Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ειρήνη απόψε και να σου πω το χρειαζόμουν.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!

τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας! Εμείς βγήκαμε το βράδυ, ήρθε η μαμά μου και κράτησε τον μικρό. Περασαμε πολυ πολυ καλά. Σήμερα πάλι μεσα οι τρεις μας παιζουμε και χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον! Η πεθερά μου μας θέλει συνέχεια εκεί αλλά εγώ δε πάω! μου την έχουν δώσει. Πάει ο γιος της με τον μικρό!!!!

Τάο μου δε πειράζει, άλλη φορά που θα έχετε πιο πολλές μέρες θα βρεθούμε. Δε μου λες ειδατε το φυλο του παιδιού; Λυπάμαι για τον άντρα σου και ελπίζω σύντομα να βρείτε καινουρια και καλύτερη δουλειά. το ίδιο και σεις Ειρηνάκι μου. Συγχραρητήρια για τα παιδάκια που περπατάνε. Εμείς κανουμε κανένα βηματάκι μόνοι μας αλλά ακόμη δε περπατάμε κανονικά!

καλεεεεεεεεεεεεε ξέχασα να ευχηθώ...Αννια μου να σου ζήσει ο παίδαρος!!!! Και το Μαράκι σου!

Στελλίτσα καλά έκανες με την πεθερά. Και γω τώρα περιμένω να μου φέρει φαί ο Γιωργάκης από τα πεθερικά...μιααααααααμ...Ηρθε και ο γαμπρός μου απο το Λονδίνο.

τι άλλο τι άλλο;;; τίποτα, πάω για ξάπλα......... αχ ας μη τελειώσουν οι διακοπές!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λωρακι ωραια η εξοδος.εγω παλι δεν εχω διαθεση για εξοδο.βασικα εχω αλλα δεν θελω να αφησω πουθενα τον μικρουλη μου.δεν θελω υποχρεσεις.πηγαμε στον πεθερο μου που γιορταζε και μετα στον αδερφο μου που γιορταζε και αυτος!!καλα ηταν.πηγα και σε μια φιλη μου το μεσημερι γιατι αυτη γενικως "δυσκολευοταν" να ερθει και μου τον λιωσανε τον μπεμπη ,με την καλη εννοια!ξετρελαθηκαν.

τελος παντων αυτα με τις φιλιες πρεπει να τα αναλυσουμε λιγακι γιατι ωρες ωρες μου ερχεται να γραψω στον καθενα τους ποσο ξεφτιλες ειναι που μας εχουν διαγραψει απο την μια μερα στην αλλη δηλαδη απο τις 16 ιανουαριου.λες και αντικατασταθηκαν ολοι αυτοι απο τον μπεμπη.τελος παντων ας μην με πιασει τωρα η κακη μου διαθεση γιατι δεν εχω και πολυ......

παω να μαγειρεψω....

φιλακια σε ολες τις μπουμπουδιτσες!!

4ywWp2.png

Από πού να άρχισω?

Μα φυσικά από τον κούκλο της Άννιας μας που σας σήμερα πριν ένα χρόνο αποφάσισε να αφήσει την κοιλιά της μανούλας του και να έρθει σε αυτόν τον κόσμο! Πάντα χαρές να χαρίζει στους γύρω του το αγοράκι σου μικρούλα μου!

Τάο μου επίσης πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά με την αυχενική, αλλα και με το Χριστινάκι σου που έκανε το 1ο βήμα ανεξαρτητοποίησής του αφού άρχισε το περπάτημα! Εύχομαι γρήγορα να βρει δουλειά ο καλός σου ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη, όπως και ο δικός σου Ειρήνη μου!

Κι εμείς χτες πήγαμε για ποτάκι και μετά με τους κουμπάρους μας το ρίξαμε έξω! Ωραία ήταν αλλά βρωμίσαμε καπνίλα! Σήμερα, θα μείνει ο μπαμπάς με τα παιδιά και θα πάω θέατρο με συναδέλφους μου! Επιτέλους ξεκουραστήκαμε γιατί πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι παραμονή Πρωτοχρονιάς μας πήγαινε.,,άστα να πάνε!

