Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Aχ, εγώ γιατί δε βλέπω τον Άγιο Βασίλη με τα κολάν????:tongue::tongue::tongue:

Είναι μήπως στο φεισμπουκ? Σνιφ.... Μαρίνα όσο για το συμβάν με το φόρεμα της μικρής και την κουνιάδα σου που ήρθαν μαζί με τα μικρόβιά τους, ντροπή, αυτό θα πω μόνο... Κι αν σου κακολόγησαν το φαγητό σας, έπρεπε να τους φέρεις τις μπριζόλες (αν είχες φτιάξει:P:p) στο κεφάλι και δρόμο!!!!!!

Λορέτιους, ταλαιπωρείστε κι εσείς ρε γμτ... Η πίσω πηγή είχε κλείσει κανονικά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΡΙΝΣΑΚΟ ΜΟΥ μη μου αγχώνεσαι κοριτσάρα μου,όλα καλά θα είναι...Να σας φύγει και αυτός ο παλιοβήχας!!!

Δε ξέρω τι άλλο να σου πω εκτός από το να είσαι θετική και όλα θα πάνε καλά.....

Εντωμεταξύ μιλάμε για κούκλο!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημεεεεεεεεεερααααααααααα!!!

εγώ εκλεισα στο καφέ χθες, εγώ ανοίγω σήμερα!

υπερωρίες κάνω χρονιάρες μέρες ;)))

ξυπνήστε μη φάτε ξυλάκι ε...

καλά χθες ο μικρός μας τάραξε το απόγευμα. Τέτοια γκρινια καιρό είχαμε να δούμε...μετά μας εδωσε και απο κανα δυο μπάτσες και κοιμηθηκε.....

Θα πάω γυμναστήριο σας το'πα;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα!!!!Πως ειστε;;;; :)

Ξυπνησατε;;;οχι;;;καλα κανατε ;)

Λορετακι.....δε τις πληρωνουμε τις υπερωριες....στο ξεκαθαριζω :)

Τι να πρωτοσχολιασω;;;Πρινσυ μου περαστικα που απ΄οτι καταλαβα ειναι επιτελους σιγα σιγα,μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου μην ανησυχεις καθολου!!!Τετοιος κουκλος λορδος αποκλειεται να εχει κατι ;)

Μαρινακι φοβερες οι φωτο σας γελασα πολυ!!!!

Αχ ρε παιδιαααα δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...παω λιγο πισω και ξαναρχομαι ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!!

Ελενάκοοοο πως περάσατε αυτές τις μέρες;; Αύριο έχει γενέθλια ο γλυκουλάκος σου εε;

Λοιπον να σχολιάσω και εγώ μερικές φώτος...

Ειρήνη ο γάτζος είναι για φάγωμα!!!! Τι γλυκό αγοράκι είναι αυτό;; Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο αδύνατος εντωμεταξύ, κανονικό θα τον έλεγα!!

Μαρίνα ο άντρας σου ως αγιος βασίλης όλα τα λεφτά!! (και το 'κολάν' όλα τα λεφτά..χαχαχα...) Ααα..και εσύ κούκλα βεβαίως βεβαίως!! Βράδυ είχατε τη συγκέντρωση; Τα παιδιά πως άντεξαν;

Εμείς εδώ και 3 μέρες δεν κοιμόμαστε μέσα στην ημέρα... δηλαδή ενώ όπως σας έχω πει είναι πολύ ανεξάρτητη στον ύπνο και κοιμάται μόνο στο κρεβατάκι της, όλο το σκ κοιμόταν για μεσημέρι μόνο αγκαλιά μας!! Αφού δεν το πιστεύαμε.....

Και τώρα νυστάζει τρελά και δεν θέλει να κοιμηθεί στο κρεβατάκι της....

Λορέττα είδα για την πηγή που λες...ούτε εμάς έχει κλείσει τελείως... (η μπροστά...τώρα πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει και πίσω....:!::!:

PCqNp2.png

Παιδιαααα ειναι νωρις ακομα να κλεισει η πηγη μην αγχωνεστε ;)

Χρονια πολλα στον Ευθημη μας!!!Γιατι νομιζω οτι σημερα εχει γενεθλια;;;

Φευγουμε παμε βολτα στην αγοραααα!!Φιλακιααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στην Χριστινα μας και με το καλο καρδούλα μου και στα εορταζοντα παιδάκια μας!

Πρινσι μου μια χαρά θα είναι ο λόρδος σου δεν θα έχει τίποτα μην στεναχωριέσαι πρωτο χρονο με τον μικρό σου κάποιες στιγμές σαν και αυτες δεν ξανάρχωντε!

Θέλω να σχολιάσω αυτο με τον γιατρό και την βρογχιολίτιδα λοιπόν εμεις υποτηθεται την περάσαμε 3 μηνών με λίγο ξηρό βηχα ούτε βράσημο ούτε πυρετό ούτε τιποτα και όμως πείραμε αερολίν ,φλιξονταιτ και κλαριντ΄για 1,5 μηνα ακουσον ακουσον και το αποτελειωτικό της επεσαν τα μαλλια σαν να είχε την αρρωστεια που δεν την λέμε και ήταν απο αυτο οταν συναντηθούμε θα σας την δειξω να δειτε και τωρα έρχετε και το καλήτερο η μικρή μου δεν πέρασε ποτέ της βρογχειολίτιδα αλλα το χρού χρου που ακουγώταν και όχι πάντα ήταν ηταν απο την ΓΟΠ που είχε!

