Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

α παπαπαααααααααααααααα η στεγια πρωινη;;;;παει....θα χιονισει!!! :) :) :) :)

Πολυχρονος ο γιοκας σου Αννια μου !Γερος και ευτυχισμενος παντα!Και φυσικα με το καλο και η βαφτιση!

Τι κανετε οι υπολοιπες;;Ακομα δε συνηλθατε απο τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια των γιορτων ε;;; :)

...και το φαγητο βεβαιως βεβαιως....ποτε θα χωνεψω;;;;;οεο....;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ 7ΩΡΟ ΣΕΡΙ!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΑ ΔΕ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ

ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πολύ φαί Ελενάκι μου και εμείς...

Εχτές τελικά φάγαμε στη πεθερά..Πήγαμε με τον Γιάννο για πόδι το ππρωί είδα τα καλούδια που μαγείρευε και άλλαξα γνώμη(πάιρνω τον ανήρ και του λέω δε μαγειρεύω θα φάμε στη μάνα σου)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Δε το συζητώ περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

εχτές όπως είπα φάγαμε στη πεθερά και το βράδυ πήγαμε για χαιρετούρα και φάγαμε σολομούς κτλ.........είχε φτιάξει πάρα πολλά μπουφέ και μόνο που τα έβλεπες χόρταινες

πρώτη γιορτή σα παντρεμένοι καταλαβαίνεις....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελενίτσα μου πού πήγες καλή μου?

Δε έφυγα ακόμα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελα κοριτσι μου συγνωμη αλλα εδωσα αυγουλακι στον Ανασταση!

Μπραβο σας!Και του χρονου να ειστε γεροι να τα περασετε ακομα καλυτερα!

οσο για το φαι...μια βδομαδα αποτοξινωση πρεπει να κανω......απο Δευτερα ομως...χαχαχα τωρα τσακιζω ενα κομαρι πρασοκρεατοπιτα προς το παρον!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ευχαριστω κοριτσακια μου...:D:Dπερυσι τετοια ωρα ειχα κανει την επισκληριδιο και ειχα πεσει για υπνο:shock:η αναισθητη :lol::lol::lol: και σε λιγες ωριτσες ειχα τον γιοκα μου αγκαλια..!

:-D

χρονια πολλα!!

καλημερα σας κοριτσακια!

αννια να σας ζησει ο χρονιαρης μπεμπης!!!καθε ευτυχια στο παιδακι σας και στο μαρουλακι σας!!

σημερα βαφτιζει και το μανιταρακι μας την μπεμπουλα τους!!καλοφωτιστη να ειναι η μπουμπουκα !!!

καλη χωνεψη σε ολες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αγάπη, να μαστε όλες γερες με την οικογενειά μας και τα μωρακια μας και τα παιδάκια μας να τα πιο γερά και ευτυχισμένα παιδακια.....................

Χαιρομαι που περασατε όλες καλά και όσο για τα ξινισμένα μούτρα αδιαφορία..... ειχαμε και μεις στο τραπέζι της Χριστινας αλλά δεν σκάω πλέον!!!

Συγχαρητήρια στις νεες εγκυούλες!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορταζαν, Χριστίνα χρόνια πολλά, και χρόνια πολλά για γιους, συζύγους και πολύχρονα τα αγγελάκια που γιόρτασαν γενέθλιά!!!!

ΧΜΜΜΜ! Τα νεά μας: πήγαμε Θεσσαλονίκη, κορίτσια μη με σκοτωσετε, αλλά οι μέρες ήταν πολύ λίγες ουσιαστικά 25 φαγαμε οικογενειακά και μετα ειχαμε μόνο 26,27, στις 28 μας ειχαν τραπέζι στην κουμπάρα μου όλη μέρα και 29 φυγαμε χαραματα.... σας υπόσχομαι ότι όταν ξαναρθουμε θα το προγραμματίσω από πριν να σας δωωωω, οκκκκ;;;;

Καλό νέο: η αυχενική διαφανεια πήγε καλά, το μωρό μου κάνει τρελές τούμπες- έχει χώρο!!!!

2ο Καλό νέο: η Χριστινα περπατησε πια!!! Χθες του δωσε και κατάλαβε στο σπίτι της νονάς της!!!!

Κακό νέο: τελευταιος μήνας που δουλεύει ο μπαμπάς μας.... μετά;;;; τον απολύει... λόγω κρίσης.... για να δούμε!

Αυτα, ευχομαι τα καλύτερα να ρχονται! Απειρα φιλάκια, Ειρήνη τέλεια η ευχή σου... και που μας λες μια μια με το ονομά μας!!! σμουτσ!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Ελενάκι δε πειράζει κοριτσάρα μου,έφτιαξα το λικερ...το αποτέλεσμα αύριο.....

Ειρηνάκο τι κάνεις????????????

ΤΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ μου πως είστε?τι κάνουν οι κοπελούδες σου?η κοιλίτσα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

αντε να παρει τους δρομους η η χριστινουλα σας!!καλα τρεξιματα και χωρις πεσιματα!μια χαρα και η αυχενθκη σας!!

και μας τον απολυσανε τον μπαμπακουλη μας

στελλιτσα μια χαρα ειμαστε και εμεις!!ειδα κοιμηθηκατε κατι 7ωρα ε?τελεια?

4ywWp2.png

καλέ στη τρεχάλα δε σχολίασα ούτε τα περπατήματα,ούτε τις απολύσεις....

θα σχολιάσω μόνο το περπάτημα της Χριστινούλας.......κουράγιο(γιατί μαζί με σένα θα τρέχει και η κοιλίτσα...)

όσο για τις απολύσεις τι να πώ?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

cIhqp3.png

9knMp3.png

koritsia βαριεμαι απιστευτααα, για βολτες δεν ειμαστε γιατί πρέπει να μαζευομαστε σιγά σιγά... αν και ειμαστε όλοι μαζί κάτι μου φταίει!

Η Χριστίνα κοιμάται από τις 11 και πρέπει να την ξυπνήσω γιατί έχει μια υπνηλία επειδή πέρνει το ατσραξ και α'εριους λόγω αλλεργίας, εμεις οι έξυπνοι της δώσαμε να δοκιμασει χριστουγεννιάτικα γλυκά..... ΑΧ, Ειρηνακι γιατί σας απολύσανε;;;; ειναι δύσκολο, απλά εδω λόγω επαρχίας ευχομαι να βρουμε πιο ευκολα κάτι, από καπου αλλού όπου δεν σε ξερει κανεις και αρα δεν σε προτιμάει..... δεν μας πάιρνει να καθομαστε γιατί ειμαι και εγω ανεργη οποτε.....ο Θεος βοηθός. Στελίτσα καλά ειμαι!!! Η κοιλιά να δεις!!! Καλύτερα από όλους, όλα καλά ευτυχως! Παω στο Χριστινάκι, ευχαριστώ για τις ευχες για το περπατημα μαςςς! Ποιος μας πιάνει!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...