Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγώ νηστεύω για του Αγιαννιού οπότε.....

γλυκουλα δεν έχουμε πολλή ώρα που ξυπνήσαμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλές μου φιλεναδίτσες, εμφανίστηκα επιτέλους η αεροζολιμένη!!!!:D:D:D

Καταρχάς να ευχηθώ σε όλες σας καλή χρονιά με χαρά ευτυχία,υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε!!!;););) (δηλαδή ένα νέο μπεμπάκι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό λυσσάρες!!!:tongue::tongue::tongue:)

Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σας για τη γιορτή μου, με συγκινήσατε μωρέ, μωρέ!!! (είμαι και συγκινησιακή από τη μάνα μου ένα πράμα και καταλαβαίνετε τώρα!!!!!!!!!!!!)

Τζεσικούλα κι εγώ predictor είχα πάρει και ήταν πολύ αχνή η γραμμή λέμε!!!!! Πιο αχνή δε γινόταν, αλλά έτρεξα κι εγώ να το κάνω στις 2 μέρες καθυστέρησης, πήγα γυρεύοντας! Μη σκάς που δεν έτυχε τώρα, είναι αυτό που λένε, κάθε εμπόδιο σε καλό, ξέρει ο θεούλης πότε πρέπει να το στείλει!

Άννια μου να τα εκαστοστήσει ο άντρακλας σου και περαστικά με το χτύπημα.... Βρε κορίτσια, πώς πέφτουν έτσι? Εδώ δίπλα είμαι και μου σαβουριάζεται, τί πρέπει να κάνω, να πάρω λουρί, αυτό της μάνας που λέμε? (άσχετο, αλλά ο μικρός με το που με βλέπει να φοράω πυτζάμες με κορδόνια, τρελαινεται και θέλει συνέχεια να τα τραβάει, αυτό είναι που λέω το λουρί της μάνας!!!:P)

Λορέτα, δε θυμάμαι τα γράμματα από τις απαντήσεις, αλλά επιλέγω τις πιο σαβουρωτικές, γιατί ξεσαβούριασαααα!!!!

Ελενίτσα περαστικά στο χρηστάκο!

Ταό τέλεια τα νέα σας!

Εγώ ξεπατώθηκα αυτές τις μέρες, μιλάμε για πολύ κούραση δεν πρόλαβα καθόλου να μπω, εντωμεταξύ ο μικρός με το που τελειώσαμε την αντιβίωση άρχισε πάλι μύξες πολλές μύξες, ααααααα τα νεύρα μου λέμε!!!:mad::-x:-x Είναι και πρησμένα τα ούλα του αλλά αυτό το λέω εδώ και κάτι μήνες και μάλλον δεν παίζει :D:D:D.

Λογικά αύριο θα πάμε να κάνουμε και τις εξετάσεις του, να δούμε τί θα δούμε. Ουφ, αυτά τα ολίγα!

Πάω να ταίσω το μοναχογιό!

Διαφημίσεις

μαρινακι θελει μεγαλο κουραγιο για να δεις τετοιο εργο.ποιος το επελεξε να το δειτε?δεν πιστευω να βγηκατε βολτα με τον "ηρωδη".

μια χαρα παντως η βολτιτσα σας!!ευχομαι να βολταρεις οσο μπορεις.

μαρζαβακι μου ο καιρος δεν ειναι και τοσο καλος για αυριο που εχεις ορεξη για εξορμησεις.θελω πολυ να συναντηθουμε αλλα με καλυτερο καιρο.αν ερχεστε προς τα μερη μας (που ειχεις πει καποια στιγμη) στειλε μηνυματακι να συνατηθουμε.

γλυκουλα πολυ χαιρομαι που σας αρεσε.

λωρακι μου εγω δεν θα κανω το τεστ γιατι δεν εφαγα πολυ.εγω τρωω ολο τον χρονο εκτος απο αυτες τις μερες.καλα δεν συζητω το πασχα γιατι δεν πλησιαζω το τραπεζι.δεν τα τρωω τα αμνοεριφια.ειχαμε παλια στο σπιτι μια κατσικουλα και την περναμε και την πηγαιναμε στις κουνιες βολτα!!πολυ γελιο.κατσικα στην ηλιουπολη.τα βλεπω σαν κατοικιδια.ειχαμε και κουνελακια και περδικες και κοτες.οι κοτες βεβαια δεν με συγκινουσαν οποτε τις ετρωγα.χαχα

4ywWp2.png

τελικα δεν τις εφαγε τις φακες οπως το φανταστηκα και του εκανα μακαρονια και εφαγε...αυριο εβαλα και τον παιδιατρο και θα κανουμε και εμβολιο οποτε θα ειναι δυσκολη ημερα αλλα αφου πρεπει τι να κανουμε???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Αχ Μαράκι χλώμο και για μας αύριο, γιατί έχουν μαζευτεί οι απίστευτες δουλειές και περιμένω πώς και πώς να ανοίξουν τα σούπερ αύριο και τα μαγαζιά γιατί δεν έχουμε τίποτις στο σπίτι! Αλήθεια εργάζεσαι σε σταθμό στην περιοχή σου? Μ' ενδιαφέρει γιατί ψάχνεται και η κουνιάδα μου για εκεί!

