Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κι εγω καισαρικη αλλα δεν ειμαι ετοιμη ακομα για τριτο ρε παιδια......

και τα 2 ή μονο τον Ανασταση και γιατι???εγω μεχρι το καλοκαιρι ηθελα πολυ 2ο αμεσως.τωρα οσο μεγαλωνει η μικρη το σκεφτομσι γισ αργοτερα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια χθες γυρίσαμε αργά το βράδυ, μετάσ ο μικρός ειχε γκρίνια κ.τ.λ. και δεν κατάφερα να μπω να σας πω τα νέα.

Λοιπόν η γιατρός μας είπε πως θα του κάνουμε εξετάσεις (κοινώς θα τον ξεσκονίσουμε, θα κάνουμε τα πάντα), για να τελειώσουμε επιτέλους με αυτό το θέμα. Από μία πρώτη εκτίμηση, δεν πιστεύει πως έχει κάτι, εντωμεταξύ θα ελέγξουμε και τη σίτησή του να δούμε αν χρειάζεται να εμπλουτίσουμε το διαιτολόγιό του. Εντάξει, μπορώ να πω, πως σε μία πρώτη φάση (γιατί είμαι και άπιστος θωμάς), ηρέμησα!!!

Σας φιλώ γιατί γράφω με το μικρό αγκαλιά και είναι τρελό ζόρι!!!!

Πρινσάκο μου γλυκό, να κάνετε με το καλό τις εξετάσεις, να βγούνε όλα τέλεια να ηρεμήσεις κι εσύ! Όλα καλά θα πάνε κούκλα μην ανησυχείς!

Ελενάκο, τι παει να πει έβαλε μπρος για το 3ο μόνος του??? Δε θα το καταλάβεις για πότε θα φουσκώσεις και πάλι! Χαχαχα!

Εγώ 3ο αααααααααααααν το αποφασίσω ποτέ θα μου πάρει χρόνια νομίζω!

Λορετάκι να περάσετε όμορφα, έφτιαξες πολύ ωραίες λιχουδιές διαβάζω!

Τζέσικα όπως τα λες αν δεν τα κάνεις κοντά κοντά όσο μεγαλώνει το 1ο εεε παίρνει αναβολή το 2ο! :)

Εϊμαι ψόφια πάλι όλη μέρα μόνη μου με τα παιδιά και ο γιος μου τώρα που δεν πάει σχολείο έχει σεληνιαστεί! Και περνάε όμορφα, όμορφα παιδιάαααααααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Περιμένω τους παππουδονονούς σε λίγο... αχ να μην αργήσουν γιατι ο μικρός βρίσκεται σε εξαλλη κατάσταση. Δεν έχει καθήσει λεπτό!!!

Πεινάω τρελα, θέλω να τα φάω οοοολαααα

Τζες γέννησα με καισαρική μετά απο 12 ώρες που προσπαθούσα να γεννήσω φυσιολογικά αλλά ο μικρός αντί να κατεβαίνει, ανέβαινε!

Μαρινάκι ολη μέρα τι τα κάνεις και τα δύο;; εδώ ένα και τα παίζω! αντε κουράγιο. Ο αντρούλης σου τι ώρα έρχεται;

Πρινσι καλά τα νέα τα βρίσκω και γω. Κάντε όλες τις εξετάσεις να είστε ηρεμοι μετά.

Πω πω πάω να φάω λίγη πίτα...περααααααααζει...

αχ βρε κορίτσια πάλι θα μου τη δώσει η πεθερά μου. Κάνει λες και ο ΑΡγύρης είναι παιδί της. Τον κρατάει δύο απογεύματα και νομίζει οτι τον ξέρει καλύτερα από μένα. Πολύ μου τη δίνει...:mad:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Άντε καλώς να τα δεχτείς Λορέτα μου! Φύλεψε κάτι γρήγορο την πεθερά και έξω από την πόρτα!

Άστα ο δικός μου αύριο κατά τις 4 θα είναι σπίτι και έφυγε από τις 5.30 το πρωί! ¨Ομορφα! Τέσπα πού θα πάει θα ηρεμήσουν!

Φιλάκια στην πεθερούλα μη ξεχάσεις να δώσεις! Άκου εκεί νομίζω ότι τον ξέρει και καλά τον μικρό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σαςςςς!!!

Πριντσάκο μου εύχομαι να μην είναι τίποτα τελικά!!! Όπως και αν έχει όλα θα πάνε καλά και πολύ καλά έκανες που άλλαξες γιατρό αφού σου είχαν δημιουργηθεί αμφιβολίες!!! Εύχομαι ότι καλύτερο για τον Δημητράκη!!

