Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΑΝΤΡΑΚΙ!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!

(ΣΟΡΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΧΤΕΣ?

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΤΕΣ......

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΛΑΨ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ!!!

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΠΡΩΤΟ:D:D:D:D

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΩΣΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Άννια καλές βόλτες, θα ηρεμήσει τώρα πολύ ο μικρούλης σου!

Στεγία χμμμ μάλλον ήταν όντως δώρο από το Θεούλη αφού σε προετοιμάζει για 2ο παιδάκι!!!

Εμείς καλά, ευτυχώς είχαμε φαγητό από χτες, μάλλον φτάνει και για αύριο με λίγο συμπλήρωμα οπότε χαλαραααα!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας καλες μου!!

μανιταρακι μου να χαιρεστε το μανωλακη σας!!πολυχρονος!!

αννια καλες βολτες πια!!τελεια.

γλυκουλα να χαιρεστε το παλικαρακι σας!!! πολυχρονο.

εγω ηρθα πριν λιγο απο το παρτυ της γλυκουλας.ηταν γεματο παιδακια και μεγαλους.οι γονεις της απιστευτα φιλοξενοι.λες και ηξεραν χρονια.

ειχε τα παντααααααα απο φαγητα αλλα εγω αντισταθηκα και δεν εφαγα τιποτα.δοξα το θεο γιατι αν ξεκιναγα δεν θα τελειωνα ποτε.

η γλυκουλα γλυκητατη και ο ευθυμακος πανεμορφος!!!

4ywWp2.png

Χρόνια Πολλά και καλάααααααααααααα!!!!

για άλλη μια φορά...

μπαίνω για λίγο για να ευχηθώ αν και θέλω να σχολιάσω πολλά!

Περάσαμε όμορφα χθες γενικά. Το βράδυ βγήκα με δυο φίλες μου Χριστίνες ΄και περασα επίσης πολυ καλά. Η μία μένει μόνιμα Μιλάνο και τη βλέπω μια φορά το χρόνο. Αχ εκανε και κατι επεμβασουλες και εγινε μουρλια. Εβγαλε λιπος απο τα μπουτάκια και το έβαλε στο στήθος!!!! Θα σας πω λεπτομέρειες άλλη φορά...(ψήθηκα πάντως ;)

Μανιτάρι να χαίρεσαι τον γιοκα σου! Ειρηνάκι καλά εκανες και πηγες στην γλυκούλα. Είσαι κοινωνικό κοριτσάκι. Χριστινάκι περαστικα βρε κοριτσι μου. ΄Μαρινα τα πήρα πολυ ασχημα με αυτά που έγραψες. Απαράδεκτοι ρε παιδί μου... και για το δώρο και για τα υπόλοιπα. Να μην κάνεις τραπέζι ή αν κάνεις να μη τους πεις...Αχ αν ερχόμασταν εμείς, θα φερναμε τα καλυτερα και θα χλαπακιάζαμε το φαί βγάζοντας κραυγές ικανοποίησης!!!!

Στέγια μου δε πειράζει που αδιαθέτησες... δεν αλλάζει τιποτα στον θηλασμό, μη φοβάσαι!

Τέλικα είχα δεν είχα, σχολίασα...

ααααααααα θα σας βάλω φωτο που πήρα στον μικρό πουκάμισο με γραβάτα και ήταν χθες πολυ σουπερ....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Σήμερα γίνεται 1 ο Ευθυμάκος? Χρόνια του πολλά να τα εκατοστήσει πάντα χαμογελαστό να είναι το παιδάκι! Να το χαίρεστε γλυκούλα!

Λορέτα κι εμένα μου ήρθε να τους πετάξω από το μπαλκόνι αλλά κρατήθηκα! Έχω πάθει πλάκα με τον μικρό σου: Εϊναι γάτα, είναι γάτα ο μικρός με τη γραβάτα! Καλά να περάσεις και σήμερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάκια μου χρόνια πολλά, να χαιρόμαστε τις οικογένειες και τα ζουζουνάκια μας και ο καινούριος χρόνος να μας βρει με ό,τι καλύτερο για τον καθένα!!! Χρόνια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες!

Εγώ είμαι λίγο (ή μάλον πολύ για να είμαι ειλικρινής...) ντάουν αυτές τις μέρες, γί' αυτό και δεν μπήκα κιόλας να σας νταουνιάσω γιορτινές μέρες...

