Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εδω.....να σου ευχηθω και εγω χρονια πολλα και καλη χρονια!!!λοιπον με τα παπουτσακια ειχαμε το ιδιο θεμα.εκλαιγε μεχρι που τα συνηθησε,λορετακι και εμενα μου αρεσε το μνμ σου!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζέσικα μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι, πολύ σύντομα θα έρθει και το 2ο μπεμπέ! Πάντως περίεργο είναι να έχεις θετικό τεστ εγκυμοσύνης και αρνητική χοριακή, το αντίστροφο το έχω ακούσε πολλές φορές αυτό όχι.Συγνώμη που σε ξεσηκώσαμε κι εμείς!

Στεγία μου εμείς φοράμε από νωρίς παπουτσάκια αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν βγάζουμε κάλτσες και παπούτσια στο λεπτό ειδικά στο αυτοκίνητο και όχι μόνο! Υπομονή και πιστεύω από οταν περπατήσουν δε θα τα βγάζουν, όχι συνέχεια τουλάχιστον! :)

Κοριτσάρες μου όλες να περάσετε υπέροχα σήμερα το βράδυ, αλλά και κάθε μέρα του χρόνου που έρχεται! Πάνω από όλα να είναι υγιή όλα τα παιδάκια μας και να τα βλέπουμε να χαμογελάνε! Όσες το επιθυμούν εύχομαι το 2011 να τους φέρει κι άλλη ψυχούλα στην αγκαλίτσα ή έστω στην κοιλίτσα τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπον...εχουμε και λεμε!!

Το αρνακι ψενεται....γεμιστο παρακαλω :)

Τα παιδια παιρνουν εναν υπνακο για να αντεξουν το ξενυχτι...(ο μικρος δηλαδη ο μεγαλος ολη την ωρα σηκωνεται και μου χει σπασει τα νευρααααα :) )

Η κουζινα ανω κατω(ωχ ωχ ωωωωχ)

εγω μολις βγηκα απο το μπανιο και θελω πιστολακι :)

Τα ρουχα στην απλωστρα ή στη σιδερωστρα αν και ηλπιζα οτι θα καταφερω να μην εχω τιποτα για απλωμα ή για σιδερο μπας και με λυπηθει ο καινουριος χρονος....

Το καφεδακι ετοιμο γιατι καπως πρεπει να αντεξω κι εγω το ξενυχτι....;)

και...το μονο που μενει ειναι να σας ευχηθω αλλη μια φορα....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

ΥΓΕΙΑ

ΑΓΑΠΗ

ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

..πιστεψτε με αυτα και μονο ειναι υπεραρκετα ;)

Καλα να περασετε φιλεναδες μου....

Πολλες ευχες απο ολους εμας,σε ολες εσας και τις οικογενειες σας!!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΟΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΣΙΔΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ....

ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΑ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΓΕΙΡΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ :-D

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ:wink:,

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ :lol:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΟ :shock:....... ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ .ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!

ΑΝΝΙΑ,ΕΛΕΝΑΛ,ΕΛΕΝΗ,ΑΡΤΕΜΙΣ,ΣΤΕΛΛΑ,ΧΑΡΑ,ΛΩΡΑ,ΘΟΔΩΡΑ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΜΑΡΙΝΑ,ΣΟΦΙΑ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΜΑΡΙΑ,ΕΥΑ,ΒΑΣΩ,ΤΖΕΣΙΚΑ

4ywWp2.png

Έμάς θα μας βρει ο νέος χρόνος με χμμμ 4-5 πλυντήρια ασιδέρωτα!Έχουν μαζευτεί πάααρα πολλά και δεν παίζει να τα κάνω σήμερα, ούτε και έχω καμιά τέτοια διάθεση βεβαίως βεβαίως! Ελπίζω να μη μας συνοδεύουν αυτά τα 4-5 πλυντήρια όλο το χρόνο! :) Τουλάχιστον σήμερα, περάσαμε πολύ όμορφα και επιτέλους χαλαρά, αφού βγήκαμε από το πρωί πήγαμε για καφεδάκι, βολτάραμε σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μετά πήγαμε για φαγητό, είχα και της μικρής μαζί οπότε έφαγε αλλά μάτι δεν έκλεισε παρά στις 4.15 που μπήκαμε στο αυτοκίνητο για την επιστροφή και 5.30 ξύπνησε οπότε ετοιμαστήκαμε και ξαναπήγαμε καφεδάκι! Οι δρόμοι άδειοι όλοι ετοιμάζονται να ρεβεγιονιστούν! Δε με πειράζει καθόλου που θα περάσουμε ήρεμα και οικογενεικά, κάθε άλλο! Το πολύ πολύ να παίξουμε κανένα χαρτάκι με τους γονείς μου και μια χαρούλα!

Στεγία ο καλός σου δουλεύει σήμερα?

Ελενάκι τι λιχουδιές ετοίμασες? Τι σούπερ παιδιά έχεις καλέ, που κοιμούνται για να αντέξουν το βράδυ? Εμένα ειδικά η μικρή δεν παίζει να παρεκλίνει και να μείνει μέχρι τότε ξύπνια, οπότε είναι ηδη στην κούνια! Ο Γώγος θα μείνει φέτος πρώτη φορά -ελπίζω να αντέξει άλλο ένα δύωρο δηλαδή- να κάνουμε όλοι παρέα την αλλαγή του χρόνου!

Να υποδεχτούμε με το καλό το 2011 και ευχές για τη νέα χρονιά...του χρόνου! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

ΕΓΩ ΤΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ.ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

παρτε και το τριτο με πολλη αγαπη!!!!!

χρονια μας πολλα με ολα αυτα που ανεφερε η ελενιτσα και να προσθεσω πως κανενα φραγκο παραπανω δεν θα μας χαλαγε εεεε??

φιλακια κοριτσια μου γλυκα...

και ενα σημαντικο νεο.....ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕΕΕΕΕ σημερα δλδ χτες 31-12 αφησε τα χερια μου και σχεδον τρεχοντας περπατησε στην αγκαλια της γιαγιας του...

αντε λεει ο αντρας μου γυναικα τωρα μπορουμε να κανουμε και το τριτο..ο μικρος μεγαλωσε.:P:p:p

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου γλυκο και σε σας οχι αλλα ατυχηματα και να βρειτε γρηγορα νουνο για τον γαντζο σας!!!!επισης ευχομαι υγεια ευτυχια και οτι αλλο εγραψε η ελενη μας μην επαναλαμβανομαι:P:p:p

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ευχαριστουμε!!ειδα γιναται και 11 χτες!!αυτα ειναι!!11 ακριβως πηρε δρομο το μωρουδελακι.αντε και σε μια τριτη διδυμη κυηση!!χαχα.τα ιδια ευχηθηκα τις λενας και την ακουσα (διαβασα) ολιγον σοκαρισμενη!

4ywWp2.png

μπα εγω θελω(η τρελη του χωριου)οτι μας δωσει ο καλος θεουλης...και εχουμε κληρονομικοτητα σε διδυμα χιχιχιχχιι (αμα μου ερθουν να δω τι θα κανω)

υγ.παμε για νανι...αυριο στρωνω γιορτινο τραπεζι!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...