Πρίνσι μου πόσες μέρες πήρατε την αντιβίωση? Δυστυχώς έτσι είναι μακάρι η αντιβίωση να τα σκότωνε όλα, αλλά αυτό ειναι ρε γμτ αν αρχίσουν μέχρι να ξεμπερδέψεις με το ένα, να σου πάλι οι μύυυυξες γκρρρ!

Όσο για μας, στον ίδιο σταθμό θα πάνε τα παιδιά. Κι ο Γιώργος έτσι μικρός πήγε, αν εξαιρέσετε τις ιώσεις που μας θέρισαν και είναι για μένα ο βασικός λόγος να καθυστερήσει ένα παιδί το σταθμό, κατά τα άλλα του έκανε καλό! Έμαθε να τρώει που μου είχε βγάλει το λάδι και γενικά ηρέμησε πολύ. Νομίζω ότι μέχρι τα 2 αν υπάρχει η δυνατότητα καλό είναι να μένουν σπίτι, μετά τους κάνει καλό πιστεύω ο σταθμός, ο δικός μου έμαθε πολλά πρέπει να παραδεχτώ! Λορέτα μου για να είμαι ειλικρινής ανάμικτα συναισθήματα έχω που θα πάω στη δουλειά! Και αγχώνομαι που θα αφήσω τη μικρούλα μου (που είναι και πιο μαμάκιας και πιστεύω θα της κακοφανεί πολύ στο σταθμό) αλλά και θέλω να ξεφύγω λίγο και να έχω και άλλα ενδιαφέροντα! Είναι και πάνω από 2,5 χρόνια (με ένα τετράμηνο ενδιάμεσα) που έχω να πάω στη δουλειά και μου κακοφαίνεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

ουφ τα φτυσα μολισ εκατσα...σιδερωσα ποσα ρουχα παλι ταισα τα μικρα για μεσημερι τωρα θα φανε για απογευμα εχω να κανω μπανιο και τα 2 να πλυνω πιατα να απλωσω ρουχα και να βολεψω τα σιδερωμενα

:-D

ΧΑΙΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!

ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας!!! Τι μου κάνετε;;

Άννια να χαίρεσαι το αγοράκι σου για εχθές!!! Η βάφτιση πλησιάζει ε; Όλα έτοιμα;

Εμένα η μικρή συνεχίζει το 'γνωστό' θέμα με τον μεσημεριανό ύπνο... σήμερα νύσταζε σαν τρελή, κοιμόταν στα χέρια μου και με το που έκανα να την αφήσω στο κρεβάτι...χαμός!!! Αυτό έγινε 7-8 φορές με αποτέλεσμα τελικά να μην κοιμηθεί!! Λορέτταααα για πες μου ξανά εσείς τι ακριβώς κάνατε όταν είχατε αυτό το θέμα;;

Κορίτσια μάλλον είμαι η μόνη που δεν βουβάλιασα αυτές τις γιορτές!! Ω ναι..και όμως!! Μήπως έφταιγε το ότι δεν είδαμε άνθρωπο, είμασταν άρρωστοι και γενικώς κλεισμένοι στο καβούκι μας και δεν πέρναγα και τις ώρες μου στη κουζίνα;;

Τάο μου μπράβο για την καλή αυχενιική!! Ήθελα να σε ρωτήσω τώρα που εισαι έγγυος παίρνεις αγκαλιά τη Χριστίνα; Γιατί κάπου διάβαζα στο άλλο φόρουμ ότι σε επόμενη εγγυμοσήνη δεν θα τα έκανες αυτά και αναρωτιόμουνα τι κάνεις!!! Εγώ είμαι συνεχώς αγκαλιά με τη μικρούλα μου αφού δεν περπατάει ακόμα...αναγκαστικά σηκώνω όλη την ώρα τα 10,5 κιλά της....τι να κάνω;

Επίσης και σε σένα Ειρηνάκο λυπάμαι πολύ για τους άντρες σας που έχασαν τις δουλειές τους.... ελπίζω να βρουν κάτι πολύ σύντομα!! Τι να λέμε τώρα...χάλια εποχές....:-(

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...