Κατ' αρχάς περάσαμε απίστευτο πατατράκ με την αρρώστια του μικρού, τέσπα για να μη σας τα πολυλέω, α αγωγή μιας εβδομάδας με αερολίν ολοκληρώθηκε με καθόλου θεαματικά αποτελέσματα και παράσιμο ένα βήχα μούρλια βαθύ με βράσιμο που κάθε φορά που έβηχε τραντάζονταν τα σωθικά του:(. Ο γιατρός μου είπε (ήκουσον ήκουσον) να σταματήσω το αερολίν και να μην του δώσω τίποτα!!!!!:o:o:o. Εμβρόντητη τον ρωτώ πώς είναι δυνατόν να περάσει από μόνο του από τη στιγμή που ούτε καν το φάρμακο έκανε πολλά πολλά και η απάντησή του είναι πως έτσι είναι αυτά τα πράγματα και ότι θέλουμε άλλες 15 μέρες. (για να περιμένουμε τί, δεν ξέρω ακριβώς, μάλλον να πάθουμε μία φανταστική πνευμονία και να δώσουμε επιτέλους την κ*λοαντιβίωση!!!) και επειδή ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα περνούσαμε χριστούγεννα στο νοσοκομείο, πήγα σε άλλο γιατρό, η οποία μου έδωσε αντιβίωση και το παιδάκι μου είδε επιτέλους θεού πρόσωπο. Κι όλα αυτά ενώ είχαμε ήδη συζητήσει προ πολλού με το γιατρό τη μεγάλη ανησυχία μας σε σχέση με το βάρος του και ότι είμαστε ένα βήμα πριν αρχίσουμε να ανησυχούμε αισθητά για το τί πρέπει να ψάξουμε και ότι δεν γίνεται να χάνουμε άλλο χρόνο, αυτός στην κοσμάρα του και ενώ το παιδί μου είναι άρρωστο ένα μήνα και δεν έχει πάρει γραμμάριο... Θεωρώ πως ο παιδίατρος θα πρέπει να εξατομικεύει τη γνωμάτευσή του ανάλογα με την περίπτωση και να μην είναι αδιάλλακτος. Η παιδίατρος που πήγαμε, μας παρέπεμψε σε παιδογαστρεντερολόγο να δούμε αν έχει κοιλιοκάκη, γιατί συσχέτισε το γεγονός ότι το παιδί πήρε την κατω βόλτα από πλευράς βάρους μετά την εισαγωγή των στερεών τροφών. Θα πάμε την Τρίτη. Δεν ξέρω, είμαι χάλια, κλαίω δυο μέρες. Τέσπα, θα σας πω τα νέα την Τρίτη. Σόρρυ για το σεντόνι...

Πρίσνη μου γλυκιά μη στενοχωριέσαι και στη Deleni (έχουμε γεννήσει μαζί αν θυμάσαι) ο γιατρός την παρέπεμψε σε παιδογαστρεντερολόγο για κοιλοκάκη και τελικά όπως της είπε και ο παιδογαστρεντερολόγος δεν είχε τίποτα και είναι πολύ παρατραβηγμένο αυτό. Για το αερολίν τα είπαμε κι από κοντά, επειδή έχω πάνω από χρόνο που ταλαιπωρούμε με τα παιδιά εναλλάξ με βρογχιολίτιδες, ελάχιστη διαφορά βλέπω με τα εισπνεόμενα και αυτό γίνεται πολυ σταδιακά. Ωστόσο πιστεύω ότι το λάθος του γιατρού σου ήταν που δε σας είπε να πάτε να ακροαστεί ξανά το παιδί και τότε μόνο θα αποφάσιζε αν πρέπει ή όχι να πάρει αντιβίωση ή κάποιο άλλο εισπνεόμενο. Πάντως αυτές οι καταστάσεις με το βήχα δυστυχώς κρατάνε πάααρα πολύ και γενικά μπορεί εύκολα να την αρπάξει το παιδί, αν κάθε φορά δίνει αντιβίωση, άστα να πάει. Τώρα τράβηξε πολύ σε εσάς και αυτό που λες για το βάρος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, το παιδί έχει όρεξη? Πάντως μην αγχώνεσαι καθόλου, όλα θα πάνε καλά, να επιλέξεις το γιατρό που σε κάνει να νιώθεις εσύ πιο σίγουρη.