Λορέττιους πως και αποφασίσατε μάζωξη σήμερα; Τα ίδια δεν θα κάνετε και σε 3 εβδομάδες στα γενέθλια του Αργύρη;; Χαρά στο κουράγιο και στις ορέξεις σας!! Σε καταλαβαίνω με τη πεθερά και εγώ θα τα έπαιρνα αν πίστεύαν οι γιαγιάδες ότι ξέρουν καλύτερα το μωρό μου από μενα...ευτυχώς δεν το πίστεύουν!! μπουχαχααχ...

ΜΠες μετά να μας πεις πως περάσατε!!

Μαρινάκι ναι..θέλω να μου πεις και εμένα πως τα βγάζεις πέρα με 2 παιδάκια ολημερίς γιατί θα το ζω σε λίγο καλώς εχόντων των πραγμάτων...εγώ κορίτσια σκέφτομαι ότι αν βρω τα σκούρα θα πάρω μια γυναίκα να έρχεται καμιά μέρα από λίγες ώρες να τα κρατάει...

Ελενάκοοο σε βλέπω τρίτεκνη λέμε....!!!!

PCqNp2.png

αχ να'μαι!

φυγανε! ολα καλά, περασαμε ανέλπιστα καλά! ανταλλάξαμε δώρα, οι συμπέθεροι χαρήκανε, ο νονός μια χαρά, η κοπέλα του νονού επίσης!!!! Η πεθερά πάλι ειπε οτι θα μου έπερνε κάτι ακόμη αλλά μόλις πήγε στο ταμείο κάτι είδε που δε της άρεσε και δε το πήρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ

Ο Αργύρης ήταν πολυ καλός και ήρεμος και εκανε δυο βηματάκια μόνος του για να παει στον παππου του!!!! δε τα είδα γμτ!

τι άλλο, τι άλλο;

η πίτα εσκισε και γενικά τους άρεσαν ολα! εκανα τη μάζωξη γιατι αλλιώς δε θα βρισκόμασταν ποτέ όλοι μαζί. Οι γονείς μου είναι λίγο στον κόσμο τους και είναι και χωρισμένοι 20 χρόνια οπότε είναι λίγο δύσκολο!

Αχ στα γενέθλια ξανά;;;;;;;;;;;;;;;; και να σκεφτείτε οτι θα κάνω δύο πάρτυ. Ενα όπως το σημερινό + τον θείο και τη θεία μου και ένα με παιδάκια!!!!!

ευτυχώς με βοηθάει ο άντρας μου! παράπονο δεν έχω. Τώρα μαζεύει την κουζίνα...

πάω και γω...]

φιλιαααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας καλες μου!!

πρινσι ολα καλα θα πανε.ευχομαι να εχετε καλα αποτελεσματα!

λωρακι ωραια θα ηταν η μαζωξη σας!!και του χρονου (2011) στα γενεθλια του αργυρη.

χριστινα την καλυτερη δουλεια θα κανεις.αν δεις οτι δεν παλευονται θα παρεις την βοηθεια του κοινου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

γλυκουλα μου κουκλος ο ευθυμακης σου.στο ειπα?δεν στο ειπα.το μηνυμα που μου εστειλες το ειδα χτες.εννοειται οτι περασαμε καλα.ευχαριστουμε παρα πολυ για την αψογη φιλοξενια σας!!

4ywWp2.png

σ ευχαριστω πολυ ειρηνακι!!!το ιδιο και ο γαντζος και πολυ ησυχο τον βλεπω μου φαινεται τον κακολογεις και θα τσαντιστω!!!χιχιχιχιχι...

τι κανετε?κοιμηθηκε νωρις η οχι?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι σημερα κοιμηθηκε στις 22 και και .ενω απο τις 21.30 που του εδινα το γαλα δεν μπορουσε να σταθει και κοιμοταν ορθιος με το που τον εβαλα στο κρεβατι ανοιγει τα ματακια του κοιταει το ταβανι για δυο λεπτα περιπου και μετα σηκωθηκε ορθιο και μουρμουραγε.ευτυχως ομως νωρις κοιμηθηκε.τι ωρα τελειωσε το παρτυ σας?

παραειχατε πολυ κοσμο ετσι?

4ywWp2.png

ναι ειχα αρκετο κοσμο και επειδη και το απογευμα ηρθαν και αλλοι καλεσμενοι και το βραδυ ηρθαν αλλοι γιατι τοτε μπορουσαν τελειωσε στις 2 τα ξημερωματα!!!

το χαρηκα ομως!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Χιλια ευχαριστω για τα ομορφα σας σχολια στις φωτος....(και λιγα λετε βεβαια αλλα τεσπα...:) :) :) )

Λορετακι χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!

Μαρινα θελω τριτο παιδι αλλα νιωθω οτι ειναι πολυ πολυ νωρις.....

ειρηνουλα γλυκουλα πως ειστε;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...