Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξέρω τί εγινε γράφω το υπολοιπο!στεναχωρήθηκα πολύ γιατί ηθελα να την θηλάσω αλλα τι να κάνουμε!πήρα και την παιδιατρο και μου είπε να συνεχησω το ναν το ha1 αλλα να μην στεναχωρεθώ γιατι με το ξένο τα παιδάκια μπορει να μην κάνουν κακάκια απο 1 εως 2 μέρες!εσας πόσο τρωει εμένα 100 με 120 τρώει πολύ?αλλα τρώει ανα 6 ωρες!

Οχι βεβαια!εμενα τρωει παραπανω ανα 3 ωρες!!!!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενάκι μου καλησπέρα με πόναγε το στήθος μου και έβγαζα 20 ml την φορά και το μώρό μου εκλαιγε και χόρταινε !Εχθες το βράδυ μας τα έκανε όλα μαζεμένα αφου για να φανταστείς εβγαλα το πάμπερ στην βεράντα γιατί δεν αντεχόταν φαντάσου να τρώγαμε και κανονικά θα έπρεπε να μετακομήσει όλη η γειτονιά απο την βρωμιά !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

1,5 μέρα αλλα το καλό μου δεν διαμαρτηρόταν αλλα έκανε κάτι πριτσόνια βρωμερα!

αχ...ρε...ετσι και ο δικος μου χτες...τελικα εκανε βεβαια...αλλα σημερα ακομα τιποτα...και ζοριζεται ο δολιος...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

δεν θυμάμαι του δίνεις μόνο ξένο?γιατι η παιδίατρος μου είπε ειναι φυσιολογικό!

ο γιατρός μου , μου σύστησε αυτήν την παιδίατρο και είναι καταπληκτική οτι μου έχει πει εχει δίκιο !Ειχε τσίμπλες παρα πολλές και μέσα σε μία μέρα μονο μασάς της φύγανε όλες!στο πρωτο ραντεβου εκτος που την είδε σχολαστηκά καθησε 2 ωρες και μιλάγαμε γιατί και πότε θα πρεπει να ανυσηχώ και πότε όχι!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

τον βαζ στο στηθος δυο φορες τη μερα,μετα φυσικα του δινω συμπληρωμα και τις υπολοιπες φορες μονο ξενο.

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ναι....ομως αυτο γινεται καιρο...και μεχρι προχτες εκανε τουλαχιστον 4 φορες...τωρα τι αλλαξε;στεναχωριεμαι παρα πολυ γιατι με τον μεγαλο περασα απιστευτη δυσκοιλιοτητα μεχρι να καθαρισει και ξερω τι δυσκολο που ειναι τοσο για το μωρο οσο και για τη μαμα να βλεπει το μωρο της να ταλαιπωρειται...

rssOp2.pngDiP1p2.png

μου είπε οτι θα πάρει λιγο καιρο αλλα μην στεναχωρίεσαι τ εχει φτίαξει ετσι ο θεος που βρησκουν την λύση μόνα τους !

ναι...καλα.........:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...