Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ειρήνη μου τα κακάκια του είναι μια χαρά και έχουμε ξεχάσει τις γουλιές από όταν ήταν 5 μηνών. Ύψος πήρε αλλά λίγο, εξάλλου δεν είμαστε και πρώτο μπόι, είναι 71-72, τουλάχιστον εγώ τόσο τον βγάζω, ο γιατρός δε μου τον μετρησε την προηγούμενη φορά. Νομίζω πως τη θυμάμαι την Ελισάβετ. Ώστε έχει και κείνη τον ίδιο καημό ε?

Γάλα πίνει λίγο είναι γεγονός, τον τελευταίο καιρό πίνει μόλις 140-160. Αφού ξεκίνησα άλλο χούι τώρα και του κάνω και λίγη κρεμούλα λίγο μετά το γάλα. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω.

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τη θετική σας ενέργεια!!!!

Πολλά πολλά σμουτς!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης με εχει ταραξει ο φρονιμητης μου......

λορετα πολυ γελασα με την φιλη σου με τις επεμβασουλες....πλακα-πλακα θελω να κανω και εγω μια να τραβηξω τα 10κιλα λιπος που εχω στα πλαινα της κοιλιας:oops:

:-D

Ειρήνη μου τα κακάκια του είναι μια χαρά και έχουμε ξεχάσει τις γουλιές από όταν ήταν 5 μηνών. Ύψος πήρε αλλά λίγο, εξάλλου δεν είμαστε και πρώτο μπόι, είναι 71-72, τουλάχιστον εγώ τόσο τον βγάζω, ο γιατρός δε μου τον μετρησε την προηγούμενη φορά. Νομίζω πως τη θυμάμαι την Ελισάβετ. Ώστε έχει και κείνη τον ίδιο καημό ε?

Γάλα πίνει λίγο είναι γεγονός, τον τελευταίο καιρό πίνει μόλις 140-160. Αφού ξεκίνησα άλλο χούι τώρα και του κάνω και λίγη κρεμούλα λίγο μετά το γάλα. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω.

μηπως δεν του αρεσει το γαλα που πινει η απλα το βαρεθηκε?ετσι μου εκανε και εμενα με το απταμιλ και του πηρα νουλακ και το ρουφαει ολο...αλλα εμενα πινει και πολυ γαλα και την νυχτα...:evil:

:-D

Αχχ ναι ξέρω για τη δυσανεξία στη γλουτένη αλλά δεν είχα ιδέα ότι λεγόταν έτσι σαν όρος.

Πριντσάκο μου κάνε τις εξετάσεις σου να δεις αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, γιατί ακόμα και αν είναι αυτό καλύτερα είναι για το παιδάκι σου να το ξέρεις και να πράττεις ανάλογα παρά να είσαι στην αβεβαιότητα για το τι μπορεί να φταίει γενικά...!

Κορίτσια το έχω ξαναπεί... πολλά θα αντιμετωπίσουμε με τα μικρούλια μας, αλλά θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία....να φοβόμαστε μόνο για πράγματα μη αναστρέψιμα και πολύ πολύ σοβαρά.... ελπίζω να μην με περνάτε για αφελή... απλά έχω εμπειρία από καταστάσεις πραγματικά στενάχωρες και τραγικές και γι'αυτό τα βλέπω έτσι....

PCqNp2.png

Αχ, δεν ξέρω Άννια μου, μακάρι να μιλήσει επιτέλους να καταλάβω τί θέλει! Το γεγονός ότι μετά από λίγη ώρα μου τρώει 50-80 γρμ κρεμούλα με κάνει να πιστεύω πως μάλλον το έχει βαρεθεί.

Χριστινάκι, να σου ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά, περαστικούλια στη μικρή σου, κι εσύ πολύ καλά κάνεις που απέχεις από κοινωνικές συναναστροφές, το νινάκι πάνω από όλα!!!!!! Μήπως να βάλουμε όλες skype, να κάνουμε remote συνάξεις alltogether?

