόνη της.

Πάλι εφαγα....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ενα κεικ με επιστρωση μερέντα απο πάνω και φουντουκια!!!!

Αννια τελειες οι φώτο που έβαλες. Ρε ο μικρουλης χτυπησε πολύ ε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

........ ευχαριστω για τις ευχες για τις δουλειες, μακαρι να βρούμε κάτι αν και βασικά θέλει να συνεχισει στο ίδιο αντικειμενο, αλλά αλλά θα δειξει...

Χριστίνα έγραφα εγώ ότι δεν θα έπερνα αγκαλιά το μωρό αν ήμουν έγκυος, όπως έκανα με τη μεγαλη που τη σηκωνα αγκαλιτσα αν και έγκυος στη δευτερη;;;; Αν ναι, σας πληροφορώ ότι αναθεωρώ όλο απόψεις, το Χριστινακι μου το αυτοκολλητακι μου δεν το αποχωριζομαι καθόλου..... :rolleyes: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΝΕΣ, βασικά η εγκυμοσυνη μου τωρα δεν με ταλαιπωρει, κουραση ναι νιώθω, αλλά όχι πονακια, όχι τραβηγματα, όχι συσπάσεις τίποτα, μερικές φορές ξεχνώ ότι ειμαι εγκυος, οποτε ναι παιρνω αγκαλια τη Χριστίνα και ο Θεός βοηθός, αν επρεπε όμως δεν θα τη σηκωνα αγκαλια, αν μου το επεβαλαν για την υγεια του εβρυου... θα δεις πως νιωθεις και συ, πονας;, νιωθεις τραβηγματα;, αλλιώς προσεκτικές αγκαλιτσες- δηλ. όχι χορούς και πανηγυρια- δεν βλαπτουν και να πρπσπαθεις να εισαι καθιστή όταν την παιρνεις για ναμην επιβαρυνεις την μέση σου. ΕΛΈΝΗ περασικά σας, Αννια να τα εκατοστήσεις ο μπεμπούκος σου! Σας καληνυχτω κορίτσια!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

αχ βρε ελενη μου περαστικα σου!!!!μακαρι να μην κολλησει και ο μικρος!!!

εγω προσπαθω να κοιμησω τον ευθυμη τις τελευταιες ημερες εχει βγει εντελως απο το προγραμμα του!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ειμαι πολυ πολυ καλυτερα σημερα δοξα το θεο.....αχ τι φρικτη μερα η χτεσινη...πωπω...μεγαλο μανικι η γαστρεντεριτιδα ρε παιδια...και τα τελευταια χρονια παθαινω μια φορα το χρονο τουλαχιστον.....αυτη ηταν η αδευτερη σε διαστημα 7 μηνων...αχ....τεσπα ειμαι πολυ καλυτερα τωρα(εχασα και τα κιλακια μου τα οποια ελπιζω να αναπληρωσω σημερις γιατι πειναωωωωωωωωωωωωωω :) )επισης...σα να μη μου εφτανε η γαστρεντ μου ηρθε και περιοδος χτες και ηρθε κι εδεσε...αλλα δε γκρινιαζω...χαρηκα που ηρθε..;)

εριξα μια ματια στα προηγουμενα αλλα δε θυμαμαι πολλα ρε κοριτσια συγνωμμη....ταο καλη χρονια κοριτσιμου γλυκο να χαιρεσαι τα παιδακια σου και με το καλο το τεταρτο!Εγω παιδια οταν εμεινα εγκυος στον Ανασταση ο Χρηστος ηταν 3.5 χρονων και μεχρι να γεννησω τον σηκωνα αγκαλιτσα συνεχεια...

Φιλια πολλα σε ολες και ελπιζω να μπω και πιο μετα! Σμουτς! :)

Ευχαριστω για τα περαστικα σας :) :) :)(εκαναν δουλεια απ'οτι φαινεται :) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα κοριτσάκια!

μπράβο ελενάκι που έγινες καλά.

ΟΥφ πήρα αποφάσεις για το 2011!!

1. θα γίνω καστανή ξανά.

2. θα χάσω τα κιλά που μου έμειναν

3. ΔΕ θα σταματήσω το γυμναστήριο (ετοιμη είμαι)

4. θα μαγειρεύω πιο συχνά

5. θα βγαίνω πιο συχνά!

6. Θα δίαβάζω πιο πολλά βιβλία

7. θα κάνω πιο πολυ σεξ (αχ τι λέω πρωί πρωί...)

αυταααααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...