Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Καλέ εννοείται θα έχεις άγχος όλο το σαββατοκύριακο τι λέμε τώρα, θα έπρεπε να είσαι εντελώς αναίσθητη για να μην αγχώνεσαι! Σου λέω μπήκα για ωοληψία και μου λέει κάτσε να κάνω έναν υπέρηχο θα σε πονέσω λίγο γιατί δεν θέλω να βάλω λιπαντικό και του λέω πες μου μόνο ότι είναι εκεί αυτό με νοιάζει και γελούσε! Τι λες τώρα; Εννοείται θα απογοητευθείς αν κάτι πάει στραβά, είναι όλα απόλυτα φυσιολογικά αυτά. Αλλά δεν μπορεί να σου πει ναι θα γίνει όπως λέω, δεν είναι θεός, να λέει θα γίνει αυτό και είναι νόμος. Μπορεί σε ένα μικρό ποσοστό να μην σε πιάσει τίποτα, τι θα σου πει μετά αααα ναι τελικά έκανα λάθος; Όχι βέβαια, γι αυτό σου λέει εξ αρχής πως υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό το ενδεχόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έγινε κάτι λάθος, σημαίνει πως δεν μπορείς να ελέγξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια όσο λεπτομερείς κι αν είσαι. Και ειλικρινά τα βήματα του είναι αρκετά λεπτομερή. Εγώ δεν βλέπω κάτι που θα με ανησυχούμε σε όσα μας μεταφέρεις. 
      Το voltarene 75 είναι η δοσολογία δραστική ουσίας μέσα σε κάθε σκεύασμα, αυτό σημαίνει το 75, δεν είναι κάτι. Αυτά ζήτα και πάρε την δόση που σου είπε ακριβώς. Το voltarene έχει μία ουσία που δρα σε κάποιες άλλες ουσίες που παίζουν ρόλο στην διαδικασία της ωορρηξίας. Γι αυτό στο δίνει για να γίνει ομαλά η ωορρηξία μετά την ovitrelle. Λαμβάνει όλα τα μέτρα για να γίνει η ωορρηξία όταν ακριβώς θέλει, για να πάρει τα ωάρια όπως ακριβώς τα θέλει. Είναι τόσο μεθοδευμένα τα βήματα του που δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Λίγο καλύτερα να στα εξηγούσε, θα ένιωθες κι εσύ καλύτερα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!ελενακι μου να χαιρομαστε τον Ανασταση μας να να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος!!!!παλι συγκηνηθηκα.γλυκουλα μου να χαιρεσαι τον ευθυμακο,σορρυ που δεν εστειλα μνμ νωριτερα αλλα ακομα τραβιομαστε με την μικρη στους παιδιατρους.εχουμε συναχι και πολυ βηχα και την βγαζουμε μονο με ζιρτεκ και οτριβιν.ελενακι εισαι εδω???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο οτι βλεπω ειμαι μονη μου αρα μπορω να σχολιασω ελευθερα οτι θυμαμαι.πρινσι ευτυχως που πηγες σε αλλον γιατρο και ειδε ασπρη μερα το μικρο σου και ντροπη στον πρωτο.αμα κυριε μου δεν το κατεχεις το αθλημα μην γινεσαι παιδιατρος:mad:και εγω εχτες δεν εβρισκα στον παιδιατρο της μικρης και ειπα να παω σε αυτην που μας κανει τα εμβολια και μου λεει οτι περιμενουν ηδη 6 παιδια εξω και αν κανει 20' με το καθενα θα παει 2 η ωρα σπιτι της.ευτυχως μετα το βρηκα τον παιδιατρο μας και οσο για αυτην θα με πολυξαναδει!!!!!λορεττα εγκρινω με χιλια ρεκτιφιε και αν εχω την οικονομικη ανεση αφου γεννησω το 2ο γιατι οχι.η κοιλια με ενδιαφερει πιο πολυ που εχει ενα κρεμαστο μαξιλαρι να εξεχει,μπλιαχ....μαρινακι ντροπη και αισχος που σου εφεραν αρρωστα μικρα στο σπιτι.ετσι εκαναν και σε μια κοπελα γιανιωτισσα που γνωρισα στο νοσοκομειο.της ηρθε η συνηφαδα της στην γιορτη του αντρα της με αρρωστη την μικρη και φιλαγε ολη την ωρα τον γιο της στα μαγουλα που ειναι 9 μηνων.ε την επομενη το μικρο ηρθε στο νοσοκομειο,εκατσε 10 μερες και καταταλαιπωρηθηκε και η συνηφαδα δεν πηρε οτι ενα τηλ για περαστικα και μενουν και απεναντι.ετσι η κοπελια μου ειπε οτι κοβει απο εδω και εμπρος την καλημερα.οσο για το φορεματακι της μικρης με μια λεξη ΓΥΦΤΙΑ.ελπιζω να μην ξεχασα καιτι αλλο......αααααααααααα και εμεις πλεον περπαταμε κανονικα!!!!!!τρεχω και δεν φτανω,ολο μη και μη ειμαι και ολο φοβαμαι μην πεσει:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα χρονια πολλα σε σας και σε ολους τους εορταζοντες που χρονισαν και δε μπηκα τοσες μερες.. εμεις γυρισαμε εχτες συμπεθερα ελενη ημουν πολυ κοντα σου αυτες τις μερες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα όλη μέρα!!!

