Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ(πρώτα-πρώτα)

ΑΓΑΠΗ

ΕΥΤΥΧΙΑ

ΧΑΡΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΕΥΗΜΕΡΙΑ

ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

ΤΟ 2011 ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΟΛΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ!!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙς ΜΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ 23:30 (ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ)ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ,ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 00:00!!!!

ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΣΙ (ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΥΣΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ......ΧΙΚ!!!!)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!

Χρονια πολλα!!!

Ευτυχισμενο το νεο ετος 2011!!!!!!Πωπω....φτασαμε και στο 2011.....

Ελπιζω να περασατε τελεια εχτες!Εμεις καλα μπορω να πω!!!

Εκτος απο την αιωνιως ξινισμενη μουρη της πεθερας μου...τεσπα ας μη τη σκεφτομαι χρονιαρες μερες..!!!!

Ετυχα το φλουριιιιιιιιιι χαχαχαχα παλιιιιιιιιιιι και περσι το ειχα τυχει με τον Αναστασουλη μου αγκαλια!!!Και φετος μια απο τα ιδια....βεβαια....εχασα στα χαρτια...αλλα...δε πειραζει...πρωτον γιατι ως γνωστων κερδιζω στην αγαπη (χιχι)και δευτερον γιατι κερδισε ο αντρας μου οποτε μεινανε στην οικογενεια!χαχαχαχα!!!!

Φιλια πολλα σε ολες σας!!ΡΗνουλι με συγκινησες με το μηνματακι σου!

Λορετιους εκανες ποδαρικο στο καφε κανονισε ετσι;;;;;;

Περιμενω νεα απο ολες σας!!

Α και φυσικα!!!!Πρινσι μου πολυχρονη κοριτσακι μου γλυκο!Να εισαι γερη και να σε χαιρονται οι αντρες της ζωης σου!! :) :) :)

Ειρηνουλι βαφτισε το κανακαρη σου για να ευχομαστε και σε σας απο του χρονουυυυ :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

Υγεία, αγάπη και ευτυχία εύχομαι σε όλες σας και ο νέος χρόνος να φέρει μαζί τις ομορφότερες στιγμές και να είμαστε εδώ να τις μοιραζόμαστε!!!

Πριντσάκο μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να σε βλέπουμε (ακούμε / διαβάζουμε) πάντα χαρούμενη και τσαχπίνα!!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο για τον νέο έτος!!

PCqNp2.png

Γεια σας και πάλι!!!!

Πρινσι χρόνια πολλά και καλά! Ειρηνάκι του χρόνου θα γιορτάζει και το μωράκι - ψαράκι σου (το λέω ψαράκι γιατι έχει ματάκια σαν ψαράκια)...

Ελενάκι γιατί ξίνισε η πεθερά;;;; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;; Εχει τέτοια νύφη και παραπονιέται;;; Τα παιδάκια αντέξανε; Εμείς παιξαμε 21 με τον Γιώργο και έχασα!!! κλαψ!!!!

Στελλίτσα τέλεια περάσατε! Ο Αργυράκος κοιμόταν και μπηκαμε και του δώσαμε φιλάκι!!!!

σας φιλώωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελα ντεεε;;;;τι;;;;;;; Τι παραπανω απο μια τοσο καλη ομορφη(για να μη πω πενταμορφη)ευγενικη γλυκεια νοικοκυρα(αρχοντοπενεμενη και δακτυλοδεικτουμενη) νυφη;;;;;;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελα ντεεε;;;;τι;;;;;;; Τι παραπανω απο μια τοσο καλη ομορφη(για να μη πω πενταμορφη)ευγενικη γλυκεια νοικοκυρα(αρχοντοπενεμενη και δακτυλοδεικτουμενη) νυφη;;;;;;;;;:)

:-D:grin::-D

ε μα δε φτάνει που τους κάνεις τραπέζι με δυο παιδιά πρωτοχρονιάτικα...έχουν και ύφος...ααααααααααααααααααα θα τα πάρω!!!:mad::-x

κορίτσια νυσταααααααααζωωωωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και ευτυχια......εμεις δοξα το θεο ολα καλα..βεβαια μας μπηκε λιγο στραβα ο χρονος μιας και 10λμετα την αλλαγη ο μικρος χτυπησε το κεφαλι του στην γωνια του τραπεζιου και το εσκισε ακριβως στο δοξα πατρι που λενε...ευτυχως που δεν εβγαλε κανα ματι παναγια μου...κατα τα αλλα ολα καλα...η μαρια ξετρελαθηκε με τα δωρακια ο μικρος εχει πλεον 4τηλεκατευθηνομενα icon_razz.gificon_razz.gif και εμεις ετοιμαζομαστε πυρετωδως για τα γενεθλιακια μας

:-D

κοριτσακια μου καλησπερα,χρονια πολλα σε ολες μας υγεια και ευτυχια στις οικογενειες μας....αχ σαν σημερα περυσι και σε μιση ωρα απο τωρα τρεχαμε πανικοβλητοι στο μαιευτηριο γιατι ειχανε σπασει τα νερα...

:-D

1008-011-72-1069.gif

a_4146.gif

cardbirthdayhs5.jpg&t=1

ΑΝΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΑ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ......

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΑΣ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ ΜΟΥ

Μαζί με την απέραντη αγάπη μου, οι σκέψεις και οι ευχές μου πάντα να σε συντροφεύουν. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...