Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

hey τζεσικακι !!

ηρθα για λιγο .θελω να φτιαξω πρασοπιτα και εκατσα να βρω καμια καλη συνταγη καθως θα ειναι η πρωτη φορα που θα την επιχειρησω.τελικα μονο συνταγες δεν βλεπω αφου εχω τον νου μου σε σας.

μια χαρα η μικρουλα σας!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Helloooooo

κοιμήθηκα και στάνιαρα!!!! ααααααααχχχχχχχχχχ άλλο πράγμα να είσαι home alone!

Μαρινάκι με τον θηλασμό συνεχίζουμε αλλά δίνω και ξένο μέρα παρά μέρα μία φορά μεσα στη νύχτα γιατί δε μπορώ να βγάζω κάθε μερα με το θήλαστρο τόσο μεγάλη ποσότητα. Ουσιαστικά θηλάζει (από το ένα στήθος πάντα) 3 φορές τη μέρα αλλά δε ξέρω πια πόσο έχω. Εσύ πώς νιωθεις που αποθήλασες;;

Οσο για τον υπνο είναι δυσκολη υπόθεση να διατηρηθεί το πρόγραμμα. Χριστινάκι κάνε τα εξής. Αρχισε να παίζεις λίγο μαζί της και μέσα στο δωμάτιο της. Μη την πηγαίνεις μόνο για ύπνο. Λίιιιιγο πριν κοιμηθεί στην αγκαλιά σου, άφησέ την στο κρεβάτι της και πες της οτι τώρα πρέπει να κοιμηθεί και οτι εσύ θα είσαι έξω και θα την προσέχεις (τέτοια λένε τα βιβλία αλλά δε ξέρω αν πιάνουν...εμένα ουρλιάζει σαν να μου λέει : ασε μας ρε μάνα, σηκωσέ με ΤΩΡΑ μη τα σπάσω όλα)... οτι θα κλάψει είναι σίγουρο απ'οτι κατάλαβα. Αντιστέκεται στην αλλαγή. Φυσικά και προτιμάει την αγκαλιά σου απ'οτι το κρεβάτι της. Πάντως σύμφωνα πάντα με τα βιβλία κοιμάται πάρα πολυ για βράδυ. Δε σου λέω να της το χαλάσεις αλλά σ'αυτή την ηλικία δίνουν 10μισό με 11 ώρες ύπνο. Εμείς ενώ κοιμόμασταν για δυο τρεις μέρες μια χαρά, σημερα είχα γυναίκα και ξαναχάλασε το προγραμμα!

Τζεσικουλα τι καλά που η κορούλα σου περπάτησε για να δει τη φίλη της...τέλειο σκηνικό. Εχεις ταλέντο στο να περιγράφεις μου φαίνεται!

Ειρηνάκι θέλω και γω να κάνω κιμαδόπιτα για αύριο. Θα έχω γονεις, πεθερικά και νονούς. Εχεις καμιά συνταγούλα καλή;

πω πω πολλά είπα...πάω γιατι σε λίγο θα έρθει ο μικρός...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΛΥΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ!!!

HLCL0782.jpg

HappyBirthday10.gif&t=1

1ano-blog.png

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

λωρακι οτι βρισκω απο εδω μεσα μην φανταστεις οτι ειμαι με η κυριουλα με τις συνταγες.ψαχνω βρισκω κοιταω και τα σχολια και την φωτογραφια και αν μου κανει το φτιαχνω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

είναι κανείς εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δεν εχεις κανει καμια προετοιμασια?

σουφλε,κανελονια,κεφτεδακια,τυροπιτακια λουκανικακια,κανενα γεμιστο κοτοπουλο,σαλατες τι αλλο?οτι εκαναν και οι μανουλες μας.η δικη μου εκανε και κρεπες γεμιστες ζαμον τυρι και απο πανω κρεμα γαλακτος και τυρια στον φουρνο.ηταν το καλυτερο πιατο του τραπεζιου.

