Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χέλλοου...

τι μου κάνετε; είστε καλα?

εμείς κοιμηθήκαμε και γίναμε πάλι άνθρωποι. Πολύ κούραση. Κέλι εσύ νιώθεις κούραση με τα παιδιά ή έχεις πάθει ανοσία? Σε φωνάζουν κέλι απο το Θεοδώρα????

Ρε κορίτσια εγώ όταν τον βγάζω βόλτα μετά είναι νευρικος και κλαίει σαν να πονάει. Λέτε να φταίει το κρυο? ή είναι άσχετο με τις εξόδους και απλά έχει κολικούς?

Αννια μου σου μοιάζει η μικρη!!! μόνο της κέλι τα παιδάκια δεν εχω δει...

βέβαια πλάκα πλάκα ούτε εγώ ξέρω να βάζω φώτο...χιχχ..

Σόφη μου καλά είσαι? δε σε πετυχαίνω ποτέ...

αντε να ανοίξει ο καιρός να πάμε και καμιά βολτούλα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σου συνονοματη.:):)Οχι καμια σχεση το Κελι ηταν ιδεα της κορης μου γιατι το Θεοδωρα υπηρχε.Αληθεια εσενα το λορετα απο που προηλθε;Εγω απο κουραση οντως εχω παθει ανοσια αλλα πλεον εχω βαλει και καποιο προγραμμα δεν ειναι οπως στην αρχη που μας φαινονται ολα βουνο,βεβαια κατα περιοδους με πιανει ενα κατι αλλα οκ το ξεπερναω.Τις φωτο τις εβαλα για εσενα εχτες αλλα μετα απο λιγο εξαφανιζονται δεν ξερω γιατι,αν εισαι μεσα τωρα να τις βαλω παλι τωρα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

κ εγω βρε κελακο τις εβαλα αλλα μαλλον επειδη αργησες να μπεις δεν φαινοντουσαν...

λορετα αγορακι εχω

καλε ναι...

Μπερδεύτηκα

το κοριτσι ειναι το μεγάλο σου ε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γεια σου συνονοματη.:):)Οχι καμια σχεση το Κελι ηταν ιδεα της κορης μου γιατι το Θεοδωρα υπηρχε.Αληθεια εσενα το λορετα απο που προηλθε;Εγω απο κουραση οντως εχω παθει ανοσια αλλα πλεον εχω βαλει και καποιο προγραμμα δεν ειναι οπως στην αρχη που μας φαινονται ολα βουνο,βεβαια κατα περιοδους με πιανει ενα κατι αλλα οκ το ξεπερναω.Τις φωτο τις εβαλα για εσενα εχτες αλλα μετα απο λιγο εξαφανιζονται δεν ξερω γιατι,αν εισαι μεσα τωρα να τις βαλω παλι τωρα.

είχα βγει γιατι έπρεπε να ταίσω τον μικρούλη.

Εμένα με φωνάζουν Λώρα κανονικά αλλά υπήρχε οπότε έβαλα το Λορετα. Ετσι με φώναζε η γιαγιά μου...και μ'αρεσει...

πάντως το κέλι είναι το αγαπημένο όνομα όλων των μικρών κοριτσιών τα τελευταία 30 χρόνια!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημεεερααααααααα!!!Τι κανετε κοριτσακια;;Κοιμουνται τα μωρακια σας;Αντε ελατε για καφεδακι!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ε, κιε γω θα μιαλω μονη μου!Λοιπον χτες ολη τη μερα ο γιοκας μου τα κανε μονο μια φορα και αγχωθηκα πολυ....εχω περασει απιστευτες στιγμες δυσκοιλιοτητας με τον μεγαλο και ειχα απο παντα τον φοβο μηπως ειναι και ο μικρος ετσι...εν τω μεταξυ το απογ ηρθαν τα πεθερικα μου να κρατησουν τα παιδια να παμε μια βολτα στα μαγαζια να δω για καμια μπλουζιτσα και κατι δωρακια που θελαμε...Το μωρο στο γευμα που εκανε οταν λειπαμε εφαγε μονο 60 ml και στεναχωρηθηκα ακομη περισσοτεροτελικα δυο ωρες μετα εκλαιγε απαρηγορητος αφου ειχε λιμοκτονησει το μωρο!!!Εφαγε ολο το μπουκαλι του και εκανε και κακα...με τη βοηθεια μου αφου του πατουσα τα ποδαρακια στο στηθος....ουφ...αυτα....σημερα προς το παρον δεν εχει κανει.....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα τσουπρες ακουσατε ακουσατε ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 12,30μεχρι της 7,30και απο τις 8μεχρι της12...απιστευτο ε??ηταν κ ο συζυγος εδω κ ανελαβε την μαρια κ εγω ξεκουραστηκα για τα καλα..

:-D

Διαφημίσεις

Φτουσου, έγραφα τα απομνημονεύματά μου και χάθηκαν όλα:eek::eek::eek:.

θα κάνω περίληψη: Μαράκι κούκλα η μπουμπού, Erianton τί κούκλος και τσαχπίνης ο γατούλης - stop,

Εμείς έχουμε κολικούς πού και πού - stop. από φαγητά όχι όσπρια, αναψυκτικά, λαχανικά - stop. Μία μέρα που έφαγα αρακά, χάλια μαύρα - stop. Αυτή την πυτζαμιαία περιβολή την έχω σιχαθεί!!!! - stop

Εδώ είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δεν ξέρω τί εγινε γράφω το υπολοιπο!στεναχωρήθηκα πολύ γιατί ηθελα να την θηλάσω αλλα τι να κάνουμε!πήρα και την παιδιατρο και μου είπε να συνεχησω το ναν το ha1 αλλα να μην στεναχωρεθώ γιατι με το ξένο τα παιδάκια μπορει να μην κάνουν κακάκια απο 1 εως 2 μέρες!εσας πόσο τρωει εμένα 100 με 120 τρώει πολύ?αλλα τρώει ανα 6 ωρες!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...