Ούιιιιιιιι:P, ούιιιιιιιι:D, Ελενίτσα να τα εκατοστήσει το παλικαράκι σου και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!

Τζέσικα περαστικά!

Λορέτα, ναι:cry:, χθες ξυπνήσαμε 9 η ώρα από τον απογευματινό ύπνο. Είχε κοιμηθεί μόνο μία ώρα κατά τη διάρκεια της μέρας, επιχείρησα να τον κοινήσω στις 5 χωρίς αποτέλεσμα και στις 7 έπεσε σε λήθαργο μέχρι τις 9!!!

Κατά τα άλλα είμαι πολύ κουρασμένη και σωματικά, ο μικρός θέλει όλη μέρα κάποιον από πάνω του! Προσπαθώ να μην τον περιορίζω λέγοντάς του "μη,μη", αλλά αυτό προυποθέτει "να βρίσκομαι πάντα εκεί γύρω". Θέλω να κοιμηθώ αλλά πρέπει να μαγειρέψω...:(

Το βράδυ θα πάμε στην παιδογαστρεντερολόγο, άντε να δούμε!

Διαφημίσεις

Ναι, ναι! Αν και το πιθανότερο είναι να μας δώσει σε πρώτη φάση να κάνουμε εξετάσεις αίματος για αντισώματα, τουλάχιστον θα έχουμε πάρει μία καινούρια γνώμη, κάτι είναι κι αυτο!

Τί κάνει η Αρτεμούλα;

και οσο για το μη,μη και εγω ειμαι ολη την ωρα απο πισω της αλλα δεν γινεται να μην το πω.μολις τωρα πηγε να μπει στο τζακι(ειναι σβηστο φυσικα) αφου εριξε το προστατευτικο σε χρονο dt.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ναι, ναι! Αν και το πιθανότερο είναι να μας δώσει σε πρώτη φάση να κάνουμε εξετάσεις αίματος για αντισώματα, τουλάχιστον θα έχουμε πάρει μία καινούρια γνώμη, κάτι είναι κι αυτο!

Τί κάνει η Αρτεμούλα;

σου απαντησα ηδη στο παραπανω μνμ χωρις να εχω διαβασει το δικο σου.οπως βλεπει διαβολευει παρολο το συναχι της.πως γινεται να κανει σκανταλιες με κλειστα τα ματια.παντως εσυ μην ανυσυχεις.εγω ειμαι πολυ υπερ της 2ης γνωμης και να μην εχουμε ποτε τυφλη εμπιστοστνη σε κανεναν γιατρο

OjQkp2.png?B89kEt5q

Σόρρυ Τζεσικούλα, πάει κουρκούτιανα, το έχω ξαναπει!!!!