Φιλιά σε όλες από αύριο λογικά θα τα λέμε καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ακομη θυμαμαι .....τη στιγμη που η αννια εκλεισε το πισι γιατι πηγαινε στην κλινικη....χρονια πολλα κοριτσι μου στο γλυκο σου μωρακι και ευχομαι να ειναι καλοτυχος και ευτυχισμενος παντα στη ζωη του....φιλακια και στο μαρινακι που θα παει θεατρο...ποσο καιρο εχει που θελω να παωωω

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

να μαι παλι...κοιμαται ο ευθυμιος και διαβαζω τα νεα σας!!!

καταρχην να ευχηθω στην ταο για την χριστινα και τα πρωτα της βηματακια....και για την αυχενικη που ολα πηγαν καλα!!!συγχαρητηρια!!!

οσο για τις δουλειες σιγουρα συντομα θα βρεθει κατι καλυτερο καθε εμποδιο για καλο δεν λενε??

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγω αννια μου δεν ειμαι βραδυνη.μαλλον πρωινη με λες.κολλησα σημερα.

δηλωσα συμμετοχη σε οτι διαγωνισμο ειχε στο jaba.gr μπας και κερδισουμε κανενα δωρακι.χαχα

ο πνιγμενος ............

4ywWp2.png

Καλημερα τσουπρες!

Πως ειστε;

Εμεις οχι και τοσο καλα...ο Χρηστακης μου ολο το βραδυ εμετους ο καημενος...ηθελα να ξερα...ολο το χρονο παμε σχολειο και τη γαστρεντεριτιδα τη κολαμε στις δικαοπες;;;;;ελεος......φοβαμαι μη κολησει το ερμο το μικρακι....κοιμαται τωρα εχει να κανει απο τι 6.30......

ο μικρος μου ρε παιδια με την αλλαγη του γαλακτος το ελατωσε καμια 50-70 γραμμαρια τουλαχιστον......ειναι φυσιολογικο;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ MALL????????????????/

EΛΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

καλημερα,καλη χρονια,χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο καινιουργιος χρονος!!!!ειδατε για να μην εχω μπει τοσες μερες τα λεω μαζεμενα:Pαννια χιλιοχρονος ο κουκλος σου,να ειναι παντα καλα!!!!!ελενακι περαστικα στον χρηστακι.καποια ιωση θα ειναι γιατι και ειναι ειμαστε με διαρροια απο την 1η του χρονου και εμαθα οτι κυκλοφορει καποια με εμετους.ταο και ειρηνακι ευχομαι γρηγορα οι αντρες να ξαναβρουν δουλεια και καλυτερη.και ολες οι υπολοιπες απότι ειδα φαγατε πολυ σαν και εμενα ε?????εχω σκασει τοσο που θελω να φαω χορτα:Pειναι καμια εδω???

OjQkp2.png?B89kEt5q

το 2011 μας μπηκε με πολυ σκατο λεμε:P:pαπο τελος νοεμβρη δεν εχω ηρεμησει καθολου με την μικρη,τα νευρα μου.σε λιγο θα παρω τον παιδιατρο να του το πω,ελπιζω να μην μου πει να του την παω απο εκει και μου κολλησει τιποτα αλλο απο καποιο αλλο παιδακι.ο χρηστακης εκανε μονο εμετους?μηπως εφαγε το παιδι πολυ?

OjQkp2.png?B89kEt5q

και γω εδώ αλλά για λίγο γιατί έχω ακόμη τον αντρούλη μου!!! αχ αυριο πάλι ξεκινάμε τη ρουτίνα...κλαααααααααψψψψψψψψψψψψψψ!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε; Ελενάκι μου τι έπαθε ο Χρηστάκης βρε παιδί μου; Ίωση; μα που κόλλησε;;;;

Θα κάνω ένα τεστ να μου απαντήσετε!!!

Αυτά τα Χριστούγεννα φαγατε σαν:

α. Βόδι;

β. Ελέφαντας;

γ. Γουρουνάκι μετά απο δίαιτα πείνας;

δ. Όλα τα παραπάνω;

Από τα μελομακάρονα που είχατε έμειναν:

α. Δύο, για τα μάτια του κόσμου;

β. Ένα που μόλις το φάγατε;

γ. Κάτι τρίματα που τα πιάνετε με το δαχτυλάκι και τα τρώτε ΚΑΙ αυτά;

Η ζυγαριά...

α. Σας κοιτάει με παράπονο;

β. Φοβάτε μήπως ανεβείτε απότομα;

γ. Ποια ζυγαριά;

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΛΥ ΦΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από αυριο ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑΑ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...