Οσο το σκέφτομαι τα πέρνω στο κρανίο και μου έρχετε να του κάνω μήνυση γιατί ο καθένας εκεινος μόνο ξέρει πως εχει κανει ενα παιδί και με τι ταλεπωρία και βασανα αν πάθενε κατι θα τον σκώτονα σας μιλάω ειλικρινά!Ετσι και άλλαξα ειμαι της αποψης οτι πρεπει να ειμαστε τον άκρων ούτε να πέρνουμε φαρμακα με το παραμικρό αλλα ούτε και να περιμενουμε το χειρότερο αφηστε δε ο γιατρός ειναι να σου πετύχει βρε παιδί μου!

ΛΟΙΠΟΝ Πρινσί μου ανακαιφαλεωνω και τελειώνοντας η μικρή μου εχει να πάρει βάρος 2 με 3 μήνες περιπου ειναι 2750 και 73 πόντοι ενω τρωει τα παντα ο γιατρός μου μου είπε αφου το παιδί εχει ορεξη και λίγο να τρωει αλλα να εχει και δεν κανει περιεργα κακα δεν εχει απολύτο τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπούλα να δεις δεν θα εχει τιποτα και οτι θες ειμαστε καντα σου!

Αν θες και άλλη γνωμη ο γιατρός μου ειναι στο Ψυχικό και είναι και λοιμωξιολόγος στο Παίδων οτι θες και μπορώ να βοηθησω πεσ μου!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

γεια σας και απο εμενα!!!πως ειστε???

ναι ελενη μου σημερα εχουμε γενεθλια!!!!!αχ σκεφτομουν ολη την διαδικασια και που ημουν περυσι και δεν αντεξα εκλαψα!!!!αχ ποτε περασε ενας χρονος???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

171139-birthday.jpg264535-fef%20cake.JPG

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γλυκούλα μου εγώ μπερδεύτηκα και σου ευχήθηκα από χτες για το παιδάκι σου!!! Να το χαίρεσαι και πάλι και κάθε χρόνο τέτοια μέρα (και όχι μόνο) να αναπολείτε αγκαλίτσα αυτές τις μοναδικές στιγμές!

Χριστινάκι απόγευμα κάναμε τη μάζωξη, ο Άγιος Βασίλης μας επισκέφτηκε κατά τς 8, τη μικρή την κρατήσαμε μέχρι τις 10, τα υπόλοιπα κατά τις 11 κοιμήθηκαν!

Μαράκι, κάπου εκεί πρέπει να είμαστε και εμείς σε κιλά! Πάντως μπορεί όντως να πέρασε η μικρή βρογχιολίτιδα, ο βήχας είναι χαρακτηριστικό και τα φλέμματα! Και εμείς από 3 μηνών περάσαμε πρωτη φορά, είχαμε και ΓΟΠ αλλά και μετά που πέρναμε σιρόπι για τη ΓΟΠ κάποια στιγμή ξαναεμφάνισε βρογχιολίτιδα και μόνο με αερολίν το αντιμετωπίσαμε και τις 2 φορές, φυσικά ο βήχας και το βράσιμο (που από κάποια στιγμή και μετά μπορεί να είναι και μυξούλες που κάνουν σαν ηχώ) περνάνε μετά από πολύ καιρό! Η τριχόπτωση δεν είναι παρενέργεια από τα εισπνεόμενα, πουθενά δεν το έχω δει αυτό γραμμένο, απλά είναι σύμπτωμα της ηλικίας που πέφτουν τα μαλλάκια που έχουν από την κοιλιά. Δυστυχώς έχω αρκετή εμπειρία με βρογχιολίτιδες και όχι μόνο, και τα παιδιά τα έχουν δει πολλοί γιατροί και η δικιά μας, και στο Παίδων και στο Ιατρικό. Η αντιμετώπιση της ήπιας βρογχιολίτιδας στα μικρά κάτω του έτους ειδικά γίνεται μόνο με εισπνεόμενα ή και χωρίς αυτά, της μέτριας με αντιβίωση και της οξείας με εισαγωγή και ενδοφλέβια αντιβίωση. Μερικές φορές εμείς σαν γονείς μπορεί να υπερβάλλουμε για την κατάσταση της υγείας του μωρού μας γιατί ακούμε το βράσιμο, την ίδια περίοδο την είδαν 3 διαφορετικοί γιατροί τη μικρή μου επειδή είχα κι εγώ πανικοβληθεί και όλοι μου έλεγαν αφού την ακροάζοντας φυσικά, ότι αφού δεν έχει ακροαστικά δε χρειάζεται κάτι παραπάνω. Ενδείξεις που πρέπει να μας ανησυχήσουν είναι συνεχιζόμενος πυρετός πάνω από 3 μέρες, τα πτερύγια της μύτης αν φουσκώνουν και πετάγονται, το στήθος του μωρού αν ανεβοκατεβαίνει έντονα δείχνοντας την προσπάθεια που καταβάλει για να αναπνεύσει, δύσπνοια και ίσως ανορεξία σε μεγάλο βαθμό για αρκετό διάστημα! Σόρυ που σας ζαλίζω, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις το περιβάλλον μας για καλό πολλές φορές τείνει να υπερβάλλει και να μας αγχώνει περισσότερο για την κατάσταση του παιδιου, καλό είναι να βρούμε ένα γιατρό με τον οποίο εμείς να αισθανόμαστε καλά και να συμφωνούμε με την τακτική του και από εκεί και πέρα να μην επηρεαζόμαστε από τους υπολοίπους.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου η μικρη ουδε ποτε ειχε κανένα απο τα συμπτωματα που αναφερεις απλα εναν ξερό βηχα και όσο για τα μαλια πήγαμε και σε δερματολόγο και κάναμε και εξετάσεις αιματος και όντως ήταν απο στρες των φαρμάκων!απο κει και πέρα μπορεις να φανταστείς!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...