Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σου χριστινακι!τι να σου πω και εγω παθουσα ειμαι.απο 2 μηνων κοιμονταν μονη στην κουνια και τωρα πρεπει να κοιμηθει καλα στην αγκαλια ή στο κρεβατι μου και μετα να την παρω στην κουνια της.και κατα την διαρκεια της νυχτας ξυπναει με κλαματα και την ξαναπαιρνω στο κρεβατι μου.ρωτησα εχτες στο παιδιατρο και μου ειπε οτι αυτο οφειλεται στα δοντακια και να της δινω λιγο ντεπον οταν παραγινεται η κατασταση

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχχ και εσύ τα ίδια τζες έ;; Εμένα μου κακοφαίνεται τώρα γιατί πάντα ήταν πολύ εύκολη στον υπνο..με το που την έβαζα στο κρεβατάκι της κοιμόταν του καλού καιρού... και τώρα....

και το θέμα είανι ότι δεν είναι και καλό νομίζω να την έχω συνέχεια αγκαλιά τώρα... είναι αρκετά βαρειά και φαντάζομαι ότι δεν κάνει να μου ζουπάει την κοιλιά συνέχεια...:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Ελενάκι μου να χαιρόμαστε τον Αναστάση μας... Να ειναι πάντα χαμογελαστός και έυτυχισμένος...Ειναι το πιο γελαστό και καλόκαρδο παιδάκι που ξέρω!!!!

Δε σε πήρα ξανά γιατι πήγαμε στο cosmos με τη μαμά μου!

Μαρινάκι και μένα λίγο στέκεται, μη φανταζεσαι!!!

Τζες περπατάει η μικρή ε;; μπράβο..Εμείς το βλέπω στα γενέθλιά του ή λίγο πιο μετά.

Ο Αργυράκος έχει γίνει λίγο ζωηρός τον τελευταίο καιρό και ατίθασος. Επίσης θέλει ΟΟΟΟΛΟΟΟΟ αγκαλιά και πάει στις γιαγιάδες και αυτές φυσικά τσουπ τον παιρνουν...

Εσείς βλέπετε καμιά αλλαγή στη συμπεριφορά;

Χριστινάκι τι έγινε και άλλαξε συνήθειες; Βγάζει δόντια; κάτι έγινε, ετσι ξαφνικά δε θέλει το κρεβάτι της; Πόσο κοιμάται τη μέρα; πόσο τη νύχτα;

αχ πάω για μαμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελενάκι τι όμορφες ευχές έγραψες για το αγοράκι σου? Να είναι γερό και να σε κάνει να κουκουβιάζεις πάντα για πάρτη του!Ξέρετε τι σκεφτόμουν ρε κορίτσια ότι τα πιτσιρίκια μας μπορεί να έχουν γεννηθεί με 2 εβδομάδες ή και λιγότερο διαφορά, δε θα πηγαίνουν όμως ίδια τάξη! Δεν είναι παράξενο?

Τζέσικα περπατάει κιόλας η κορούλα σου? Μπράβο της!

Λορετάκι μέχρι να περπατήσουν ειδικά θα μας σκάσουν, αυτός είναι ο κύριος λόγος πιστεύω που έχουν τόσο εκνευρισμό! Όσο για δόντια, σας είπα ότι έβγαλε τον 1ο τραπεζίτη και τώρα έχουμε 8 δοντάκια? Λίιιιιγο ηρέμησε όταν βγήκε αυτό τώρα ξαναρχίσαμε!

Χριστινάκι μου η μικρή θέλει νανούρισμα στην αγκαλιά σου και μετά κοιμάται στον κρεβατάκι της ή θέλει να εξακολουθεί να κοιμάται στα χέρια? Κάποιοι σε αυτή τη φάση αρχίζουν να χρησιμοποιούν το καρότσι και να κουνάνε εκεί το μωρό, δε συμφωνώ γιατί γίνεται κόλλημα μετά και γνωστό μου παιδάκι 4 ετών ακόμα θέλει κούνημα εκεί για να κοιμηθεί, ωστόσο στη δική σου κατάσταση θα το σκεφτόμουνα.

Πρινσιποπούλα μου περιμένουμε τα νέα σας από τη γιατρό, όλα να πάνε καλά και τουλάχιστον να ηρεμήσετε κι εσείς!

Εμείς καλά νομίζω είμαστε, το απόγευμα πάμε για τη 2η φάση του αντιγριπικού στη γιατρό, προσπαθώ να θυμηθώ τι άλλο θέλω να τη ρωτήσω και σίγουρα κάτι μου διαφέυγει!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ μαρινάκι λες να ηρεμήσει όταν περπατήσει;;; εγώ έχω μία μικρή αμφιβολία!!!!

εμείς ακόμη κανένα δοντάκι...αντε να δουμε, φαντάρος θα πάει σε λίγο!

Εγώ πάντως για τον ύπνο μόνο ένα πράγμα πιστεύω οτι πιάνει. Δραστική λύση. Αφησέ την στο κρεβάτι της. Θα κλάψει λίγο, θα πας να τη δεις, θα ξανακλάψει λίγο ακόμη, θα ξαναπάς και μετά θα κοιμηθεί. Την άλλη μέρα καλύτερα και την επόμενη καθόλου. Ξέρω΄, είναι δύσκολο αλλά από το να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα, καλύτερα να το λύνουμε. Εγώ αυτό κάνω. Ομως καταλαβαίνω και όποια μανούλα δε μπορεί. Δεν είναι ευκολο...]

