Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ELKARAK να χαιρεσαι τον γιοκα σου κοπελα μου, να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

οπως επισης και τον μεγαλο σου, να τους καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!

πολλα φιλια σε ολες και καλη χρονια!!!

τα λεω απο τωρα γιατι δεν ξερουμε μεχρι ποτε θα ειμαστε σπιτι!!!

ο καιρος πλησιαζει και αγωνιω...τρεμω και ανυπομωνω!

μακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μπαίνω γρήγορα! Εχω και το τραπέζι και καιγομαι. Ηρθαν και τα χαλιά που παρήγγειλα και είναι τελεια, ευτυχώς!!!!

Ελενάκι σουπερ οι φώτο. Το μαλλί σου εκπληκτικό, ο μικρός κούκλος και οι υπόλοιποι άντρες εκπληκτικοι επίσης.

Και γω θα κάνω κιμαδόπιτα με ετοιμο φύλλο, αλμυρό μωσαικό, θα ψήσω κάτι τυροπιτάκια πήρα σοκολατόπιτα αυτά..!!!!

Θέλω να μου πειτε πως να ανοιγω ωραίο φύλλο γιατι ποτέ δε μου πετυχαίνει...

Θα μπω να σας πω πως τα πηγα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αννετα σε αυχαριστω πολυ κοπελα μου!

Κι εσυ με το καλο να παρεις αγκαλια το αγγελουδι σου!Κοντεψε ο καιρος!!!

Λορετιους αντε....καλοφτιαχτα και...καλοφαγωτα(κυριως χαχαχαχαχα)

Και ξερεις...αν περισσεψει τιποτα...εδω ειμαι εγω :)

Θα σε μαθω να ανοιγεις και φυλο,μην ανησυχεις ;)Θα σουκανω ιδιαιτερα χαχαχαχα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ελενακι τελειο το τικερακι.λορετα καλη επιτυχια στο τραπεζι αποψε.εγω στο φυλλο βαζω και ελαιολαδο για να μαλακωσει η ζυμη.αννετ με το καλο το μωρακι σου.πολυ συγκινουμε οσο σκεφτομαι που περσι τετοια εποχη ειμασταν ολες με τις κοιλουμπες.

OjQkp2.png?B89kEt5q

ευχαριστώ βρε κορίτσια!!! εγώ σκέφτομαι που ήμουν με τη κοιλούμπα και δε συγκινουμαι και πολυ. Καλυτερα τώρα...αααααααααααααα περίμενα να γεννήσω και τιποτα...έπρεπε να μπω στη 41η εβδομάδα!!!!

Αχ έκανα μια κουζίνα χάλια...

το σπιτι ειναι για κλαματα. Το δέντρο έχει μαραζώσει, τα χαλιά μες στη μέση, τα παιχνίδια του αργύρη ΠΑΝΤΟΥ, η κουζινα πυροβολημένη. Αφήστε που έφαγα και ολη τη γέμιση του μωσαικου....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ευχαριστώ βρε κορίτσια!!! εγώ σκέφτομαι που ήμουν με τη κοιλούμπα και δε συγκινουμαι και πολυ. Καλυτερα τώρα...αααααααααααααα περίμενα να γεννήσω και τιποτα...έπρεπε να μπω στη 41η εβδομάδα!!!!

Αχ έκανα μια κουζίνα χάλια...

το σπιτι ειναι για κλαματα. Το δέντρο έχει μαραζώσει, τα χαλιά μες στη μέση, τα παιχνίδια του αργύρη ΠΑΝΤΟΥ, η κουζινα πυροβολημένη. Αφήστε που έφαγα και ολη τη γέμιση του μωσαικου....

χαχαχα εμενα αυτη ειναι η καθημερινοτητα μου:Pβρε λορετα και εγω ημουν ετοιμη να σκασω αλλα μου λειπει.βεβαια προτιμω σε κανα δυο χρονια παλι αν και εχω καθυστερηση αλλα πιστευω οτι ειναι απο τον ανχος που περασα με την μικρη

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζέσικα δε μου λείπει καθόλου η εγκυμοσύνη. Ηταν πολυ δυσκολη μάλλον γιαυτό. Μακάρι η επόμενη, όταν με το καλό έρθει, να είναι λίγο πιο ευκολη... Και γω σε κανα δυο χρόνια λέω...Τώρα δε θέλω! Εχεις καθυστέρηση ε; Εγώ μάλλον ωορρηξία!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

xaxaxax οχι λορετιους ετσι βγηκε στη φωτο μαλλον απο το φωτισμο...κι εγω το παρατηρησα!!!ε...δεν ειμαι και ΤΟΣΟ μοντερνα πια!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τζεσικουλι....σσσσσιγουρα ειναι το αγχος;;;;;εγω σας ειπα;;;;ο αντρας μου εβαλε μπρος για το τριτο.....μονος του.....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...