καλέ ναι, τα όχι και τα μη είναι αναπόφευκτα, απλά το λέω π.χ. γιατί αν τον κρατήσει η μαμά μου ή ο μπαμπάς μου αγκαλιά, τα "μη" δίνουν και παίρνουν!!!:mad::mad::mad: Θα μου τον πουν Μιμίκο στο τέλος, να ησυχάσουν!!!

Τις προάλλες μου είπε ένας ξάδερφός μου ότι κάποια στιγμή, έτσι απλά βρε αδερφέ, θα πέσει έξω από το κρεβάτι. Τί ήθελε και μου το' λεγε ο Χριστιανός; Θα φτιάξω οδοφράγματα!!!

Διαφημίσεις

Σόρρυ Τζεσικούλα, πάει κουρκούτιανα, το έχω ξαναπει!!!!

καλέ ναι, τα όχι και τα μη είναι αναπόφευκτα, απλά το λέω π.χ. γιατί αν τον κρατήσει η μαμά μου ή ο μπαμπάς μου αγκαλιά, τα "μη" δίνουν και παίρνουν!!!:mad::mad::mad: Θα μου τον πουν Μιμίκο στο τέλος, να ησυχάσουν!!!!

εσυ καλα κανεις γιατι πρεπει να υπαρχουν ισορροπιες.μην νομιζεις εγω μονο λεω μη μη ολοι οι υπολοιποι τρεχουν αμεσως να ικανοποιησουν το οποιδηποτε χατιρι της κοντεσας και εγω τσαντιζομαι γιατι εχει μαθει αμεσως να κλαιει μμε το που δεν της γινει η χαρη.και ακους την μανα μου,ασε με ειναι το 1ο εγγονι,ο πεθερος μου ασε με,ποσα χρονια θα ζησω ακομα κτλ

OjQkp2.png?B89kEt5q

Χα, χαχαχα!!! Άσε βρε συ, αυτό το πόσα χρόνια θα ζήσω έχει γίνει σήριαλ εδώ και είκοσι χρόνια και βάλε!

Μα καλά, μια φουρνιά τους έφερε όλους;

Εμένα η μαμά μου το ξεφουρνίζει πολύ συχνά, ιδίως όταν κάνει καμιά ανοησία και τις τα ψέλνουμε, τσουπ το ρίχνει για "ασπίδα προστασίας" του στυλ, λυπηθείτε τώρα τη μανούλα!!! Αλλά εμείς πλέον δεν το χάβουμε. Αμ, πώς!!! οχι στην "Τατιάνα Τατιανιές!!!"

Αχ, Τζεσικούλα πρέπει να βάλω το τσουκάλι στη φωτιά:(:(:(

Φιλάκια!!!

Καλημερούδια και από 'δω!!

Ελενίτσα μας να χαίρεσαι τον Αναστασούλη-γλυκούλη σου και να τον βλέπεις πάντα ευτυχισμένο!!!!!

Εμένα δεν περπατάει ακόμα...στέκεται συνέχεια όρθια και πάει από έπιπλο σε έπιπλο αλλά από περπάτημα μόνο αν την κρατάω!!

Κοριτσια θέλω συμβούλη..όπως σας έχω ξαναπεί εδώ και μερικές μέρες το μικρό μου μέσα στην ημέρα δεν θέλει με τίποτα το κρεβάτι της!!!! Δεν ξέρω τι έχει πάθει...πάντως κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μου! (κάτι που δεν έκανε πότε μέχρι τώρα!!!) Τι να κάνω;; Πως να τηνκάνω να αρχίσει να κοιμάται πάλι στο κρεβατάκι της;; Ενώ νυστάζει τρελά με το που πάω να την βάλω μέσα κλαίει σπαρακτικά.....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...