Να προσθέσω πως ποτέ άλλοτε δε χάρηκα τόσο που έχω 2 κιλά λίπος στην κοιλιά μου, αυτό σημαίνει πως μπορώ να φτιάξω παπάδες!!!:tongue::tongue::tongue:

Μωρέ σ*ατουλίτσες μου, μου φτιάξατε τη μέρα!!!!! Σας ευχαριστώ!!!!:P:p:p

Υ.Γ Αν όντως έχουμε κοιλιοκάκη, δεν θα έχουμε αλλεργία στη γλουτένη (αφού δεν έχουμε καμία αλλεργική ένδειξη), αλλά δυσαπορρόφηση, δηλαδή το έντερο αποβάλλει τις τροφές αυτούσιες χωρίς να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά, εξ' ου και η σύνδεση με το χαμηλό βάρος.

Διαφημίσεις

Αχ, δεν ξέρω Άννια μου, μακάρι να μιλήσει επιτέλους να καταλάβω τί θέλει! Το γεγονός ότι μετά από λίγη ώρα μου τρώει 50-80 γρμ κρεμούλα με κάνει να πιστεύω πως μάλλον το έχει βαρεθεί.

Χριστινάκι, να σου ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά, περαστικούλια στη μικρή σου, κι εσύ πολύ καλά κάνεις που απέχεις από κοινωνικές συναναστροφές, το νινάκι πάνω από όλα!!!!!! Μήπως να βάλουμε όλες skype, να κάνουμε remote συνάξεις alltogether?

Να προσθέσω πως ποτέ άλλοτε δε χάρηκα τόσο που έχω 2 κιλά λίπος στην κοιλιά μου, αυτό σημαίνει πως μπορώ να φτιάξω παπάδες!!!:tongue::tongue::tongue:

Μωρέ σ*ατουλίτσες μου, μου φτιάξατε τη μέρα!!!!! Σας ευχαριστώ!!!!:P:p:p

ΧΑαχαχαχ α ρε πρίντσι με τα ωραία σουυυυ!!!!!!

Άντε έτσι σε θέλουμε... ανέβα και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ για τον μικρούλη σου!!! Εξάλλου από βρεφουλάκι πρόσεχε το βάρος του και ήθελε να είναι κομψός!!!

PCqNp2.png

Αχ, με συγκινείτε μωρέ πραγματικά!!!! Ειρήνη πρώτα ο θεός όταν γίνουμε εντελώς καλά θα κανονίσουμε την τσάρκα μας τα έχουμε πει ε?

Χριστινάκι όσο από κομψότητα άλλο τίποτα:tongue::tongue::tongue:!

Κι επειδή σας χρωστάω από μέρες νέα φώτο του, πάρτε μια καινούρια με τη σχετική γιορτινή αμφίεση!!! Την έβαλα στο άλμπουμ!

Πρινσι μου μη στεναχωριέσαι!!! ολα θα πάνε καλά. Σε καταλαβαίνω γιατι και μεις κάνουμε συνέχει εξετάσεις και τώρα που τις κάναμε θα τις ξανακάνουμε σε νοσοκομείο γιατί δε του άρεσαν του γιατρού. Σε ύψος είμαστε ίδιοι και εμείς με εσάς και εδώ και 3 μήνες δεν έχουμε βάλει γραμμάριο! σου τα λέω για να ξέρεις οτι ολα τα παιδάκια κάτι εχουν. Κάνε όλες τις εξετάσεις για να είσαι σίγουρη. Και άν ειναι κάτι θα το αντιμετωπίσετε κατάλληλα. Δεν είναι σοβαρά αυτά.

Καλό είναι να παιρνουμε και άλλες γνώμες. Και γω θέλω να τον πάω και σε άλλο γιατρό. Εμάς δεν έχει κλεισει και η πρόσθια πηγή στο κεφάλι του και καναμε ΚΑΙ γιαυτό εξετάσεις. Ολο μου το λέει ο γιατρός. Ε τι να κάνω, να την κλεισω μόνη μου;;;;;;

ααααααααααααααααα θα βγάλω οοοοοοολο το λιπος από τα μπούτια θα το βάλω στο στήθος και θα γίνω πάμελα μ'αυτα που ακούω

(μαρινάκι τέλειος ο άντρας σου αη βασίλης)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!