την πρασοπιτα την εκανα απο τις συνταγες τις ελαις.τις ειχε η μαμα μου σε ενα βιβλιαρακι απο την ελαις και την βρηκα την ιδια εδω.εχει και τις κρεπες ελαις.καλη επιτυχια!!

4ywWp2.png

Ειρηνάκι θα είναι απογευματινό το κάλεσμα οπότε δε θα έχω κανονικό φαί. Ευχαριστώ για τις ιδέες. Λέω να κάνω κιμαδόπιτα (ετοιμάζουμε τώρα τον κιμά), ένα ωραίο που είδα σαν γεμιστή μπαγκέτα και τώρα μου έδωσες ωραία ιδέα με τις κρέπες. Θα έχουμε πιατέλα τυριών και κανένα γλυκό... ε; ε ; ε;

τι κανετε;;;; ο μικρουλης γλυκουλης;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Βαριέμαι τα μαγειρέματα τρελά...Χαρά στο κουράγιο σας....

Λορέττα μου ο Γιάννος έχει λίγο πυρετούλι σήμερα από τα δόντια...Βγάζουμε το πάνω δίπλα δεξιά(το λεγόμενο του ματιού) και ένα τραπεζίτη....

Ήθελε αγκαλίτσα και μαμ τίποτα άλλο....

Κοιμάται εδώ και ώρα....στην αρχή στην αγκαλιά και μετά στη κούνια του....

εγώ από το στρες(δε μπορούσα να κουνηθώ λέμε)μέσα σε 30 λεπτά έχω φάει τα πάντα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

γειαααααααααα σας!!!!!τι κανετε????εμεις ειχαμε τον μπαμπα μας σημερα εδω για λιγο...δεν μπορειτε βρε κοτιτσια να φανταστειτε πως εκανε!!!του ανοιγε τα χερακια του για να τον παρει αγκαλια τον χαιδευε και τετοια...

ελεεεεεεεεενηηηηηηηηηηηηηη να χαιρεσαι τον υπεροχο γιο σου πολυχρονος και οτι επιθυμεις!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αχ ρε Γλυκούλα μακάρι να αποκτήσει μια πιο συχνή σχέση με το μπαμπά του το παιδί, φαίνεται ότι το θέλει πολύ!

Ειρηνάκι και Λορέτα καλά μαγειρέματα! Εγώ σχόλασα με το άθλημα για φέτος τουλάχιστον! ΤΟν αποθηλασμό και εγώ και η κόρη μου πολύ χαλαρά τελικά Λορέτα μου το πήραμε!Δε νιώθω καμιά διαφορά για να είμαι ειλικρινής, το στήθος μου όμως είναι ακόμα πρησμένο και αν το πιεσω βγάζει λίγο γάλα, μερικές φορές μπερδεύομαι και ετοιμάζομαι να της δώσω! Εντάξει και 11 μήνες καλά ήταν!

Στεγία ζόρικα όταν τα βγάζουν όλα μαζί!

Πρίνσυ πού είσαι? Γυρίσατε από τον παιδογαστρεντερολόγο?

Εμείς πήγαμε παιδίατρο, και ταρατατάμμμμμ μόλις ξεπεράσαμε τα 8 κιλά!!! 8.050 για την ακρίβεια (την είχα ταίσει όμως μόλις ένα κουπάκι σουπίτσα, χαχαχα!)!Μη γελλάτε, για μας είναι σημαντικό που φτάσαμε το 8αράκι! Φιλιά σε όλες καλη νυχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Χιλια ευχαριστω για τις ομορφες ευχες σας!

Περασαμε πολυ ωραια χτες!Δυστηχως εχω τον αντρα σπιτι και δε μπορω να μπαινω καθως το λαπτοπ ειναι κατηλειμμενο συνεχως...γκρρρρρ :)

Τρεχω να ετοιμαστω να παω οαεδ για το επιδομα!Βαζω στο αλμπουμ και κανα δυο φωτο απο τα γενεθλια!Φιλιακια πολλα σε ολες!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...