πάω για ξαπλες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Λορέτα ήθελα να σε ρωτήσω με το θηλασμό πώς πότε? Εμείς τελικά με την διήμερη εκδρομή μας αποθηλάσαμε τελείως. Όσο για το περπάτημα ο γιος μου που δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο τόσο ζωηρό παιδί ανάμεσα στα δικά μας, ηρέμησε πολύ λίγο μετά το χρόνο, συνέπεσε όμως με το διάστημα που έβγαλε και τα 16 δόντια και ξεκίνησε σταθμό αφού πήγα δουλειά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια αυτό το θέμα με τον απογευματινό ύπνο το ξεκίνησε όταν αρρώστησε...εδώ και 5 ημέρες δηλαδή... Θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου αλλά δεν χρειάζετια καν να την κουνάω... έτσι απλά να με νοιώθει και μετά την βάζω σιγά σιγά στον καναπέ...δεν έχω επιχειρήσει να την πάω στο κρεβάτι της ...νομίζω ότι θα ξυπνήσει και θα αρχίσει να ουρλιάζει πάλι!

Εγώ σκέφτομαι μήπως επειδή έχουμε φάει κλεισούρα όλες αυτές τις μέρες και είμαστε όλη μέρα στο σαλόνι, γι'αυτό θέλει να την κοιμίζω και εδώ γιατί ξαφνικά της φαίνται 'κρύο' το δωμάτιο της μέσα.....

Το βράδυ πάλι είναι τόσο κομμάτια αφού δεν κοιμάται καλά τα μεσημέρια που δεν έχιε κανένα θέμα.. κοιμάται 8 με 9 το πρωί (13 ώρες)

PCqNp2.png

Εμείς τον πρωινό τον έχουμε κόψει εδώ και ένα μήνα περίπου...

Πριν αρρωστήσει κοιμόταν 8-8.30μμ με 8.30-9πμ και περίπου μιάμιση ώρα το μεσημέρι...

Τώρα το ωράριο της ημέρας είναι άστα να πάνε...κοιμάται κανένα μισάωρο στο καναπέ γιατί δεν μπορεί παραπάνω εδώ..και το βράδυ κανονικά την ίδια ώρα με παραπάνω...

PCqNp2.png

13,5 ώρες δηλαδή ε κάπου εκεί στις 13 ώρες κοιμάται και η δικιά μου, νομίζω Χριστινάκι μόνη της θα στρώσει και θα αρχίσει να κοιμάται καλύτερα το μεσημέρι και ίσως σου αργεί λίγο περισσότερο το βράδυ. Στον καναπέ πάντως δε βολεύει γιατί πρέπει να είσαι κι εσύ εκεί και να μην ξεκολλήσεις με το φόβο μην πέσει.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!

λεναλ μου να χαιρεστε το ,αναρι σας!!πολυχρονο και παντα ευτιχισμενο

τζεσικα καλες βολτες πια!!νωρις νωρις περπατησε η μικρουλα σας.οταν λετε περπαταει ε΄πιζω να εννοειται οτι δεν κρατιουνται πουθενα..... εμεις περπαταμε σαν της χριστινας.παμε παντου ακουμπωντας καπου!!

χριστινακι μηπως η μικρη σας μετα την ιωση καταλαβε τι εχανε τοσο καιρο που δεν καθοταν στην αγκαλια σου?ελπιζω να ειναι κατι που θα περασει .οσο για τα ωραρια εγω ας μην μιλησω γιατι ειμαστε χαλια σε αυτο το θεμα ,οτι να ναι!

με την κελι δεν μιλησε καμια κυρια?δεν εχει καμια το τηλεφωνο της?

4ywWp2.png

Έγώ δεν τον πήρα το τηλέφωνο της τελικά γιατί είμασταν άρρωστοι και δεν θα βρισκόμασταν σήμερα! Πάντως μου την έχει δώσει μέσα..μου φαίνετια ότι αύριο θα πάμε βόλτα γιατί δεν πάει άλλο..!!

Ειρηνάκο η επιχείρηση 'ύπνος το βράδυ' δεν πάει καλά; Θέλει υπομονή μωρε...δε νομίζω ότι είναι εύκολο να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη...αλλά γενικά συνεχίζει να κοιμάται πολύ αργά;

Μάρίνακι και εγώ δεν την βάζω με το ζόρι για ύπνο...μόνο όταν νυστάζει τρελά...αλλά και πάλι...

τι να πω..θα δω πως θα πάει και τις επόμενες ημέρες αλλοιώς θα χρησιμοποιήσω τη μέθοδο της Λορέττας μπας και επανέλθουμε....

PCqNp2.png

τωρα ξυπνησα η γαιδουρα.εχω εδω την μανα μου και την αδερφη μου και ετσι τεμπελεψα λιγο.που λετε η μικρη περπαταει κανονικα.ειχε ξεκινησει αρχες του μηνα να πηγαινει σαν τον καβουρα απο επιπλο σε επιπλο και την εβδομαδα που ειμασταν στο νοσοκομειο περπατουσε μονη μες την κουνια και ξαφνικα οταν παραμονη χριστουγεννων το πρωι μας ειχε επισκεφτει η κολλητη της η οποια ειναι 3 μηνες μεγαλυτερη και οταν την ειδε περπατησε και πηγε να την αγκαλιασει.απο εκεινη την ωρα δεν εχει βαλει ποπο κατω

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...