μπηκα να σας ευχηθω χρονια πολλα, να εχετε καλες γιορτες, καλη χρονια με υγεια και να χαιρεστε τις οικογενειες σας και προπαντων να καμαρωνετε τα παιδακια σας!!!!

σας φιλω ολες γλυκα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κοριτσάκια μου όμορφα τι ωραία που τα λέμε σήμερα! Πάντως ακούστε τη Χριστίνα, κάτι ξέρει, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με ψυχραιμία και πραγματικά να μη μας παίρνει από κάτω ειδικά για πράγματα αναστρέψιμα! Όσο για τα χαμηλού βάρους μωρά, μιας και ανήκουμε κι εμείς σε αυτήν την κατηγορία, για όσο το παιδί είναι εντός των καμπυλών εγώ δεν το ψάχνω, ειδικά αν τρώει όσο τρώει τέλοσπάντων, ακόμα όμως και λίγο εκτός να είναι το παιδί και αυτή να είναι η πορεία του από την αρχή της γέννησής του, πάλι συνηθως δε συμβαίνει κάτι, ωστόσο για να ηρεμήσουμε ας γίνουν και οι εξετάσεις! Το ίδιο ισχύει και για το βάρος! Όλα θα είναι μια χαρά Πρίνση μου είμαι σίγουρη!

Λίπος??? Άλλη πονεμένη ιστορία@ Μετά και τα τελευταία τσιμπούσια έχω καραξεφύγει! Δε σχολιάζω τίποτα άλλο!

ΕΙρηνάκι μου όχι δεν είπα κάτι που τα έφεραν άρρωστα αλλά θα βάλω τον άντρα μου να πει στην πεθερά μου ότι ήταν μεγάλη κουταμάρα αυτό που έγινε! Γενικά δε φοβάμαι εύκολα ένα παιδάκι που έχει βήχα, αφού από τη στιγμή που πάμε παιδικό είναι καθημερινό φαινόμενο είναι η συναναστροφή με κάποιο παιδάκι που βήχει, και γενικά ο βήχας επειδή μπορεί να κρατήσει παρα πολύ δεν είναι πάντα κολλητικός . Ωστόσο θεωρώ απαράδεκτο να έχει διάρροια ή να μαθαίνω εκ των υστέρων ότι είχε πυρετό και το πας σε επίσκεψη σε άλλο σπίτι με παιδάκια μέσα στις γιορτές! Τέσπα να μην τα ξαναθυμάμαι και φουντώνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αννέτα χρόνια πολλά και σε σένα, από μέρα σε μέρα περιμένεις να αγκαλιάσεις το θησαυράκι σου ε?

Με το καλό!

Λορέτα η στολή παραήταν "κολλητή", ρίξαμε όμως γέλιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χριστινάκι λενε οτι γύρω στον 1μιση χρόνο κλείνει. Αλλά εμάς δεν έχει μικρύνει και ήταν απο πάντα πολύ μεγάλη. Να σκεφτείς οτι 10ημερών είχαμε κάνει εξετάσεις αίματος γι'αυτό το λόγο.

Μαρινάκι πολύ πλάκα ο άντρας μου...ο γιος σου κατάλαβε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λωρακι αντε να κανεις τα μερεμετια που θελεις και αμα πετυχουν παω και εγω.καλα εγω θελω ανακαινηση και αναπαλαιωση μαζι.και ρεκτιφιε......

οχι μαρινακο μου με τα ξαναθυμασαι και φουντωσεις.αν κλαι δεν μπορω να σε φανταστω φουντομενη φαινεσαι αρκετα χαλαρη!

ωραιος ο μπαμπας αγιοβασιλης!!του χρονου να ντυθεις και εσυ αγιοβασιλαινα να κανεις την γυναικα του!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...