Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΛΟΡΕΤΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ?

Δ,Γ,Γ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ελενάκι μου τι ήταν και αυτό?

Μπας και έφαγε πολύ ο Χρηστάκης?

Όσο για το γάλα μου φαίνεται λογικό μέχρι να μάθει την νέα γεύση....

Τζες οι περιπέτειες συνεχίζοντε εεε?Υπομονή κοριτσάρα μου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ελενακι η ιωση δεν θελει και πολλα πολλα.και το παραθυρο να ανοιξεις για να αερισεις το σπιτι παλι κατι θα μπει.λορετακι καλημερα!!!γελασα πολυ γιατι σκεφτηκα οτι οι περισσοτερες λεμε το χειμωνα διαιτα για να κυκλοφορουμε το καλοκαιρι και οταν αυτο ερχεται λεμε σιγα 3 μηνες εμειναν θα κανουμε διαιτα το χειμωνα που θα ειμαστε σπιτι και θα φοραμε πιο φαρδια ρουχα.συμφωνειτε???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ελενακι η ιωση δεν θελει και πολλα πολλα.και το παραθυρο να ανοιξεις για να αερισεις το σπιτι παλι κατι θα μπει.λορετακι καλημερα!!!γελασα πολυ γιατι σκεφτηκα οτι οι περισσοτερες λεμε το χειμωνα διαιτα για να κυκλοφορουμε το καλοκαιρι και οταν αυτο ερχεται λεμε σιγα 3 μηνες εμειναν θα κανουμε διαιτα το χειμωνα που θα ειμαστε σπιτι και θα φοραμε πιο φαρδια ρουχα.συμφωνειτε???

χαχαχαχαχαχα

δε μιλάς για μόνο για μένα έτσι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα Τζές.....Καλά είμαστε.......Δεύτερο 7ωράκι......τσίτα η μανούλα....

αλλά έχω κρυώσει έχω συνάχι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα Τζές.....Καλά είμαστε.......Δεύτερο 7ωράκι......τσίτα η μανούλα....

αλλά έχω κρυώσει έχω συνάχι....

περαστικουλια

θα σου ελεγα να παρεις ζιρτεκ που ειναι θαυματουργο αλλα δεν νομιζω οτι κανει επειδη θηλαζεις

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

περαστικουλια

θα σου ελεγα να παρεις ζιρτεκ που ειναι θαυματουργο αλλα δεν νομιζω οτι κανει επειδη θηλαζεις

ναι τα ξέρω καθώς έχω τις αλλεργίες μου χρόνια...

την παλεύω με παναντολ κολντ εντ φλου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Δ, Α,Γ κι εγώ!Μπουαααα! Δίαιτα λέμε, πραγματικά σιχάθηκα τον εαυτό μου με τόσο φαί! Περαστικά στο Χρηστάκο και στη μικρούλα σου Τζέσικα. Το κοριτσάκι σου παίρνει ακόμα αντιβίωση? Η αντιβίωση πάρα πολλές φορές προκαλεί διάρροια στα μωράκια.

Εγώ χτες πέρασα τέλεια στο θέατρο και στο ποτάκι! Αχ μου έλειψαν πολύ αυτά! Αρχίζω να μετράω κι αντίστροφα πια για την επιστροφή μου στη δουλειά και τελικά εκεί που υπήρχε μία περίπτωση να μην πάει η μικρή από τώρα σταθμό, τη βλέπω να εξανεμίζεται αυτή η περίπτωση και δυχτυχώς θα πάει από τόσο μικρούλα.:-(:-(:-(

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα Μαρινάκι...

Τι είδατε?

ποτάκι μετά εεε?

Αυτά είναι....

Πότε θα γυρίσεις?

Θα πάει από μικρούλα η Μαριαλένα εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μου φαινεται οτι ειναι λιγο καλυτερα...για να δουμε...πρωτη φορα τον πιανει τον καημενο γαστρεντερ...ολο το βραδυ εμετο στερεψε το πουλακι μου χολη εβγαζε στο τελος...τουλαχιστον δε τον εβγαλε ΚΑΙ διαρροια....κατι ειναι κι αυτο....Ο μικρος ξυπνησε δεκα σημερα...μια φορα θα κοιμηθει οποτε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Στέλλα μου είδαμε το Jordan η υπόθεση αφορά πραγματική ιστορία για μια μητέρα που δολοφόνσε το μόλις 13 μηνών μωρό της! Πολύυυυ κλάμα λέμε, φοβερή παράσταση, αλλά για γερό στομάχι.

Γρήγορα να συνέλθεις κι εσύ! Εγώ μέσα Φλεβάρη επιστρέφω αλλά πρέπει να δρομολογήσω το θέμα του σταθμού νωρίτερα, αφού θέλει και μεγάλο διάστημα προσαρμογής κλπ! :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...