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινα δεν τους ειπες τιποτα που σου τα εφεραν αρρωστουλια?εγω παιδια αυτα δεν τα αφηνω ετσι.μπορει να γινω το χειροτερο κωλοπαιδο για οτι εχει να κανει με την υγεια του παιδιου μου.κοινως κλωτσιδων.και για να μην παρεξηγηθω ποτε πολυ ασχημα με κανεναν το εχω πει απο την πρωτη μερα που φεραμε τον μπεμπη σπιτι,οποιος ερθει και ειναι αρρωστος θα φευγει με κλωτσιες.δεν πιστευω οτι το πηρε κανεις στην πλακα γιατι δεν γελασα.ηταν και οι αρχες που βγηκαμε και το μπεμπακι μου ειχε τραβηξει τα πανδεινα στο νοσοκομειο που μου το κρατησαν 11 μερες.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω βρε Μαρινάκι, εξάλλου τα είχαμε πει και από κοντά και πραγματικά συμφωνώ πως οι γιατροί που δίνουν εύκολα αντιβιώσεις είναι καραγκιόζηδες, αλλά αυτός ο βήχας ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα είχε άσχημη κατάληξη. Ακόμα και στον εαυτό μου είμαι πολύ κατά των φαρμάκων. Συμφωνώ πως το σωστό θα ήταν να το ακούσει το παιδί και να μη με αφήσει με το στόμα ανοικτό. Μου ακούστηκε πολύ επιπόλαια η εκτίμηση του στυλ " act by the book". Η γιατρός μας είπε πως επειδή το παιδί είναι άρρωστο πολύ καιρό, τα φλέματα που έχουν συγκεντρωθεί μπορεί να επιμολυνθούν αν δε βγουν έξω ή αν κολλήσει και μία τρίτη ιωσούλα στο καπάκι (που δεν είναι καθόλου απίθανο γιατί τα 3/4 των Αθηναίων όλο και κάτι έχουνε!) μπορεί να το γυρίσει σε κάτι ακόμα πιο σοβαρό. Περιττό να σου πω πως εδώ και τρεις μέρες που παίρνει αντιβίωση έρχεται στα ίσα του. Το μεσημέρι ξέρεις πόση χορτόσουπα έφαγε? 290 γρμ!!!!! Ούτε εγώ δεν μπορώ να το φάω αυτό! Αχ, ας είναι καλά το παιδάκι μου και δε με νοιάζει τίποτα άλλο στον κόσμο, μόνο αυτό... Σ΄ευχαριστώ!

πρινσακο μου μην στεναχωριεσαι.ουτε υψος εχει παρει το μικρακι σας?βασικα μπορεις να ψιλοκαταλαβεις και απο τα κακακια.αν ειναι συνεχως κολλωδη,αν κανει σενειχεια γουλιες .μην στεναχωριεσαι.αν θελεις μιλα και με την ελισαβετ απο τις μανουλες ηλιουπολης .εχει εναν πιο γκασμα γιατρο.αφου το μωρακι της ειναι 17 μηνων και πριν κανενα μηνα αποφασισε να της πει να κανει εξεταση για κοιλιοκακη

περιμενε να περασει και αυτο που εχει ο μικρος και θα δεις τι γινεται.ουτε ο δικος μου τρωει τοσο πολυ τρωει γυρω στα 200 αντε 250.

ποσο γαλα πινει ο μπεμπακος σου?

4ywWp2.png

Πριντσάκο μου προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς και μην κλαις συνέχεια..είναι κρίμα και για τον μικρούλη σου να σε βλεπει έτσι στενοχωρημένη...αφού όπως λες τώρα με την αντιβίωση είναι καλύτερα εε;

Για τα ιατρικά δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί είμαι άσχετη από αυτά αλλά εύχομαι γρήγορα περαστικούλια να μην ταλαιπωρείται άλλο και ο Δημητράκης!

Η κοιλιοκάκη τι είναι γιατί πρώτη φορά το ακούω;

Γλυκούλα μου να χαίρεσαι τον Ευθύμη σου και να το βλέπεις πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο!!!!

PCqNp2.png

καλησπερα κοριτσια.....γλυκουλα να χαιρεσαι το αγορακι πολυχρονονος και παντα ευτυχισμενος:tongue::tongue:...

πρινσι μου γλυκια περαστικα κοπελα μου..και μενα ο μικρος με την λαρρυγγιτιδα δεν του εκαναν τιποτα οι εισπνοες.τον μπυκωσα ομως 5μερες με ζεστα χαμομηλι γαλα ζεστο σουπιτσες κρεμουλες ζεστες και εστρωσε...οσο για το βαρος δεν νομιζω να ειναι κατι...απλα τωρα με την ιωση ειναι φυσικο να μην τρωει οπως πριν οποτε δεν παιρνει και βαρος...παντως εσυ κανε οτι εξεταση σου εχει πει ο παιδ...να εισαι καλυμενη εστω κ προληπτικα...(ολα καλα θα ειναι,μην ανησυχεις)

:-D

Πριντσάκο μου προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς και μην κλαις συνέχεια..είναι κρίμα και για τον μικρούλη σου να σε βλεπει έτσι στενοχωρημένη...αφού όπως λες τώρα με την αντιβίωση είναι καλύτερα εε;

Για τα ιατρικά δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί είμαι άσχετη από αυτά αλλά εύχομαι γρήγορα περαστικούλια να μην ταλαιπωρείται άλλο και ο Δημητράκης!

Η κοιλιοκάκη τι είναι γιατί πρώτη φορά το ακούω;

Τι είναι η κοιλιοκάκη;

Η κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία (κάτι που ο οργανισμός δεν ανέχεται) στη γλουτένη, πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, το κριθάρι, τη βρώμη και τη σίκαλη. Η αντίδραση του οργανισμού είναι η παραγωγή αντιγλιαδινικών αντισωμάτων, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του εσωτερικού τοιχώματος του λεπτού εντέρου. Πρόκειται για κληρονομική πάθηση και επειδή η βλάβη προκαλείται από το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, θεωρείται αυτοάνοσο νόσημα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...