Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ναι πηγα στην μανουλα μου .καταχαρηκε γιατι ειχε καιρο να δει το μικιο μου.εχει παθει τρελο ερωτα.πηγα και στα πεθερικα μετα και σου εκανα συμπαρασταση,λες και το ξερα.........

εφαγα και εγω μεχρι σκασμου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα!γι'αυτο εβγαλα τα αλλα τικερακια,γιατι μαλλον θα χρειαστω παλι το τικερακι αδυνατισματος το οποιο θα το βλεπω παλι στασιμο(η ζυγαρια μαλλον).ηπια και ενα ποτηρακι κρασι αλλα φαινεται οτι απο τοτε που πιαστηκα εγκυος δεν αντεχω τιποτα και τωρα ειμαι με φοβερο πονοκεφαλο.τι κανει ο γαντζος μου???

OjQkp2.png?B89kEt5q

ο γατζονης μας κοιμαται απο τις 21.45 προς μεγαλη μου εκπληξη.καθε μερα εχουμε ξενυχτια αλλα σημερα το απογευμα δεν τον αφησαμε να κοιμηθει περισσοτερο απο μια ωρα .ελπιζω να μην ξυπνησει οταν παμε για υπνο.το συνηθιζει τους τελευταιους 11 μηνες.

εσυ πως και δεν κοιμασαι?

4ywWp2.png

μπηκα λιγο στο φεις να γραψω ευχες γιατι καποιους γνωστους μου που γιορταζουν αλλα σε κανα 5λεπτο θα παω γιατι τα ματια μου κανουν πουλακια.για θυμισε μου ποτε θα βαπτησεις το μικιο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

α τωρα θυμηθηκα.τι κριμα που δεν ειμαι εκει κοντα αλλιως θα τον βαπτιζα εγω αλλα και παλι δεν γινεται γιατι πως θα τον κανω αργοτερα γαμπρο μου ε?μην ξεχνας μου τον εχεις ταξει παλιοτερα

OjQkp2.png?B89kEt5q

ναι ηταν αλλα οταν κανουμε σχεδια ο θεος γελαει.μαλιστα για τον γεναρη ειχαμε πει να πηγαινει καικματσαλαν για 5 μερες και μετα να εκανα μια σταση στην θεσ/νικη για να δω τις θεσ/νικιες μας αλλα αφου ετυχε αυτο με το παιδι 1ον φοβαμαι και 2ον μας εφυγαν πολλα λεφτα τις μερες που ειμασταν στο νοσοκομειο και ετσι του χρονου να ειμαστε καλα.τωρα αθηνα θα ερθουμε αναγκαστικα τωρα για να παμε στο παιδων να δει ο παιδονευροχειρουργος λιγο το παιδι και την μαγνητικη του.οσο σκεφτομαι που θα μπω σε αεροπλανο που ερχεται να πεθανω.....Υ.Γ. το προικοσυμφωνο ειναι ετοιμο,οι υπογραφες λειπουν:D

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!

Ελπιζω να περασατε ωραια χτες,και να φαγατε πολυ!!!

εγω προσωπικα....εσκασα απο το φαγητο...αλλαααααα δε πτοουμαι...συνεχιζω και σημερις :) :) :)

Μανιταρακι μου να χαιρεσαι τον Μανωλακη σου!!!!!Πολυχρονο το αγορι σου :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερούδια κι από μένα!

Μανιταράκι να τον χαίρεσαι τον γλυκό σου Μανωλάκη!

Ελπίζω να περάσατε όμορφα όλες χτες και να φάγατε πολύ! Το καλούσε η μέρα, εγώ βέβαια δεν αρκέστηκα στο ότι χτες το έσκισα το θέμα, αλλά ξεκίνησα και τη σημερινή μέρα με μια κομματάρα κις λωρέν! Όμορφα?

Χτες φόρτωσα απίστευτα με τα κουνιαδοπεθερίξ, αφού έφεραν τα παιδιά με τρελό βήχα και διάρροια τώρα περιμένω τα αποτελέσματα! Να μην πω ότι μου έφεραν ένα τελείως για τα πανηγύρια φορεματάκι για τη μικρή που κυρίως δεν είχε καν καρτελάκι!!! Guess what: Κάποιος της το πήγε για την κόρη της πέρυσι και έκρινε σωστό να μου το πασάρει φέτος χωρίς καν καρτελάκι! Κατά τα άλλα έπιασα κάτι περίεργες γκριμάτσες για το φαγητό, αυτό ήταν το ευχαριστώ που ψόφησα τόσες μέρες! Ένα σκέφτομαι, πώς θα αποφύγω το τραπέζωμα στα γενέθλια της μικρής!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλημερούδια κοριτσάκια μου!!

Ελπίζω να περάσατε πολύ ωραία εχθές...εμείς λόγω της ασθένειας που χτύπησε όλη την οικογένεια είμαστε κλεισμένοι εδώ και 3 μέρες στη φωλίτσα μας και δεν έχουμε δει άνθρωπο.... αφήστε που σήμερα είμαι και εγώ χάλια... τέλοςπάντων τουλάχιστον η μικρή μου είναι πολύ καλύτερα!!

Μαρινάκι τι να πω...δεν έχω λόγια... το χειρότερο είναι που ήρθαν με άρρωστα παιδιά...δηλαδή δεν έχετε περάσει και λίγα με τις ασθένειες όλο το χρόνο... Βέβαια μήπως σκέφτηκαν ότι έκανες τόσο κόπο με τις ετοιμασίες και θα στο χάλαγαν να μην ερχοντουσαν τελευταία στιγμή;; (λέω εγώ τώρα.......:roll:) Πάντως τραπέζωμα στα γενέθλια της Μαριαλένας δεν θα έκανα στη θέση σου!!!! :rolleyes::rolleyes:

Μανιταράκι μας να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!!

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσακια...τι κανετε??χρονια πολλα καλες γιορτες σε ολες μας.υγεια και ευτυχια...εμεις καλα τρεχουμε με την βαφτιση τις γιορτες πανικος....επισης απο χτες περπαταμε κανονικα:D:D:D:D...

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...