Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να μαι και εγωωωωω.....

με το καλο σοφακι για τον αδερφο σου...και καλους απογονους...

τζες εχεις ολη την καλη μας ενεργεια και ολα θα πανε καλα...περιμενουμε τα υπεροχα σου νεα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλεέεε σοφακι, με ποιον φιλο μου τα ειχες? Πολυ περιεργη ειμαι. Οσο για τον πρωην που ειδες τις φωτο, το βρισκω εντελως φυσιολογικο! Κ γω το ιδιο θα εκανα. Επισης εχω ψαξει κ ολους τους πρωην μου! Χιχι! Εχω περιεργεια! Τζεεες που εισαι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα!!!Τι εγινε ρε παιδια;;;Δε μπηκα ενα απογευμα και χαλασε ο κοσμος!

Η τζεσικα ειναι εγκυος!

η σοφη τα ειχε με φιλο τη Λορετα εεε ελεος δηλαδη ποσα να αντεξω η γυναικα;;;ε;;; :)

τΖεσικα μεσα απο τη καρδια μου ευχομαι να πανε ολα καλα και για το καλο! :)

Λοιπον κοριτσαρες επειδη δε ξερω αν και ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω να σας ευχηθω απο τωρα να περασετε υπεροχα σημερα,να εχετε μια καλη χορνια γεματη υγεια και χαρα!!!!Ευχομαι το 2011 να σας φερει ολα οσα επιθυμειτε και πανω απ΄ολα αυτη τη ρημαδα την υγεια!!!!!Φιλακια πολλα πολλα σε ολες!Εμεις εδω θα ειμαστε το βραδυ με οοοοοολο το σοι :)

Καλα να περασετε!!!

Καλη χρονια!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου συγνωμη,τζαμπα σας παιδεψα.η χοριακη βγηκε 0,2 δλδ τιποτα.αν ημουν εγκυος θα επρεπε να ειχα απο 6 και πανω.απογοητευτηκα λιγο γιατι ειχα ψηθει οτι μπορει να ημουν λογω θετικου τεστ αλλα ευτυχως δεν με πηρε απο κατω.ο μικροβιολογος που ειπε καλυτερα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο λογω μαγνητικης.ομως ορκιστηκα οτι δεν ξαναπαιρνω predictor.o αντρας μου τα ψιλοεχασε και μου ειπε να μην στεναχωριεμαι και οτι προσεχως κατι θα γινει....κριμα παντως γιατι θα ηταν το πιο τελειο δωρο μετα την κορη μου για φετος.εσεις τι κανετε?ειναι καμια εδω???

OjQkp2.png?B89kEt5q

ελενακι μου τωρα σε ειδα!σου ευχομαι ολοψυχα να περασεις τελεια με την οικογενεια σου και το 2011 να σου φερει σε εσενα και τους αγαπημενους σου υγεια και ευτυχια!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ax τζεσικουλα μου.....ηθελα να στο πω οτι τα πρεντικτορ δεν ειναι πολυ εγκυρα....δε πειραζει.....αφου προηγηθηκε η μαγνητικη οντως καλυτερα κι εγω ετσι πιστευω!Σου ευχομαι ομως.....γρηγορααααααααααααααα!!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αντε για λιγο ακομα θα ειμαι εδω!!!Ολες ετοιμασιες εχετε ετσι;;

Ο κελακος και η στεγια εξαφανιστηκαν ε;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα! Τζες δε πειραζει κοριτσακι μου, θα γινει συντομα! Ευχομαι σε ολες καλη χρονια με υγεια, χαρουμενα μωρακια κ παιδακια, πολλες νεες εγκυμοσυνες για οσες το επιθυμουν! Να συνεχισουμε, οι μανουλες ιανουαριου, να μοιραζομαστε τις σημαντικες κ ασημαντες στιγμες μας με αγαπη! Ελπιζω να μπορεσουμε καποια στιγμη να βρεθουμε ολες μαζι! Πολλα φιλια απο μενα κ τον Αργυρακο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΧΑΙΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?

http://www.youtube.com/watch?v=EqSVKl92bGY&feature=related

ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΛΕΣ!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.......ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ,ΑΓΑΠΗ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΕΙΡΗΝΗ,ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΛΟΡΕΤΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΛΛΥ ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.....

ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ 20 ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ 21.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ?

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?

ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ.............

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...