Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ όχι ακόμα αλλά είναι μερικά άτομα που έχω νιώσει κοντά, έχουμε συνδεθεί και πει καμία κουβέντα παραπάνω και θα ένιωθα όμορφα να τα γνωρίσω.

Μη ραφτείς ακόμα και το κάνεις τσάμπα 😂 

2 έχω κάνει κ πήρα 2 τη μια φορά (1 εκ των οποίων έγινε βλαστοκύστη) και 3 την άλλη που ήταν ανώριμα λέει όλα και δε προχώρησαν καν να δοκιμάσουν γονιμοποίηση. 
      Σε αυτό που ρώτησες πριν , ναι PRP ωοθηκών. Το ενδομήτριο καλά είναι ακόμα, δίνει πόνο. 

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ σοφακι σπρρυ αλλα ειχα βγει..εκλαιγε γιατι πονουσε ο κακομοιρης ολο πορδιτσες ηταν,..τωρα κοιμηθηκε κ εμενα αλλα δεν με βλεπω να κοιμαμαι γιατι η μαρια αλωνιζει μεσα στο δωματιο..

:-D

Τι εγινε κοριτσακια,τι κανετε;Εμεις σημερα πηγαμε βολτιτσα.:DΠηρα τις κορες και πηγαμε θαλασσα.Αυριο ελπιζω να εχει καλυτερο καιρο για να παμε και με το καροτσι,εχω ορεξη για περπατημα στην φυση...ΤΑΟ ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω,εξαφανιστηκα λογω μελαγχολιας και μετα σκεφτηκα κι εγω το ιδιο οτι αυτη ειναι η παρεουλα μου και μου εκανε πολυ καλο.Καλη επιτυχια για τον αντρουλη σου,εχω κι εγω κηλη απο την μερα που γεννηθηκα και η αληθεια ειναι πως απορω πως με 4 γεννες δεν ειχα προβλημα.ΜΑΡΙΝΑΚΙ μην ανησυχεις καθολου καταλαβαινω απολυτα,και νομιζω ολες εδω.;)

Επεξεργάστηκαν by keli

Y0zHp2.png?OgArctsO

ναι ταο την πατησα στην κορη τωρα σε αυτο ξερω περισσοτερα οποτε και δεν της ανοιξα καθολου..κ τωρα μια φωτο..

http://www.shrinkpictures.com/processed/phpCcmMDQAM.jpg

Βρε Αννια μου κανε κατι να δω κι εγω καμια φωτο,ζουλευω..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Κελάκο μου,πώς περάσαμε?

ΤΕΛΕΙΑ εεε?

Άντε και εμείς το Σάββατο...

Σήμερα έπλυνα μια πανέμορφη φόρμα εξόδου που του έφεραν δώρο και ανυπομονώωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κελάκο μου,πώς περάσαμε?

ΤΕΛΕΙΑ εεε?

Άντε και εμείς το Σάββατο...

Σήμερα έπλυνα μια πανέμορφη φόρμα εξόδου που του έφεραν δώρο και ανυπομονώωωωωωω

Γεια σου Στεγια μου τι κανεις;ο ζουζουνος;Αντε μια χαρα,σιγα,σιγα επανερχομαστε ολες.:DΟλοι μαζι θα πατε;Εμεις ακομα εκτος απο τον σαραντησμο δεν εχουμε βγει ολοι μαζι,πιστευω το Σαβατοκυριακο κι εμεις.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σου Στεγια μου τι κανεις;ο ζουζουνος;Αντε μια χαρα,σιγα,σιγα επανερχομαστε ολες.:DΟλοι μαζι θα πατε;Εμεις ακομα εκτος απο τον σαραντησμο δεν εχουμε βγει ολοι μαζι,πιστευω το Σαβατοκυριακο κι εμεις.

Όλοι μαζί θα πάμε στην εκκλησία και μετά θα πάμε βολτούλα στο Λουτράκι......

Να αρχίσουμε να γνωρίσουμε τα λουλουδάκια,δεντράκια,πουλάκι, αυτοκίνητα,κτλ....

Και μετά μας περιμένουν στο χωριό μου για τις γνωριμίες...Να δει και το άλλο μας παιδάκι το Νουνάκι του(που από την φωτογραφία δε το πίστευε πως είναι το μωράκι της Νονας και του Νονού

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΙΔΙΟΣ η μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Όλοι μαζί θα πάμε στην εκκλησία και μετά θα πάμε βολτούλα στο Λουτράκι......

Να αρχίσουμε να γνωρίσουμε τα λουλουδάκια,δεντράκια,πουλάκι, αυτοκίνητα,κτλ....

Και μετά μας περιμένουν στο χωριό μου για τις γνωριμίες...Να δει και το άλλο μας παιδάκι το Νουνάκι του(που από την φωτογραφία δε το πίστευε πως είναι το μωράκι της Νονας και του Νονού

Τι καλα.:)Κι εμενα παραξενευεται με το καθε τι,και στο αυτοκινητο καθοταν τι καλα και κοιταζε εξω.Εμεις την Κυριακη ειχαμε ερθει απο τα μερη σου οι δυο μας.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...